Aga_Mazury Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 do ich klatki trafił jeszcze sznaucerowaty...(nowy pensonariusz schroniska)... niestety cięzka sprawa z Kacprem i Maxem....mają dośc trudne charaktery...(tak to narazie wygląda)...w końcu młodszego zobaczyłam poza budą...ale nie wydają się zbyt przyjaźnie nastawieni do kogokolwiek... ja oczywiście zakłdam także, że to jakiś syndrom...porzucenia...z depresji w agresję...i inne takie tam przypadłości...w każdym razie jeszcze chwila żebyśmy się brali za chłopaków....sznaucerkowaty tez jest przez nie atakowany.... ale ogólnie w sobotę było bardzo....napięte wszystko w powietrzu przez upał...psy jak nigdy...rzucały się na siebie...strasznie...
Jagoda1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Biedne zwierzaki, a ci, którzy zgotowali im ten los pewnie śpią spokojnie...:mad: :mad: :mad:
Asia_M Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Śliczne maluszki... Czy Kacper ma na pewno 10 lat? Wygląda znacznie młodziej...
Matusz Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Asia_M napisał(a):Śliczne maluszki... Czy Kacper ma na pewno 10 lat? Wygląda znacznie młodziej... tak powiedział właściciel, jak oddawał je do schronu... a Max wczoraj wyszedł na chwilę z budy, chyba po raz 3 jak go widziałem próbowałem zdjęcie zrobić ale zaraz szybko się schował do budy:shake::shake:
Matusz Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Asia_M napisał(a):Śliczne maluszki... Czy Kacper ma na pewno 10 lat? Wygląda znacznie młodziej... tak powiedział właściciel, jak oddawał je do schronu... a Max wczoraj wyszedł na chwilę z budy, chyba po raz 3 jak go widziałem próbowałem zdjęcie zrobić ale zaraz szybko się schował do budy:shake::shake:
auraa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 biedne pieski. Dlaczego po tylu latach przebywania w domu nie mają zaufania do człowieka ?:shake:
Asia_M Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 matusz5 napisał(a):tak powiedział właściciel, jak oddawał je do schronu... a Max wczoraj wyszedł na chwilę z budy, chyba po raz 3 jak go widziałem próbowałem zdjęcie zrobić ale zaraz szybko się schował do budy:shake::shake: A ja nie wierzę temu właścicielowi. Dobrze gdyby wiek stwierdził weterynarz. Ten piesek naprawdę wygląda o wiele młodziej.
Matusz Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Doby wieczór psinki !!! [/FONT]
Matusz Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 nigdzie.... chyba tylko allegro maja, ale nie pamiętam:oops:
Aga_Mazury Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ...Max nawet dziś delikatnie zbliżył się do nas do kraty gdy pokazaliśmy mu że mamy dla niego kiełbaskę....jesteśmy na dobrej drodze...:)...
Recommended Posts