Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do ich klatki trafił jeszcze sznaucerowaty...(nowy pensonariusz schroniska)...

niestety cięzka sprawa z Kacprem i Maxem....mają dośc trudne charaktery...(tak to narazie wygląda)...w końcu młodszego zobaczyłam poza budą...ale nie wydają się zbyt przyjaźnie nastawieni do kogokolwiek...

ja oczywiście zakłdam także, że to jakiś syndrom...porzucenia...z depresji w agresję...i inne takie tam przypadłości...w każdym razie jeszcze chwila żebyśmy się brali za chłopaków....sznaucerkowaty tez jest przez nie atakowany....

ale ogólnie w sobotę było bardzo....napięte wszystko w powietrzu przez upał...psy jak nigdy...rzucały się na siebie...strasznie...

Posted

Asia_M napisał(a):
Śliczne maluszki...
Czy Kacper ma na pewno 10 lat? Wygląda znacznie młodziej...

tak powiedział właściciel, jak oddawał je do schronu...

a Max wczoraj wyszedł na chwilę z budy, chyba po raz 3 jak go widziałem próbowałem zdjęcie zrobić ale zaraz szybko się schował do budy:shake::shake:

Posted

Asia_M napisał(a):
Śliczne maluszki...
Czy Kacper ma na pewno 10 lat? Wygląda znacznie młodziej...

a Max wczoraj wyszedł na chwilę z budy, chyba po raz 3 jak go widziałem próbowałem zdjęcie zrobić ale zaraz szybko się schował do budy:shake::shake:

Posted

matusz5 napisał(a):

A ja nie wierzę temu właścicielowi. Dobrze gdyby wiek stwierdził weterynarz. Ten piesek naprawdę wygląda o wiele młodziej.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...