ElzaMilicz Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Odebrałam dziś pierwszy telefon o ślicznotę, ale to nie to czego szukamy. ;) Quote
ktiger Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Trzymam kciuki za kolejne i trafione :) Quote
KasiaT Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='ElzaMilicz']Odebrałam dziś pierwszy telefon o ślicznotę, ale to nie to czego szukamy. ;)[/QUOTE] mam nadzieję,że w niedługim czasie zadzwoni ta właściwa i jedyna osoba,dla której chesterek będzie całym światem i miłością życia Quote
ktiger Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Dzisiaj Milla napisała: ak jak napisała Filipinka, 28 lutego Chester przeszedł kastrację. Szwy jednak nie są jego zdaniem zupełnie potrzebne. Przecież ograniczają tak ukochany przez Niego ruch Klosz - kołnierz ochronny jest już chyba drugi Nie mniej, radosny jak skowronek, za każdym razem gdy widzi Filipinkę, radośnie wywija młynki ogonem. A po za granicami ogrodu nawet obcy nie są już tak straszni i dziwni Quote
KasiaT Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Mam nadzieję,że kołnierz w niedługim czasie zostanie zdjęty i Chesterek będzie mógł brykać ile wlezie Quote
KasiaT Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Może za jakiś czas pokaże się nowa porcja fotek? Quote
ktiger Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='KasiaT']Może za jakiś czas pokaże się nowa porcja fotek?[/QUOTE] też na nie czekam ;) Quote
KasiaT Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Byłam rano,ale i wieczorem uskutecznię hopsanko czekając na najnowsze foty kawalera Quote
ktiger Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Wczoraj Milla dodała fotki słodziaka: Nadszedł dzień Sądu Ostatecznego. Do Podkowy zajechała Królowa Maja I I choć na początku udawał, że nie rozumie, to po chwili pacyfikacji, Chester już wiedział gdzie Jego miejsce Ale przedtem były szaleństwa i loty stróżowanie by w domku, na posłanku, odpocząć po trudach dnia o! taaaakie mam zębiszcza co? mam zejść? To na początek, ale mamy jeszcze cały weekend robienia zdjęć Quote
KasiaT Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 To Ci dopiero powróciła królowa i chłopaczek spadł z piedestału :evil_lol: Ale i tak jest słodki,i na pewno czeka jak na zmiłowanie na zdjęcie kołnierza Quote
Milla.j Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Szczególnie, że zdjęcie kołnierza, galotków i kubraczka (bo to w tym na codzień chodzi Panicz), wiąże się z jeszcze jednym miłym wydarzeniem w życiu Chesterka - wyprowadzką do własnego domku:loveu: Quote
Milla.j Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Zapraszam do znów działającego "butiku u Pasterzy". Tym razem mamy: Wiosenne i letnie, kurteczki i bluzeczki cały dochód zostanie przeznaczony dla podopiecznych Fundacji Pasterze, m.in dla Archibalda - berneńskiego szkieletorka. A na bazarku prześliczne kurteczki... *szare *czerwone *z eko-skóry i inne. Quote
KasiaT Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Chesterku to trzymam kciuki za Ciebie i Twoją nową rodzinę Quote
ktiger Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Już niedługo, już za chwilę... Pewnie w DT przydadzą się chusteczki :loveu: Quote
KasiaT Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ja też bym wyła jak głupia po takim słodziaku Quote
Recommended Posts