Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maleńka i śliczna to fakt, ale nie można dać się zwieść jej urodzie :lol: to taki mały łobuz - pies aktywny bardzo, po terierowemu samodzielny i zaczepny; a szybka jest jak torpeda - szybsza niż Szakra - ta duża na zdjęciach :mdleje: no mnie dzisiaj bardzo zaskoczyła całą swoją małą osóbką :lol:

Posted

[quote name='zolziatko']

Śliczna jest ... aż dziwne, że nie ma na nią chętnych.[/QUOTE]

Niby jakieś zainteresowanie jest, wczoraj np dzwonił pan, który mial wobec niej plany "biznesowe" zrezygnował gdy mu powiedziałam, że jest wysterylizowana.

Posted

[quote name='ULKA12']Niby jakieś zainteresowanie jest, wczoraj np dzwonił pan, który mial wobec niej plany "biznesowe" zrezygnował gdy mu powiedziałam, że jest wysterylizowana.[/QUOTE]
Niech się wypcha sianem...ja jestem na FB,ale nie umiem zakładać wydarzenia:shake:

Posted (edited)

rita60 też nie umiałam:) ale w sumie nie jest to jakieś skomplikowane :)

Zaraz się wezmę za to wydarzenie, tylko najpierw wstawię zdjęcia na wątku psiaka, który właśnie znalazł domek :)) i wygląda na to, że domek jest naprawdę fajny.
Daszeńka też taki znajdzie ... musi... bo foksowate to najkochańsze psy :) Ja kocham foksteriery za charakter...

Powiedzcie mi proszę co mam o suni napisać w wydarzeniu? To co w ogłoszeniach? Gdzie ona przebywa aktualnie? Jakie namiary na suńkę? mail? telefon?

Edited by zolziatko
Posted

Dziękuję za założenie wydarzenia, mam nadzieję, że to coś da.

Co do Ścinawy to raczej już odpada, pani przestała odpowiadać na moje maile.

Posted (edited)

Z Ostrowca napisałam do dwóch osób iwop i bicsuit te dwie osoby mają najwięcej postów i były na dogo stosunkowo niedawno. Jak na razie nikt nie odpisał. Zaraz napisze do kilku osób z Kielc. Jak ktos może to też bym prosiła o pomoc.

Napisałam do ludzi z Kielc, zobaczymy kto odpisze.

Edited by ULKA12
Posted

Jak nikt o Daszę nie dzwonił to nikt, a teraz jakby się wściekli :-) Oprócz Państwa z Ostrowca dzwoniła jedna pani z Warszawy, bardzo fajnie brzmiała i wydaje mi się, że byłby to dobry domek dla jakiegoś foksa. Może jest jakiś w potrzebie podobny do Daszy?

Jeśłi chodzi o wizytę to Viris ma mi kogoś polecić, z Państwem jestem w stałym kontakcie bardzo im zależy na tej adopcji więc myślę, że wizyta to będzie formalność.

Posted

[quote name='ULKA12']Jak nikt o Daszę nie dzwonił to nikt, a teraz jakby się wściekli :-) Oprócz Państwa z Ostrowca dzwoniła jedna pani z Warszawy, bardzo fajnie brzmiała i wydaje mi się, że byłby to dobry domek dla jakiegoś foksa. Może jest jakiś w potrzebie podobny do Daszy?

Jeśłi chodzi o wizytę to Viris ma mi kogoś polecić, z Państwem jestem w stałym kontakcie bardzo im zależy na tej adopcji więc myślę, że wizyta to będzie formalność.[/QUOTE]

Ma śliczne nowe zdjęcia, pewnie to przyniosło skutek ;) jeszcze na pewno będą dzwonić :)
Trzymam mocno kciuki za ten domek o którym piszesz Ula ;)