dusje Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ciotko Poker, trzeba nam pousuwac posty z watku transportowego:lol: Tak prosza moderatorzy, coby nie zasmiecac niepotrzebnie
dusje Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Podnosze prosbe o szukanie domku dla Kacperka:loveu: Nie zapominajmy o nim:lol:
Kluska4 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A więc Maksiu ma swój wątek :p Dobra wiadomość jest taka, że za ok. godzinę Max powinien być już we Wrocławiu. Mam nadzieję, że tym razem nic więcej już się nie wydarzy :cool1: Niestety ta droga z nad morza jest wyjątkowo długa. Myśleliśmy, że damy radę przejechać przez Wrocław i zdążyć na 8h do Katowic. Niestety nasze kalkulacje były jakoś wyjątkowo nietrafione :oops: W ostatniej chwili postanowiliśmy pojechać jednak do Katowic. Potem mój TZ upierał się, że od razu pojedzie do Wrocławia, ale znów w ostatniej chwili zmieniliśmy zdanie - udało mi się go przekonać, zeby może troche się przespał. Niestety te nasze ciągłe zmiany kompletnie zdezorganizowały dzień Poker. Przepraszamy raz jeszcze, ale chęci mieliśmy dobre ;)
dusje Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Kluska4 napisał(a):A więc Maksiu ma swój wątek :p Dobra wiadomość jest taka, że za ok. godzinę Max powinien być już we Wrocławiu. Mam nadzieję, że tym razem nic więcej już się nie wydarzy :cool1: Niestety ta droga z nad morza jest wyjątkowo długa. Myśleliśmy, że damy radę przejechać przez Wrocław i zdążyć na 8h do Katowic. Niestety nasze kalkulacje były jakoś wyjątkowo nietrafione :oops: W ostatniej chwili postanowiliśmy pojechać jednak do Katowic. Potem mój TZ upierał się, że od razu pojedzie do Wrocławia, ale znów w ostatniej chwili zmieniliśmy zdanie - udało mi się go przekonać, zeby może troche się przespał. Niestety te nasze ciągłe zmiany kompletnie zdezorganizowały dzień Poker. Przepraszamy raz jeszcze, ale chęci mieliśmy dobre ;) Klusko ty moja:loveu: toz dzieki tobie Maksio dojechal. Jak ci dziekowac dziewczyno? Jak dziekowac twojemu TZ?:loveu: Mam dla ciebie i Twojego TZ i baaaardzo pragne podarowac- skromny prezencik typowo holenderski na pamiatke tego wydarzenia i poprosze Poker o przekazanie. Z calego serca dziekuje, Boze, ja placze ale to lzy ze szczescia i radosci:lol: Dopisze jeszcze, ze Poker to tak zorganizowana babka i tyle juz w jej zyciu nieprzewidzianych sytuacji/psich spraw/ ze nic chyba jej nie zaskoczy. Prawda Poker?
Poker Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 gdzie ja bym tam miała jakiekolwiek pretensje :shake:,że Maksio teraz dojedzie ,ja jestem szczęśliwa :multi: i bardzo wdzięczna Kluseczce i jej TZ złotemu. Zorganizowana to ja całe zycie musiałam i musze być,nie tylko ze względu na psy,co bardziej dom i dzieci w liczbie 3 sztukiChociaż starość :razz: niestety nie zawsze radość.Już nie mogę doczekać się Maksia.Ciekawe jak moje kudłatki zareagują i kot.
