polak Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Witam W/w wystawa jest na hali czy na zewnątrz. Proszę o odpowiedź tych którzy już tam bywali - jakie wrażenia z wystawy? Quote
Riven Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 jest już wątek na temat wystawy wiosennej w NDM. Wystawa jest I halowa u na zewnątrz. ja ogólnie lubię tam jeździć, bardzo miła obsługa, choć rzeczywiście jest dość ciasno Quote
polak Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Dzięki za odpowiedź nie bardzo jeszcze umiem poruszać się po tym forum dlatego założyłem nowy wątek. Czyli wiodenna w marcu jest na hali, dla wszystkich psów, bo wiem że na niektórych halach robione są podziały i kilka ras jest np na zewnątrz.? Quote
Riven Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 jeśli będzie mróz i śnieg to wydaje mi sie że na dworze bd psy mocno ofutrzone tak jak Husky, Malamuty, szpice itp , choć pewności nigdy nie ma ;P Quote
polak Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Dzięki bardzo za info, pozdrawiam Quote
Recommended Posts