Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeczytalam,ze jest problem z transportem pieska Maxa ze schroniska w Ostrodzie i ze on jest teraz u kogos w Gdansku,czy dobrze zrozumialam? Piesek jedzie za granice,ale czy ma paszport? Ja moge pomoc w przewiezieniu piesia z Gdanska do Warszawy w srode 4 lipca.

Posted

środa jest dobrym dniem tylko muszę załatwić jeszcze jego przewóz z Zelgoszczy,A skąd jedziesz dokładnie?z samego Gdańska? Oczywiście koszty przejazdu będą zwrócone.

Posted

czoko, a gdzie mieszkasz dokladnie i czy mialabys mozliwosc odebrania Maksia w Starogardzie GD? Czu masz jakies znizki na PKP?:lol:

Posted

[quote name='czoko123']Przeczytalam,ze jest problem z transportem pieska Maxa ze schroniska w Ostrodzie i ze on jest teraz u kogos w Gdansku,czy dobrze zrozumialam? Piesek jedzie za granice,ale czy ma paszport? Ja moge pomoc w przewiezieniu piesia z Gdanska do Warszawy w srode 4 lipca.

Nie dasz rady do Lodzi?Przewioze go z Lodzi do Wrocka,ale do Warszawy to dla mnie za daleko:roll:

Posted

[quote name='Sandrunia 29']O ktorej bedzie w Łodzi?

Tego jeszcze nie wiemy Sandruniu.

Najpierw musimy ustalic czy dojedzie jednak z rancza do Warszawy i o ktorej:lol:

Posted

Wczoraj,przea te burze zawiesil mi sie komputer i nie mialam dostepu do Dogo... Nie dam rady dojechac az do Starogardu Gd. Moge przechwycic psiaka jedynie w Gdansku. Zobacze jakie mam polaczenia do Warszawy i Lodzi,bo moze lepiej bedzie mi sie oplacalo pojechac do Lodzi,jak bedzie polaczenie lepsze.

Posted

sadze, ze uda mi sie wszystko zorganizowac tak, by Maksio byl jutro rano we Wroclawiu. ale sa dwa warunki: 1) to taki, ze Sebastian lub ktos inny musieli by przywiesc mi Maksia dzisiaj najpozniej do 18-tej, do Tczewa, a 2), to taki, ze musi byc ktos, kto jutro ok 6 rano moglby go odebrac we Wroclawiu.

Posted

[quote name='daga_27']sadze, ze uda mi sie wszystko zorganizowac tak, by Maksio byl jutro rano we Wroclawiu. ale sa dwa warunki: 1) to taki, ze Sebastian lub ktos inny musieli by przywiesc mi Maksia dzisiaj najpozniej do 18-tej, do Tczewa, a 2), to taki, ze musi byc ktos, kto jutro ok 6 rano moglby go odebrac we Wroclawiu.

Czyli transport do Wrocka zalatwony,czy dobrze zrozumialam?
Skad trzeba byloby odebrac pieska o 6 rano i gdzie przewiezc?

Posted

już wszystko dograne :multi:dzięki kochanej Daga27. Podziękowania wielkie dla wszystkich,którzy starali się pomóc w organizowaniu transportu dla Maksia.Teraz trzymajcie kciuki ,aby wszystko dobrze się potoczyło.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...