Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Cudownie się czyta, że ktoś się tak o Bercię troszczy, że nawet jej paseczki pod sioo własnoręcznie podkłada :)

Jak trzeba to nie ma zmiłuj się :evil_lol:

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lzy same cisną się do oczu. Daj znać kiedy idzie Bera na zabieg.
POMÓŻMY KTO MOŻE. Ja też mam sunię i kitkę która była ciężko chora /jest już trzy miesiące po operacji mimo 15,5 lat czuje się jak małolatka/ cioteczki z dogomani pomogły bo sama nie dałabym rady z biednej emeryturki.
Na pewno się zobaczymy.:multi:

Posted

Bera była wczoraj w odzwiedzinach u nas.Przywitała się spokojnie z psami,kot nawet nie próbował dac jej klapsa,widocznie już uznaje ją za swoją.Oczywiście wyjadła im z misek co się dało :evil_lol:.Już orientuje się dobrze w terenie.Wie ,że po wyjściu z domu trzeba się kierowac na prawo i na prawo i już jest trawka ,na której się dobrze robi sioo i koo.Ale wczoraj zrobiła wielkie sioo w kuchni na chodnik.Mąż wołał ją i poklepał ręką po chodniczku ,żeby przyszła do niego.Widocznie zrozumiała to jaką zachęte do sioo.:mad:Ale dzielnie sam wyprał chodnik.Kicia jeszcze w szpitaliku,ale ma się lepiej.Je dobrze,jest baaardzo przytulasta i jutro albo we wtorek pójdzie do DT,a ja mam jeszcze rachunek do zapłacenie.W sumie wyjdzie za nią 180zł.

Posted

to moze ja wkleje swoje bazarki ;)

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64707&highlight=irysek

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65477&highlight=irysek

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64722&highlight=irysek

i ostatni, ktory gdzies zniknal. nie wiem co jest? wystawilam jeszcze takiego slicznego jamniczka porcelanowego. i ni ma.
a jednak znalazlam jamnika slicznego, oto on:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65506&highlight=porcelanowy+jamnik

Posted

irysek napisał(a):
no wiec sa dwie wiadomosci jak to np na filmach :) dobra i zla:
1. Bere mozna zoperowac
2. jedno oko kosztuje 1000zł

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Aż tyle ?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Można tez jedno oko zoperować:-(,no ale cóż ,słowo sie rzekło i dalej będziemy zbierać pieniądze :placz:,bo szkoda tej bidy,żeby świata nie zobaczyła znowu.Co sądzicie na ten temat?Z drugiej strony za taką kwotę można wielu jeszcze innym bidom pomóc i bądź mądry i pisz wiersze :roll:.

Posted

no,niestety mi oczy też :crazyeye: jak usłyszałam,tym bardziej ,że telefonicznie była mowa max.o 500 zł.Zbieramy rzeczy na bazarki po znajomych,Beatko,dzięki za radę ,ale ja w Allegro jestem kompletnie nie kumata.I tak się cieszę,że bazarek opanowałam:multi:Ale czego się nie robi dla dobra sprawy. I jeszcze rachunek za kicię wisi mi na głowie,ponad 200zł.

Posted

a ktos z was ma allegro?
moge wytlumaczyć jak się wystawia aukcje itp, zająć się tekstem-chociaż od razu mówię ze poetka ze mnie kiepska
ale osobiście nie wystawię teraz aukcji bo mam za dużo rzeczy na glowię i nie mialabym czasu, że wszystkiego pilnowac:oops:

Posted

dziewczyny ale po co czekać?
to zajmie chwilkę ja mogę napisać i powiedziec jak sie wystwia
problem z zajmowaniem się tym wszystkim dalej, ja narazie mam aukcjie na madraska i rozne bazarki i troche juz nie wyrabiam wiec nie moge zajmowac sie kolejna aukcja ale ktoraś z was na pewno da sobie radę , a zawsze bedziecie blizej niż dalej, nie ma na co czekać;)