Aga_Mazury Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Evelin napisał(a):Wszystko ok...ale wieczorny spacerek (niestety tylko wirtualny ) nalezy wam się chłopaki... Wasz pech polega na tym że nie na ludzi trafiliście,tylko autentycznych bezmózgowców... nawet nie zadzwonią....nie zapytają...czy psiaki żyją? jak się mają...
Aga_Mazury Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 pytaj...choć się interesujesz... w Ostródzie hotelu nie ma żadnego ...nie wiem czy się cieszyć czy martwić... w Olsztynie pewnie są...ale znowu tam nie miałabym jak odwiedzać...a te które znam...to jeden otwarty do 14.00 (dziwna godzina...jak odwiedzić psa? do tej godziny)....drugi w domu nie chce aby się ktoś kręcoł po domu... a ceny tego drugiego kosmiczne... pomijając fakt, że w ogóle ceny kosmiczne....jakiekolwiek...bo skąd brać pieniądze na hotel dla dwóch psiaków, które moga w nim być na zawsze....bo jak widać zainteresowania wielkiego nie ma :shake:
auraa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Bardzo mi ich szkoda. Problemem jest to że to są dwa psy, których nie mozna rozdzielić. Jestem bezsilna. Moi znajomi nie są zainteresowani psami wogóle zadnymi. Gdybym miała warunki miałabym duzo psów , mój mąż zresztą też. Może kiedy pódziemy na emeryturę, kiedyś...
Poker Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 też mi serce pęka i nic nie mogę zrobić,a ta bezsilność jeszcze bardziej dobija
Evelin Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Głaski wirtualne dla chłopaków.. Krew mnie zalewa,że one same w schronisku (dobrze,że mają siebie),a właściciel ..szkoda słow..Nie wiem jak ten człowiek może zyć..czy sumienia nie ma..Nie wiem jak mozna żyć ze świdomością,że po 10 latach oddało sie psa...
Evelin Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Chłopaki pokażcie się.....Może ktoś zauważy waszą krzywdę... No,nie moge się powstrzymać,żeby na byłych właścicieli nie nakląć...Cenzura...żeby mnie nie zbanowali...
auraa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jeśli one będą tak same siedziały,to zdziczeją. Nikt ich wtedy nie weźmie:-(
Matusz Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Dwa psiaki, zawsze razem, teraz razem, ale za kratkami schroniska :-(
Bella11 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Trzeba chłopakom pomóc , kto może wstawić ich na Allegro a też inne ogłoszenia też by się przydały . Kto może ich powstawiać , proszę o pomoc
Franca81 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=199347292 Fotki nie zmienione. Przepraszam. Ale chociaż tyle teraz mogę.
auraa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Dzięki Franca 81. :Rose:Te psiaki , podejrzewam sa w okropnej depresji, kto im pomoze ?
Matusz Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 właśnie, kto im pomoże ?? one nia mają nic:-( tylko siebie
Evelin Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 A nie wiecie co ich byli właściciele porabiają? Zawsze zastanawiają mnie ludzie , którzy spokojnie sobie zyją ...i nie martwią się o nic.. Kacperek i Maks...psiaczki maja problem, a nie Ci którzy są za nich odpowiedzialni...Oj,ludzie,dziękujcie,że nie dostaniecie się w moje ręce...
auraa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Trzeba prosić o dom dla dwóch piesków. Moze ktos się zlituje i da chociaż tymczas. To są małe pieski. Ciotki ratunku!:help1::bigcry: z wątku wynika, że pieski sa w cieżkiej depresji. Matusz,moze zmień tytuł na bardziej dramatyczny, bo nikt tu nie zagląda. A ja mogę tylko podnosic.
Recommended Posts