auraa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ja tez. Pieski z charakterkiem też potrzebują swojego domku
Poker Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 jestem już w domu i ciągle wspominamy słodkiego Maksia.Nie mam nastroju na pisanie,bo Bera dziś przeszła przez TM ,ale obiecuję,ze napisze i wstawię zdjęcia.
dusje Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 pajuniu, jak Ci wiadomo:lol: probowalam dzisiaj przekazac pieniazki dla Kacpra. Cos mi nie wychodzi:shake: :shake: :shake: Czy mam przed IBAN wpisac PL bo chyba idzie o to ze IBAN ma miec 25 cyfer a z pl to juz 27 znakow. Czy miejsce to Gdansk? Nie, nie mysl zem tepa blondynka ale dopiero teraz widze ze cos mi nie gra:mad:Chcem i nie mogem:evil_lol: To jak to zrobic? A i czy mam zrobic w euro czy w zl?
Poker Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 W końcu się zebrałam i piszę relację o Maksiu.Przez cały 10.dniowy pobyt u nas Maksio zawojował serca wielu osób.Okazał sie bardzo słodkim i towarzyskim psiuńką.Jadł,bawił się,chodził na spacerki i oczywiście spał na łóżeczku.Oto jego fotki na tymczasie u nas.Acha ,pobyt zaczął od kąpieli. A tak się bawił zabawkami tak obgryzał kostki na ogródku z moimi kudłaczami i dotrzymywał towarzystwa reszcie zwierzaków w domu
Poker Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 czasem padał ze zmeczenia byle gdzie ale najczęściej na łóżeczku I przyszedł dzień kiedy to wyruszył w daleką podróż do swojego wymarzonego domku aż w Holandii W drodze był bardzo grzeczny,ale nie chciał pić ani jeść.Aż w końcu spotkał się ze swoimi nowymi wlaścicielami, którzy od razu się zakochali w nim. . Mam nadzieję,że Maksio i jego własciciele są szczęśliwi i cieszą się sobą nawzajem. A my często wspominamy Maksia z wielką sympatią.
pajunia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 W imieniu Kacperka bardzo dziekuje Dusji za wyslanie 25,-€ na pomoc w kosztach utrzymania kacperka. Co prawda, inna dogomaniaczka zobowiazala sie jego pobyt u nas oplacac. Niestety, gdy juz Kacperek byl u nas, to zrezygnowala. Dusje wiec zobowiazala sie pomagac w pokrywaniu tych kosztow, za co bardzo jej dziekuje w imieniu malucha.
Kluska4 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Piękne zdjęcia Maksia. Miód na serce :lol: Najeździł się chłopak, ale jak widać było warto. Najważniejsze, że ma już swój dom. Wczoraj odebrałam na poczcie tajemniczą przesyłkę :cool1: Poker ślicznie dziękujemy za prezenty :loveu: To była naprawdę piękna niespodzianka :p (zupełnie niespodziewana - jak to niespodzianka ;) ) Ale czy aby mój TZ nie zdradził wcześniej co chciałby dostać? Bo od kilku lat odgrażał się, że jak nie kupimy w końcu rękawic to on przestanie gotować bo ciągle ma poparzone ręce :cool3: biorąc pod uwagę jak często to robi groźba wydaje się niestraszna, ale zawsze :evil_lol:
Poker Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ten upominek to od Dusje za przewiezienie Maksia,więc dzięki niej TZ nie będzie parzył łapek :lol: .Ja podziekowałam wcześniej. Swoją drogą jak ta poczta działa. :mad:Paczkę wysłałam chyba ze 3 tygodnie temu.
Kluska4 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Aaaa no tak, teraz rozumiem :oops: W każdym razie bardzo bardzo dziękujemy :loveu: Przesyłka doszła prawdopodobnie wcześniej, ale wczoraj dopiero odebrałam bo byliśmy na urlopie.
