Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ARKA napisał(a):
:shake::shake::shake: bardzo dziwna sprawa. Dowiedzialam sie, ze Kacper ZYJE!!!
Owszem byl kastrowany i zyje!!! O co tu chodzi???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

????????????

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dusje napisał(a):
Arka, dziekuje za wspaniala wiadomosc na pw:multi::multi:Dowody sa? Czekam na foteczki

:shake: nie sadze abym miala zdjecie, taka informacje otrzymalam, dopytaj u zrodla. Sama bylam tym zaskoczona!

Posted

ARKA, prosze Cie nie polecaj mi szukania info u zrodla. Ty podajesz wiadomosc zatem zechciej udokumentowac na podstawie wiesci otrzymanych od informujacych

Posted

Dopisze jeszcze, a nawet jesli Kacperek zyje, to zle? Powiedz, ile jeszcze w Tobie nienawisci, ile zla musisz wyrzadzic.......?????? Ja juz sie dusze, bo jestem do szpiku kosci zla a dogomania to takie szlachetne miejsce gdzie pokrzywdzona przez los Pania Edyte kabluje ktos "troskliwy", gdzie setki innych osob padaja ofiara tego forum.....

pajunia.......nie pozwol sie obrazac bo nawet "usmiercasz "fikcyjnie psy, a jakie z tego faktu masz korzysci??? zachodze w glowe i nie kojarze

Posted

[quote name='dusje']Dopisze jeszcze, a nawet jesli Kacperek zyje, to zle?

No dobrze dlatego to napislm, Tobie byl blski Kacper, prawda?

Powiedz, ile jeszcze w Tobie nienawisci, ile zla musisz wyrzadzic.......??????

Nienawisc to ty glownie w sobie masz. Co ma informacja o tym ze Kacper zyje do nienawisci??

a juz sie dusze, bo jestem do szpiku kosci zla a dogomania to takie szlachetne miejsce gdzie pokrzywdzona przez los Pania Edyte kabluje ktos "troskliwy", gdzie setki innych osob padaja ofiara tego forum.....

Tak, szlachetni padają ofiarami a kanalie grasuja.

pajunia.......nie pozwol sie obrazac bo nawet "usmiercasz "fikcyjnie psy, a jakie z tego faktu masz korzysci??? zachodze w glowe i nie kojarze

Ja tez nie kojarze, o co chodzi!!

Posted

A gdzie nasza kostucha ARKA? Juz spi? O 23.38 Kacper zmartwychwstal. Pora na oblewanie cudu Droga Pani. Cytaty zaczerpniete z mojego postu kosztuja....gotowa Pani pokryc koszty????

Wszelkie prawa zastrzezone

Posted

dusje napisał(a):
A gdzie nasza kostucha ARKA? Juz spi? O 23.38 Kacper zmartwychwstal. Pora na oblewanie cudu Droga Pani. Cytaty zaczerpniete z mojego postu kosztuja....gotowa Pani pokryc koszty????

Wszelkie prawa zastrzezone

Pajuni nie ma na ranczo, podal jej ktos info z rancza, ze pies zmarl, i moze pomylili imie psa???Moze tak byc tez??

ps.wypraszam sobie takie epitety.

Posted

Juz dawno wiedzialam ile we mnie nienawisci.

Pani Anielo, prosze o natychmiastowa interwencje. Posiadam 3 psy schroniskowe i dzieje im sie potworna krzywda. Dobrowolnie zrzekam sie praw do nich na Pani rzecz

Posted

dusje napisał(a):
Juz dawno wiedzialam ile we mnie nienawisci.

Pani Anielo, prosze o natychmiastowa interwencje. Posiadam 3 psy schroniskowe i dzieje im sie potworna krzywda. Dobrowolnie zrzekam sie praw do nich na Pani rzecz

:roll: o co chodzi??

Posted

1. Rufus tak na oko 7 lat

2. Tosia mloda zachowaniem i ciut starsza wiekiem

3. Neriska bardzo strsza wiekiem ale tez bardzo kochana

Pani Anielo, ulituj sie Pani nad tymi istotami. W Pani cala nadzieja. Jest jeszcze koteczka.....slicznosci

Posted

dusje napisał(a):
To nie epitety - to zdecydowanie moja opinia o Pani

Jak ma to pani przyniesc ulge, to sie poswiece, dla dobra pani psow.:razz:

Posted

dusje napisał(a):
O te psy wlasnie. Prosze im pomoc bo szczerze mam dosc a Pani zawsze tam gdzie dzieje sie krzywda

Prosze zwrocic sie o pomoc do organizacji holenderskich ja jestem w Polsce.

Posted

dusje napisał(a):
1. Rufus tak na oko 7 lat

2. Tosia mloda zachowaniem i ciut starsza wiekiem

3. Neriska bardzo strsza wiekiem ale tez bardzo kochana

Pani Anielo, ulituj sie Pani nad tymi istotami. W Pani cala nadzieja. Jest jeszcze koteczka.....slicznosci

:loveu:dobrze, niech pani jej przywozi! Bede miala dwie Tosie:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...