Skyy Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Na Acanę właśnie zwróciłam uwagę. Spodobał mi się jej skład (mówię tutaj o karmie dla szczeniąt i juniorów) - dużo mięsa, ryb oraz ich odpowiedników. Wygląda interesująco pod względem składu jak również % wartościowych - białka, tłuszczy. RC oraz Hill's przykuły moją uwagę ponieważ, cóż, są wszędzie - na każdej półce u weterynarza oraz sklepu zoologicznego. Są karmą bardzo rozpoznawalną oraz rekomendowaną (błędnie, jak zaczynam stwierdzać). Dziękuję za opinie i pomoc. ;-) Quote
a_niusia Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 acana tak jak i orijen u wielu psow powoduje po prostu sraczke. Quote
Cytrynaaaaa Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Ja jeszcze polecę Taste of the wild - prócz (niestety) RC tylko ona smakuje mojej suczce. Przy innych karmach były też problemy z kupami a na tej karmie jest wszystko ok. :) Quote
bordercollove Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 A jaką karmę polecacie dla psa o wadzę do 50kg? Właśnie przeglądam różne rodzaje na stronie http://royalcanin.pl/ i jakoś nie mogę się zdecydować. Great Dane Adult jest polecana? Z tego co widzę skład karmy rożni się w zależności od rodzaju, czym mam się kierować przy wyborze? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie Quote
Recommended Posts