Poker Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Tyle sie napracowałam ,a nikt tu nawet nie zagląda :placz::placz:
Evelin Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Super zdjęcia Maksia....Super wieści..A co u Kacperka słychać?
dusje Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Poker:multi: serdecznie dziekuje za fotki. Maks ma sie dobrze i choc nadal jest wybredny w temacie papu, to jednak nie ma poki na razie powodu do wizyty u weta. Ot, sam sobie okresla ilosc i jakosc:evil_lol: Mialam przyjemnosc zobaczyc go na skypie, zywego i dorodnego, w ramionach jego ukochanej Eweliny:lol: Powiem Wam ze nic dodac i nic ujac. Jest naprawde zadowolony a z relacji Pana Genka wiem, ze Ewelina "padla"" jego ofiara:lol: Maks zadomowil sie w jej poscieli i mimo ze ma wlasne wyrko, to jednak woli snic tylko tam:evil_lol: Wierze ze Maks trafil naprawde do dobrej i zacnej rodziny. Ja ze swojej strony pozostaje z Rodzinka w kontakcie i jestem przekonana, ze wszystko jest na dobrej drodze. A jak sie miewa nasz Kacper? Znalazl kumpla do pogawedek i zdaje sie ze sa nierozlacznymi przyjaciolmi. Moze obaj znajada wspanialych kochajacych ludzi? Tylko.....gdzie ich szukac?? Eeee, pajunia cos wymysli, stanie na rzesach i .......wymysli. Ja rozgladam sie wg wlasnych mozliwosci ale poki co...nic. Nic co moze dac nadzieje....Moze po wakacjach ludzie zechca popatrzec,pomyslec i podjac decyzje....
Matusz Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Fundacja AFN cały czas czeka na umowę adopcyjną Maxa... umowę podpisaną należy wysłać w 2 egzemplarzach na adres fundacji AFN.
dusje Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='matusz5']Fundacja AFN cały czas czeka na umowę adopcyjną Maxa... umowę podpisaną należy wysłać w 2 egzemplarzach na adres fundacji AFN. He he, dobre sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prawie ze miesic po adopcji szanowna FUNDACJA przypomniala sobie Maksa.....smiechu warte.....!!!!!! Pomijam tu obrabianie mi tylka!!!!!/ do osob trzecich czyli do Holandii W koncu to ona zobowiazala sie do utrzymywania Kacpra!!!!!!!!! DOSC!!!!!!! ?Place za jego zycie..........Odwalcie sie ode mnie!!!!Kasa na Kacpra wplynie Trzymajcie sie ode mnie z daleka!@ Pytaliscie o los MAKSA na dogo?????? NIE!!!!!!! UMOWA??????? Jest....... Komu wyslac???? Ostroda czy pajuni??????? Losy Kacpra?~??? Przeciez zobowiazalam sie!!!!!
Matusz Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 już dawno powinna byc wysłana, przypomniałem tylko jaśnie wielmożnej... i trochę kultury w wypowiedzi, bo mod może tutaj zawitać przez przypadek... umowę napisałem, czytaj ze zrozumieniem - na adres AFN
Evelin Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Zupełnie nie rozumiem o co tu chodzi...chciałabym sie tylko dowiedzieć jak miewaja się chłopcy.. PS: a nie sadzisz Dusje (z całym szacunkiem),że do wyjaśniania niepowrozumień lepsze jest PW? Nikt nie zabroni robić tego na forum,ale po co...
dusje Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='matusz5']już dawno powinna byc wysłana, przypomniałem tylko jaśnie wielmożnej... i trochę kultury w wypowiedzi, bo mod może tutaj zawitać przez przypadek... umowę napisałem, czytaj ze zrozumieniem - na adres AFN Jasnie wielmozna odpowiada: Umowa zostanie przeslana na AFN wedle zyczenia i tym samym koncze moja pomoc na dogomanii. Kacper moze na moja pomoc liczyc, ja natomiast chcialabym przynajmniej co jakis czas otrzymac wiadomosc na maila od pajuni, jak sie miewa pajuniu, przepraszam Cie ale od kilku dni nie moge internetem wyslac kasy. Wejdz na strone mojego banku i przeczytasz ze ze wzgledu na problemy techniczne nie mam mozliwosci wyslania. Podaje strone www.mijn postbank.nl Storing to [po prostu usterka. Przesylam Ci maila do wiadomosci w sprawie pomocy Zegnaj dogomanio PS. Tylko jeden egzemplarz umowy otrzymacie, drugi skserujcie sobie sami postbank juz dziala zatem juz wysylam pieniadze dla Kacpra
romenka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Dusje to bardzo wspaniała osoba! Nie rozumie ataku na nią!!! Jak czytam jak ją atakujecie mimo tego że tyle zrobiła to trace wiarę w człowieka! Już tyle osób wspaniałych odeszlo z dogomanii bo zamiast ich wspierać ciągle sa tu jakieś przepychanki a tak naprawdę te osoby pomogły i potem mogły pomóc jeszcze tak wielu psiakom a tak....:placz: Dusje nie przejmuj się proszę. Wiem że łatwo jest pisać ale może kiedyś ktoś doceni to co zrobiłaś nie dla oklasków tylko z własnej nieprzymuszonej woli. Jestem z Tobą!!!