dusje Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Poker, nie martw sie:lol: nasz obronny:evil_lol: ustawi kocine i kochane psiule zaraz na wejsciu:lol: Prosze, przeslij mi zdjecia na maila twoich ukochanych dzieciakow z ogonkiem, wstawie je tutaj z radoscia ku pokrzepieniu serc i ciekawosci dogociotek.........niech zobacza sobie ciotule jakie towarzystwo szykuje sie Maksiowi na najblizsze 2 tygodnie, ha ha:lol: Oj, beda za nim tesknic po jego wyjezdzie:eviltong: a moze ja sie myle? moze zechca Maksia schrupac na deserek? Maksiu, trzymaj sie:multi: Nawiaz koniecznie dobre stosunki z kocina / lacza was w koncu te same gabaryty:evil_lol: Pazurki kociny i twoje zabeczki to tez jakies rozwiazanie w razie problemow/:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :lol:
dusje Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A ja jeszcze zapytam tutaj, czy oddajac Maksia i Kacpra do schronu Pan zalaczyl ksiazeczke zdrowia obu panow? Pytam z ciekawosci a nie dla szukania sensacji:lol:
dusje Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Oto moja rodzinka czyli poczawszy od ostatniego nabytku panna Zaba, obecnie Tosia ze schroniska w Gdyni. Panna daje czadu:evil_lol: istna diablica, ale tak kochana ze niech jej Pan Bog wybaczy charakterek, bo my z vhlopem juz dawno wybaczylismy, ha ha
dusje Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Rufus, pies doskonaly rodem z warszawskiego schronu i choc bardzo bojazliwy to jednak niepowtarzalny i ukochany przez nas. Kazdemu z was zyczymy tak oddanego i wiernego kumpla
dusje Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Reksio, dziadek okolo 15 letni, znaleziony w Rzepinie na dworcu kolejowym i zabrany do NL bez papierow, ha ha, a na zdjeciu w poscieli u goscinnych gorali na wywczasach
dusje Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Koteczka zwana Plausje czyli Klaczek, ktora podjela dobrowolnie zyciowa decyzje i opuscila swoj holenderski dom rodzinny znajdujacy sie po przeciwnej stronie ulicy. Od 5 lat mieszka u nas z wlasnego wyboru i liczy sobie okolo 16 lat choc zachowuje sie jak male kociatko spragnione zabaw:evil_lol: Dostarcza polne myszy regularnie takze ewentualny biznes do omowienia na korzystnych warunkach:evil_lol:
dusje Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ona tez znalazla swoj domek w Nl. Nazywa sie obecnie Fleurtje. Wszystkiego dobrego mala, wiem ze masz lepiej niz sobie wymarzylas
Poker Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 w koncu mogłam usiąść do kompa,bo pracowac tez czasem trzeba :angryy:.Maksio ,mały Maksio,z łapkami jamnikopodobnymi,dużymi uszkami,jasnymi brewkami,szczuplutki,bardzo ruchliwy dotarł do nas ok.1,5 godziny temu :multi:.Przywióżł go niezwykle sympatyczny , przystojny i kulturalny TZ Kluski. [SIZE=2]Moje zwierza stanęły na wysokości zadania i przyjęły gościa ze spokojem.Maksio tez zachował sie jak na gościa przystoi.:lol:Przywitał sie z wszystkimi,popił,najadł się i zaznaczył teren przy lodówce. :mad: Jest przytulasty ,chce na rączki.Miły, bezproblemowy psiaczek. Maksio na salonach zagląda do kredensu,a moze coś w nim jest smacznego? A tu Dolar przyglada się z daleka ,a Bonusowi az oczy się zaświeciły z wrażenia Maksio odkurza michę i na wszelki wypadek zaznaczył teren ,jakby któremu zwierzakowi przyszła myśl konkurować Maksio odpoczywa po podwieczorku i trudach podróży A tu juz całkiem odpoczywa I to na tyle dzisiejszych relacji z pierwszych godzin pobytu u nas.Jutro go wykąpię i obetnę pazurki.
