Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evelin napisał(a):
Wszystko ok...ale wieczorny spacerek (niestety tylko wirtualny ) nalezy wam się chłopaki...
Wasz pech polega na tym że nie na ludzi trafiliście,tylko autentycznych bezmózgowców...

nawet nie zadzwonią....nie zapytają...czy psiaki żyją? jak się mają...

Posted

pytaj...choć się interesujesz...

w Ostródzie hotelu nie ma żadnego ...nie wiem czy się cieszyć czy martwić...

w Olsztynie pewnie są...ale znowu tam nie miałabym jak odwiedzać...a te które znam...to jeden otwarty do 14.00 (dziwna godzina...jak odwiedzić psa? do tej godziny)....drugi w domu nie chce aby się ktoś kręcoł po domu...
a ceny tego drugiego kosmiczne...

pomijając fakt, że w ogóle ceny kosmiczne....jakiekolwiek...bo skąd brać pieniądze na hotel dla dwóch psiaków, które moga w nim być na zawsze....bo jak widać zainteresowania wielkiego nie ma :shake:

Posted

Bardzo mi ich szkoda. Problemem jest to że to są dwa psy, których nie mozna rozdzielić. Jestem bezsilna. Moi znajomi nie są zainteresowani psami wogóle zadnymi. Gdybym miała warunki miałabym duzo psów , mój mąż zresztą też. Może kiedy pódziemy na emeryturę, kiedyś...

Posted

Głaski wirtualne dla chłopaków..
Krew mnie zalewa,że one same w schronisku (dobrze,że mają siebie),a właściciel ..szkoda słow..Nie wiem jak ten człowiek może zyć..czy sumienia nie ma..Nie wiem jak mozna żyć ze świdomością,że po 10 latach oddało sie psa...

Posted

Chłopaki pokażcie się.....Może ktoś zauważy waszą krzywdę...
No,nie moge się powstrzymać,żeby na byłych właścicieli nie nakląć...Cenzura...żeby mnie nie zbanowali...

Posted

Trzeba chłopakom pomóc , kto może wstawić ich na Allegro a też inne ogłoszenia też by się przydały . Kto może ich powstawiać , proszę o pomoc

Posted

A nie wiecie co ich byli właściciele porabiają?
Zawsze zastanawiają mnie ludzie , którzy spokojnie sobie zyją ...i nie martwią się o nic..
Kacperek i Maks...psiaczki maja problem, a nie Ci którzy są za nich odpowiedzialni...Oj,ludzie,dziękujcie,że nie dostaniecie się w moje ręce...

Posted

Trzeba prosić o dom dla dwóch piesków. Moze ktos się zlituje i da chociaż tymczas. To są małe pieski. Ciotki ratunku!:help1::bigcry: z wątku wynika, że pieski sa w cieżkiej depresji. Matusz,moze zmień tytuł na bardziej dramatyczny, bo nikt tu nie zagląda. A ja mogę tylko podnosic.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...