Evelin Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dusje napisał(a): Zegnaj dogomanio Dusje tego to ja juz naprawdę nie rozumiem...Nawet gdyby mnie obrażano,nie powiedziłabym żegnaj dogomanio... Chyba nawytykałbym na PW tym którzy mnie wkurzyli...a potem robiła swoje.. Mam nadzieję,że to tylko chwilowe wkurzenie..wszyscy (choć jesteśmy inni -każdy pomaga jak może i jak umie ) gramy w jednej lidze..a tu jeszcze tyle potrzebujących..Tylu Maksów i Kacperków...Pozdrawiam Evelin
dusje Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Evelin napisał(a):Zupełnie nie rozumiem o co tu chodzi...chciałabym sie tylko dowiedzieć jak miewaja się chłopcy.. PS: a nie sadzisz Dusje (z całym szacunkiem),że do wyjaśniania niepowrozumień lepsze jest PW? Nikt nie zabroni robić tego na forum,ale po co... Evelin, dzieki ale tu juz chyba nic do zrozumienia...nic wiecej... Moze za jakis czas okaze sie ze "podobno"Maksio trafil w zle rece i znow bedzie afera. Maksio ma sie dobrze poki co i wiem ze nie zagraza mu nic ze strony Jego opiekunow Co do wyjasniania niepotrozumien na pw zgadzam sie z Toba, ale niestety niektorzy wspaniale wykorzystuja przeslane im wiadomosci na watkach Chyba nie musze wspominac, ze znalazly sie takie i wysylaly pw do Holandii na moj temat, niestety bardzo niemile. Holandia zachowala dyskrecje i nie podala mi nickow nadawcow za co ja cenie, ale niesmak mimo wszystko pozostaje w odniesieniu do tych ktorym chcialo sie pisac bzdety
Matusz Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 dusje napisał(a): Zegnaj dogomanio jakoś nie widać, żebyś odeszła z dogomanii, chyba ciężko Ci jest się rozstać...:roll:
pajunia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 A ja bardzo bym chciala, aby Dusje zostala, i abyscie sie jakos pogodzili. I Dusje ,i ludzie z AFN, sa wspaniali robia sporo. Szanuje obie strony i bardzo mnie bola wasze rozgrywki. Skupcie sily, i zamiast wzajemnie sie klocic, potrenujcie np. na naszej " gwiezdzie" Arce. :evil_lol: Wiecej pozytku by bylo.
ARKA Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='pajunia']A ja bardzo bym chciala, aby Dusje zostala, i abyscie sie jakos pogodzili. I Dusje ,i ludzie z AFN, sa wspaniali robia sporo. Szanuje obie strony i bardzo mnie bola wasze rozgrywki. Skupcie sily, i zamiast wzajemnie sie klocic, potrenujcie np. na naszej " gwiezdzie" Arce. :evil_lol: Wiecej pozytku by bylo. Ty lepiej potrenuj z dusje na tym rzezniku z Ostrody, przynajmniej cos pozytecznego naprawde zrobisz dla zwierzat a nie kase wyciagacie od bogu ducha winnych ludzi, bo jakis partacz sobie TRENUJE na biednych, bezdomnych, schroniskowych psach.:angryy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6988026#post6988026
dusje Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='matusz5']jakoś nie widać, żebyś odeszła z dogomanii, chyba ciężko Ci jest się rozstać...:roll: A umowe adopcyjna Maksa chcecie otrzymac???? Jesli tak to wstrzymaj sie z toastem za moje odejscie stad
Recommended Posts