Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt o nich nie pamięta:shake: może ich na allegro, albo na innych forach ogłosic ja nie umiem ale przecież inni potrafią :lol:

Posted

chłopaki pokazywać sie na pierwszej stronie !!! szybciutko !!

Kto założy allegro chłopakom ?????

ja moge wstawić chłopaków na kilku stronach, prosze tez innych o pomoc !!

Potrzebny tylko jakiś wzruszający tekst, napiszę do cioteczki supergogi :)

Posted

Widziałam te psiaki na innym wątku,ale nie wiedziałam,że to Kacperek i Maks...
Temu durniowi zyczę,żeby ktos tez go sie kiedys pozbył,jak on swoich psów...
Jak taka menda może żyć spokojnie wiedząc co zrobiła?
Kacperek i Maksiu trzymajcie się chłopaki..Ale mieliście pecha,że na takiego debila trafiliście...
Jak czytam bzdury o tych bakteriach to się we mnie gotuje....Sterylny debil się znalazł...:mad::mad::mad::mad:

Posted

Evelin napisał(a):
Widziałam te psiaki na innym wątku,ale nie wiedziałam,że to Kacperek i Maks...
Temu durniowi zyczę,żeby ktos tez go sie kiedys pozbył,jak on swoich psów...
Jak taka menda może żyć spokojnie wiedząc co zrobiła?
Kacperek i Maksiu trzymajcie się chłopaki..Ale mieliście pecha,że na takiego debila trafiliście...
Jak czytam bzdury o tych bakteriach to się we mnie gotuje....Sterylny debil się znalazł...:mad::mad::mad::mad:

ostre słowa cioteczko ale co prawda to prawda trzeba byc ch... aby oddac psy bo niby bakterie a dom pewnie to az mu błyszczy od kurzu i innych zarazków ... trzeba nie niec serca ... widocznie ten facet go nie ma ... chłopaki tak bardzo chca do domu ze az mi ich zal

Posted

Co u piesków? Czy bardzo wystraszone i smutne? Załuje że tylko tak mogę im pomóc. Uwielbiam takie małe pieseczki

Posted

auraa napisał(a):
Co u piesków? Czy bardzo wystraszone i smutne? Załuje że tylko tak mogę im pomóc. Uwielbiam takie małe pieseczki

DAlej tak samo bez zmian, Max wcale prawie nie wychodzi z budy do nas, Kacper troszeczkę ale bardzo troszeczkę bardziej ufny, podchodzi, powącha...

Posted

auraa napisał(a):
W takij sytuacji one wogóle nie mają szans na adopcję.:shake: Nie ma szans na tymczas ? albo hotelik ?

jak widać, nikt się nie rwie by dać chłopakom tymczas...:shake::shake:

Posted

Koniecznie trzeba je wrzucić na allegro i gdzie tylko się da.Niestety, ja nie mam takiej mozliwośći.:placz:Psy wyrwane z domowych pieleszy do schronu chyba cierpią najbardziej.:placz::placz:Serce pęka.

Posted

Kacper i Max – dwa małe pieski nagle, zupełnie nagle straciły wszystko co miały. Przez całe swoje życie mieszkały w domu, miały swoje miejsca, pełne miseczki jedzenia, miały człowieka i jego rękę do głaskania.
Teraz, zupełnie nagle – wszystko się skończyło.
Dla 10-letniego Kacperka – to okropna tragedia, ale to taki ufny, kochający pies. Jakby nadal miał nadzieje, jakby wierzył, że pan zaraz wróci, że to pomyłka. Że zabierze ich z powrotem i będzie jak dawniej.
Max – ma 2 lata, dopiero 2 lata – i już bezdomny. On jakoś trudniej przechodzi swoją samotność – nie wychodzi z budy, popadł w skrajna depresję, jest przerażony.
Jeden i drugi – domowe wypieszczone pieski – w schroniskowej budzie nie poradzą sobie długo. Tylko patrzeć, jak Kacper tez straci swoją pogodę ducha.

Psy zostały oddane z jakiegoś mniej lub bardziej wiarygodnego powodu – a może po prostu, zupełnie zwyczajnie się znudziły.
Jednak dla nich przyczyna ich pozbycia się nie ma znaczenia – pozostały same, bezradne i bezdomne.
Zawsze były razem – maleńkie, pinczerkowate pieski – tak wspaniale byłoby aby mogły nadal być ze sobą. Inaczej zwłaszcza Max bardzo to odczuje.
Jeśli jeden z nich pozostanie w schronisku sam – niestety skończy się to dla niego tragicznie. Wzajemnie bliskość trzyma je przy życiu.
Czy te małe psiaki maja jakąś szansę na dom, pewny, kochający dom do końca życia. Dom i człowieka, który nie zawiedzie i nie skrzywdzi. Który pozwoli, aby zapomniały o bezduszności, o braku serca, o egoizmie.
W takim domu Kacper i Max – w szczęściu przeżyłyby życie. Czy jest dla nich taki dom? Gdzie? One nie maja czasu na czekanie. Ich los jest w naszych rękach. Czy damy radę pomóc tym biednym, pozbawionym wszystkiego psiakom?
Kacper i Max z nadzieją wyglądają każdego dnia nowego, dobrego, własnego domu.

Posted

Matusz napisz może w tytule wątku ,że prosisz o allegro to moze ktos kto potrafi, tu zajrzy. tekst jest wspaniały:lol:

Posted

Koniecznie trzeba je wrzucić na allegro i gdzie tylko się da.Niestety, ja nie mam takiej mozliwośći.:placz:Psy wyrwane z domowych pieleszy do schronu chyba cierpią najbardziej.:placz::placz:Serce pęka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...