Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem,że jutro będa odwiedziny w schronisku i pewnie czegoś nowego się dowiemy...Biedne psiaki,ale im właściciel los zafundował...Nie będę więcej pisała bo jak pomyslę to nachodząmnie mordercze instynkty..Trzymajcie się chłopaki..Bardzo chciałabym,żeby się Wam powiodło w życiu..

Posted

młodszy psiak siedzi w budzie jak siedział.....tydzień temu miał potężną biegunkę, ale sytuacja zostałaopanowana...nie wychodzi w ogóle...raz tylko wyskoczył z wrzaskiem do mnie...a tak tylko ślepia z budy widać...zaglądam zawsze żeby zobaczyć czy jeszcze żyje :placz: ....starszy psiak natomiast stoi jak zwykle z przekręconą na bok główką...

mam wrażenie od kilku tygodni, że ich klatka to taki "zatrzymany kadr"...cały czas tak samo wygląda...one w tych samych miejscach...

Posted

Jak im pomóc? Bezradność jest straszna. Czy ktoś się nimi interesuje? Oczywiście oprócz wolontariuszy. Czy jmożna się skontaktować z właścicielem i przemówić mu do rozsądku?:-(

Posted

Przemówienie do rozsądku...skutkuje u myslących ludzi...Tu bezszansie...Nowotwór to pretekst ,dobry jak każdy inny...np domniemana alergia,porządki świateczne,przeprowadzka,znudzenie ,wymiana na lepszy model..
Szkoda psiaków,sa zszokowane po tylu latach ustabilizowanego zycia lądują bez powodu w schronisku...

Posted

Jak im pomóc? Prawie nikt tu nie zaglada a one są takie biedne. Evelin może zrób banerek to wstawimy.:mdrmed:

Posted

Pan ???? Jaki pan???? Debil i chamidło ... A niech choruje i to mocno...Cierpienie go może czegoś nauczy...Ani trochę mu nie współczuję...A jak popatrzę na te zszokowane psie mordeczki,to szlag mnie trafia....
Auraa mam przeinstalowany program w komputerzei poruszm sie jak dziecko we mgle..spróbuję...Tych chłopaków trzeba rozgłosic,tyle krzywdy doznali...
No dobrze poniosło mnie trochę,ale nie będę nic poprawiać..to są moje odczucia...

Posted

;)

Niestety zanim się skapnełam to wystawiłam aukcję. I chłopaki znów mają tylko 6 dni. Mam nadzieję, że następnym razem będę pamiętać (aczkolwiek wolalabym by następnego razu nie było a za to by domek już się znalazł).

Posted

kiedy patrzę na swoje rozbrykane psiaki i myślę oo tych nieszczęściach to :-(:mad:. Dlaczego ludzie sa tacy egoistyczni.

Posted

kiedy patrzę na swoje rozbrykane psiaki i myślę oo tych nieszczęściach to :-(:mad:. Dlaczego ludzie sa tacy egoistyczni.

Posted

Wszystko ok...ale wieczorny spacerek (niestety tylko wirtualny ) nalezy wam się chłopaki...
Wasz pech polega na tym że nie na ludzi trafiliście,tylko autentycznych bezmózgowców...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...