KasiaT Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Chesterku,czy zbyt długo nie zasiedziałeś się w DT? Quote
ktiger Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 Wczorajsze wieści od Milli: Chester na prawdę stał się psem Teraz przed nami wizyta u weta (mam nadzieję, ze ostatnia) A tymczasem Artysta korzysta z ładnej pogody i drzwi otwartych na ogród. Quote
Milla.j Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Przesłodki?:razz: To której podrzucić gagatka?:evil_lol: Chociaż słodki jest faktycznie :loveu: Quote
ktiger Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='milla.j']Przesłodki?:razz: To której podrzucić gagatka?:evil_lol: Chociaż słodki jest faktycznie :loveu:[/QUOTE] możesz podrzucić pod warunkiem, że osobiście :diabloti: Quote
Milla.j Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='ktiger']możesz podrzucić pod warunkiem, że osobiście :diabloti:[/QUOTE] Ja wiem, że obiecywałam że zrobię to już dawno. Może się w końcu uda ;) Quote
ktiger Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='milla.j']Ja wiem, że obiecywałam że zrobię to już dawno. Może się w końcu uda ;)[/QUOTE] wiem, wiem... dla mnie doba też za krótka :) Quote
Recommended Posts