Matusz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [SIZE=5]Na dobranoc pokażcie się wszystkim na pierwszej stronie !!!:multi::multi:
Matusz Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Chłopaki dalej przestraszone trochę, bidulki, Kacper troszkę podchodzi ale Max cały czas w budzie się chowa:-(
auraa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Nikt o nich nie pamięta:shake: może ich na allegro, albo na innych forach ogłosic ja nie umiem ale przecież inni potrafią :lol:
Matusz Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 chłopaki pokazywać sie na pierwszej stronie !!! szybciutko !! Kto założy allegro chłopakom ????? ja moge wstawić chłopaków na kilku stronach, prosze tez innych o pomoc !! Potrzebny tylko jakiś wzruszający tekst, napiszę do cioteczki supergogi :)
Evelin Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Widziałam te psiaki na innym wątku,ale nie wiedziałam,że to Kacperek i Maks... Temu durniowi zyczę,żeby ktos tez go sie kiedys pozbył,jak on swoich psów... Jak taka menda może żyć spokojnie wiedząc co zrobiła? Kacperek i Maksiu trzymajcie się chłopaki..Ale mieliście pecha,że na takiego debila trafiliście... Jak czytam bzdury o tych bakteriach to się we mnie gotuje....Sterylny debil się znalazł...:mad::mad::mad::mad:
cytrynka10 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Evelin napisał(a):Widziałam te psiaki na innym wątku,ale nie wiedziałam,że to Kacperek i Maks... Temu durniowi zyczę,żeby ktos tez go sie kiedys pozbył,jak on swoich psów... Jak taka menda może żyć spokojnie wiedząc co zrobiła? Kacperek i Maksiu trzymajcie się chłopaki..Ale mieliście pecha,że na takiego debila trafiliście... Jak czytam bzdury o tych bakteriach to się we mnie gotuje....Sterylny debil się znalazł...:mad::mad::mad::mad: ostre słowa cioteczko ale co prawda to prawda trzeba byc ch... aby oddac psy bo niby bakterie a dom pewnie to az mu błyszczy od kurzu i innych zarazków ... trzeba nie niec serca ... widocznie ten facet go nie ma ... chłopaki tak bardzo chca do domu ze az mi ich zal
auraa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Znowu o was wszyscy zapomnieli . Przykro mi, że tylko tak wam mogę pomóc. A moze jakiś hotel,?
Matusz Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 PROSIMY O ALLEGRO !! ja moge wstawić chłopaków na kilku stronach, prosze tez innych o pomoc !!
auraa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Chyba ciotka Lupe robi piękne banerki, może zrobi i chłopakom. Muszą znaleźć domek.
Matusz Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Kacper i Max, dwa malutkie psiaki pokrzywdzone przez właścicieli!! :-(
auraa Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Co u piesków? Czy bardzo wystraszone i smutne? Załuje że tylko tak mogę im pomóc. Uwielbiam takie małe pieseczki
Matusz Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 auraa napisał(a):Co u piesków? Czy bardzo wystraszone i smutne? Załuje że tylko tak mogę im pomóc. Uwielbiam takie małe pieseczki DAlej tak samo bez zmian, Max wcale prawie nie wychodzi z budy do nas, Kacper troszeczkę ale bardzo troszeczkę bardziej ufny, podchodzi, powącha...
auraa Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 W takij sytuacji one wogóle nie mają szans na adopcję.:shake: Nie ma szans na tymczas ? albo hotelik ?
Matusz Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 auraa napisał(a):W takij sytuacji one wogóle nie mają szans na adopcję.:shake: Nie ma szans na tymczas ? albo hotelik ? jak widać, nikt się nie rwie by dać chłopakom tymczas...:shake::shake:
Poker Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Koniecznie trzeba je wrzucić na allegro i gdzie tylko się da.Niestety, ja nie mam takiej mozliwośći.:placz:Psy wyrwane z domowych pieleszy do schronu chyba cierpią najbardziej.:placz::placz:Serce pęka.
supergoga Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Kacper i Max – dwa małe pieski nagle, zupełnie nagle straciły wszystko co miały. Przez całe swoje życie mieszkały w domu, miały swoje miejsca, pełne miseczki jedzenia, miały człowieka i jego rękę do głaskania. Teraz, zupełnie nagle – wszystko się skończyło. Dla 10-letniego Kacperka – to okropna tragedia, ale to taki ufny, kochający pies. Jakby nadal miał nadzieje, jakby wierzył, że pan zaraz wróci, że to pomyłka. Że zabierze ich z powrotem i będzie jak dawniej. Max – ma 2 lata, dopiero 2 lata – i już bezdomny. On jakoś trudniej przechodzi swoją samotność – nie wychodzi z budy, popadł w skrajna depresję, jest przerażony. Jeden i drugi – domowe wypieszczone pieski – w schroniskowej budzie nie poradzą sobie długo. Tylko patrzeć, jak Kacper tez straci swoją pogodę ducha. Psy zostały oddane z jakiegoś mniej lub bardziej wiarygodnego powodu – a może po prostu, zupełnie zwyczajnie się znudziły. Jednak dla nich przyczyna ich pozbycia się nie ma znaczenia – pozostały same, bezradne i bezdomne. Zawsze były razem – maleńkie, pinczerkowate pieski – tak wspaniale byłoby aby mogły nadal być ze sobą. Inaczej zwłaszcza Max bardzo to odczuje. Jeśli jeden z nich pozostanie w schronisku sam – niestety skończy się to dla niego tragicznie. Wzajemnie bliskość trzyma je przy życiu. Czy te małe psiaki maja jakąś szansę na dom, pewny, kochający dom do końca życia. Dom i człowieka, który nie zawiedzie i nie skrzywdzi. Który pozwoli, aby zapomniały o bezduszności, o braku serca, o egoizmie. W takim domu Kacper i Max – w szczęściu przeżyłyby życie. Czy jest dla nich taki dom? Gdzie? One nie maja czasu na czekanie. Ich los jest w naszych rękach. Czy damy radę pomóc tym biednym, pozbawionym wszystkiego psiakom? Kacper i Max z nadzieją wyglądają każdego dnia nowego, dobrego, własnego domu.
Matusz Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Dziękuję Supergoga !! Już tekst piękny jest, kto zrobi chłopakom allegro ??
auraa Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Matusz napisz może w tytule wątku ,że prosisz o allegro to moze ktos kto potrafi, tu zajrzy. tekst jest wspaniały:lol:
Poker Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Koniecznie trzeba je wrzucić na allegro i gdzie tylko się da.Niestety, ja nie mam takiej mozliwośći.:placz:Psy wyrwane z domowych pieleszy do schronu chyba cierpią najbardziej.:placz::placz:Serce pęka.
Recommended Posts