Poker Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 na to wgląda,że trzeba brać kredyt,zatawię chyba swojego 10.letniego Poloneza:evil_lol:.Beatko,musze pogadać z Iryskiem na temat Allegro,dzięki za chęć pomocy.Odezwiemy się. Quote
Poker Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Na samą operację oczu 2000 :crazyeye:,dzis Irysek wykupił leki przygotowujące ją do operacji za 50zł:placz:,a jeszcze dochodzi insulina, igły i strzykawki oraz paski do badania siuśków,o pochłanianym gotowanym jedzonku to juz nie wspomnę, a Irysek jeszcze nie pracuje ,ale jest dzielny :evil_lol: Quote
Poker Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dziękujemy Czarodziejko za podnoszenie,mimo że sama potrzebujesz pomocy :loveu: Quote
Czarodziejka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Daj spokój Poker.... Bercia prosi o wsparcie! Quote
irysek Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 cukier skacze, narazie przez 3 dni mam dawac 10 jednostek inusliny. zobaczymy co dalej. a na operacje juz z 1000zl jest pieniadze ciagle zbieramy wiec trudno to tak oszacowac. mamy specjalne pudelko po ferrero rocher ;) i tam odkladamy to co dostajemy do reki, au mnie na kocie jest rowne 200zl. musze w koncu wybrac je i tez przelozyc do pudelka. tak wyglada sprawa. musze zainwestowac w jakas obrozke i smyczke. bo chyba bercia juz u nas zostanie na zawsze. nikt nie jest nia zainteresowany. miski kupilismy jej juz z chlopakiem pierwsza klasa. ze stali nierdzewnej na gumie zeby sie nie slizgaly. teraz kolej przyszla na smycz i obrozke. chociaz nie spieszy mi sie tak z tym bo na spacer chodzi luzem. ale na to i tak dam ze swojej kieszeni a nie z bazarkowej. to na tyle. Quote
_beatka_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 byloby super, bercia mialaby najlepszą opiekę:multi: a my najświeższe newsy:cool3: Quote
Poker Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ona wstaje koło 7.30 i idzie z Iryskiem na sioo,w czasie którego ma podstawiany pasek po doopkę, celem zmierzenia poziomu cukru,ok.9 Irysek podaje insulinę i po pół godzinie śniadanko.Taka królewna przecież musi mieć bardzo regularny tryb życia.Acha,na deser dostaje jeszcze kilka rodzajow tabletek zapakowanych w pasztet. Quote
Czarodziejka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Żyć nie umierać :) Kiedy Irysek tak dba :) Quote
irysek Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 rytm dnia mam dopasowany pod potrzeby bery. cos pokerek namieszal, bo naszczescie bercia wstaje pozniej i na pierwsze pomiarowe siusiu wychodzimy o 8.50 o 9 insulina a o 9 30 jedzenie ktore znika w pyszczku bery w ciagu 5 sekund :) ten moj maly kochany zarlok. ostatnio wieczorem nawet jablko zjadla. zbieram sie juz od jakegos czasu zeby ja wykapac. i cos nie moge bo takie deszcze i nie chce zeby sie przeziebila malucha moja. Quote
Poker Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 no,tak pomyliłam 7.30 z 8.30,zapomniałam,ze Irysek to śpioch,reszta się zgadza Quote
_beatka_ Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 oj ja dziś wstawalam o 5 rano:placz: ależ wam zazdroszcze;) Quote
Poker Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ale ja chodzę spać zazwyczaj ok 2,przez 50 lat wstawałam o 6.30 , teraz już w koncu nie muszę :multi:,a zawsze bylam nocną zmorą Quote
irysek Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 juz tak nie mowcie. dzis wstalam z bera o 7.30 wyszla na siusiu, a potem wrocilysmy obie zaspane spac. bera ma taka duza poduche od pokera kolo drzwi sypialni w za malaej poszewce. jak sie nieraz kladzie to drapie ta poduche i ugniata. wydrapal w poszewce dziure gigant :). przewrocilam poduche na druga strone i czekam kiedy pojawi sie dziursko z drugiej strony. dobrze ze poker kupila nowa poszewke ktora pasuje, musze tylko do niej dotrzec. aha no i wczoraj insulina o tej 21 (drugi pomiar paskowy) byla ok, czyli 0. a dzis rano znowu zamiast +/- bylo ++/+++. no ale i tak troszke lepiej. zobacze jak to wieczorem. no i chcialabym zeby w kocnu byla po jakims zabiegu. albo oczka albo sterylka (kamien z zebow + ten na nic nie potrzebny tylny pazurek). Quote
_beatka_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 mój ma dobra poszewkę a tez bardzo namiętnie kopie dziury w poduszce:evil_lol: Quote
Poker Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 podłoże do kopania wybrał stosownie do swoich parametrów:evil_lol:,co sie tam będzie bawił jakąś poduszką:shake:,to dla maluchów , a nie dostojnych psów jak Rokuś :lol: Quote
_beatka_ Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 to rokuś jakim jest psem?że poduszka to dla niego pikuś?:crazyeye::cool3: Quote
Recommended Posts