Sonya-Nero Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Na stronie FCI jest opublikowany nowy standard pudla: http://www.fci.be/uploaded_files/172GB2007_en.doc Quote
Sonya-Nero Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Czerwone pudle zostały oficjalnie uznane :multi: Quote
Sonya-Nero Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 ...wprowadzono dolną granicę wzrostu pudli toy... ...opracowano na nowo katalog wad... ... coś nowego o fryzurach... :cool1: ;) Quote
Guest Reyes Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Sonya-Nero napisał(a):Czerwone pudle zostały oficjalnie uznane :multi: Aaaaaaaaaaaaaa żartujesz co? Suuuuuuuuuuuuuuper :multi: :multi: :multi: --- Heh - jest jeszcze coś ciekawego bo mój angielski wysiada :shake: Quote
Guest Reyes Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 aneta napisał(a):Czy ktos przetłumaczy na potrzeby klubu ??? Jestem bardzo za :]]] Quote
olaglowka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 aneta napisał(a):Czy ktos przetłumaczy na potrzeby klubu ??? Jestem Za :) Quote
velvia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Hura ,długo to trwało ale z powodzeniem. Quote
Biraroxy Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hura !!!!!!!!!!!!! Super:multi::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Ewelinaa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 oo fantastcznie !!!! :multi: :multi: :multi: :multi: też się cieszymy Quote
filonek_bezogonek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 czy ktos mogl mi na jakims zdjeciu pokazac kolor " czerwony" pudla i porównac go z apricotem zebym wiedziala jak to w praktyce wyglada ?? Quote
Guest Reyes Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Mam pytanie (nie mogłam się doczytać z moim angielskim) - to jak to w praktyce jest? Będzie można przepisać morelowe redy na redy i pokazywać o CACIB czy czy będzie otworzona K.W. czy jeszcze inaczej? Redy mogą się już znaleźć jako redy na wystawach? Quote
Sonya-Nero Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 W przyszłym tygodniu będę miała wreszcie miała więcej wolnego czasu ;) to możemy podyskutowac o wzorcu. Czerwone pudle idą o CACIB łącznie z aprikotami i srebrnymi. Czerwone aprikoty mogą być pokazywane jako czerwone dopiero po wpisaniu zmiany koloru do rodowodu... oczywiście nie samemu ;) Quote
Guest Reyes Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Sonya-Nero napisał(a): Czerwone aprikoty mogą być pokazywane jako czerwone dopiero po wpisaniu zmiany koloru do rodowodu... oczywiście nie samemu ;) No wiadomo ;P Ale można już starać się o przepisanie ? Quote
Recommended Posts