BIANKA1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ciocia Poker to się chyba mineła z powołaniem :evil_lol: Co dorwie jakiegoś sierściucha , to mu pazurki obcina :diabloti:
frankafiranka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Bonusek tak oczkami sobie świeci, bo jak zobaczył Maksia to zwątpił i pomyśłał: "Czy to kolejny kolega-piesio w moim domu , czy mi się w oczach już troi...Muszę nieco naświetlić tę sprawę" : )
pajunia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja was wszystkich kocham. I dziekuje za Maksia i za wszystko, co zescie dla tego maluchy zrobily. Jestescie kochane, zlote, moje wspaniale Cioteczki dogomanskie.:loveu: :loveu: :loveu:
dusje Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Maksio cuuudo:loveu: Pan Bonus oczami lypie baaardzo dziwnie:evil_lol: a pan Dolar postanowil nie wtracac sie:lol: zapobiegliwy chlopak i wie doskonale ze moze stracic na wartosci:evil_lol: :lol: Maksiunio chudzinka ale juz ciotka dusje szykuje dla niego dobra wyzerke czyli uczciwy rosolek z kurczaczkiem, warzywkami i kluseczkami choc wiadomo ze ciocia Poker zadba fachowo o figurke naszego malego bohatera tego watku
Poker Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 własnie skończyłam robić dżem z 7 kg malin, :angryy:którymi mnie niespodziewanie obdarowano.Maksio spał koło mnie.Praktycznie nie moge :shake:sie ruszyć,bo od razu się budzi .Całuje mnie po rękach,jest bardzo słodki,nie ma w nim cienia agresji,jest bardzo łagodny,na spacerku ładnie szedł i wiedział w którą furtke ma wejśc.Boi sie chodzić po schodach,chyba nigdy nie robił tego.Zobaczymy co jutro przyniesie.
Evelin Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Co to za niesamowite cudo z zielonymi oczami....Z kosmosu??? (ha ha ) Tak naprawde to się cieszę,wszystko zmierza we właściwym kierunku... Najpierw Maksio nich dotrze do miejsca przeznaczenia (ale chłopak świata zwiedzi) a może i Kacper znajdzie swoje miejsce na ziemi... Piszcie dalej...
Poker Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A teraz dziękuję bardzo Dadze 27 za błyskawiczną akcję i załatwienie transportu.:Rose::huh:.Super dziewczyna ,słowna,odpowiedzialna i przemiła.To samo mogę powiedzieć o Klusce4 :loveu::Rose:, szczególne słowa podziękowania dla Kluski i jej super miłego TZ,który jechał bezineteresownie 500 km,aby dowieźć Maksia do Wrocławia.Aż serce sie raduje :multi:,że w Polsce są tak wspaniali ,młodzi ludzie.Taka miła współpraca zachęca do dalszych działań.
Poker Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 to z zielonymi oczami , to UFOKOTEK :evil_lol:,nasz ukochany Bonusek :loveu:
dusje Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Oj tak, to naprawde Ufokotek:loveu: pozostaje nadzieja ze nieco inne cechy odrozniaja go od holenderskiego urodzinowego Ufotalerza/dla nie wtajemniczonych to taki talerz dla gosci co to pojawia sie i znika, czyli zawartosc talerza na kartki:evil_lol: :diabloti: :angryy: / Jeszcze raz z calego serducha podziekowania dla Kluski i jej TZ z Katowic:loveu: kochani Slazacy z pyszna rolada, kluseczkami slaskimi i kapustka, mniam mniam:lol:, oraz dla Dagi z Tczewa:loveu: dzieki ktorej Maksio dzieciuch wyruszyl w podroz z Kluska i jej TZ, ale przede wszystkim dzieki ktorej doszlo do nawiazania kontaktu z Kluska:loveu: Jestescie WSPANIALI:loveu: :loveu: :loveu: Dziekuje w imieniu Pana z Holandii i jego rodziny:lol: Ci kochani ludzie juz sie nie moga doczekac, zwlaszcza 17 letnia corcia Panstwa wciaz dopytuje o Maksiunia choc wie ze to jeszcze potrwa:lol:
Poker Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 i oczywiście podziękowanie dla Ibanez i Ansie za dowiezienie Maksia na "gwałt" w nocy do Tczewa :Rose::Rose: ,bez ich udziału nic by nie wyszło i za dotychczasową opiekę .Jeżeli kogos pominęłam,to proszę o przypomnienie,bo ja niestety mam juz sklerozę.
auraa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ja gadałam, gadałam na początku wątku a ciotki szybko zadziałały . Cieszę się że Maksio jest takim szczęściarzem ale co słychać u Kacperka ? Mam kłopoty z internetem i nie mogę prześledzić wątku.
Recommended Posts