Ementos Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 No więc tak: Ja jestem Zuzia, interesuję się fotografią i ... właściwie o kim tu mowa? To jest Bady! Najlepszy mix sznaucera jaki stąpa po ziemi. Razem wiele przeszliśmy i przejdziemy ;) Mamy zamiar robić coś na poważniej frisbee, rekreacyjnie agility i szukamy drużyny flyballowej. Bady obecnie ma 5 lat i jest w znakomitej formie. Waży 6,5 kg i ma 36 cm wzrostu;) Quote
Illusion Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 "Zaklepuję" temat, żeby śledzić losy naszych szelek... :evil_lol: Quote
Ementos Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 haha, jestem domem sportowym! Z pewnością też nie oddam ich do schroniska;) Quote
Illusion Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Ementos']haha, jestem domem sportowym! Z pewnością też nie oddam ich do schroniska;)[/QUOTE] No właśnie cieszę się bardzo, że szelki znowu chodzą na treningi agility i mogą się dalej rozwijać pod tym kątem :cool3:. Quote
Ementos Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Hej wszystkim! Narazie nas tu mało, ale ostatnio zmajstrowałam nowy filmik:) Dzisiaj będziemy znowu coś kręcić z bardziej sztuczkowej strony! A w weekend wybieramy się na seminarium do Poznania, tak więc trochę materiałów będzie:) http://www.youtube.com/watch?v=6LF8caNw1h8 Quote
Recommended Posts