Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mama nic mi nie zdążyła powiedzieć o zdjęcicach. Dobrze, że sama na to wpadłam. A więc wklejam kilka najciekawszych moim zdaniem:

Wszystkie 3 przy korytkach

Berusia w całej okazałości

Bercia podczas snu (wygląda przesłodko)

Posted

No , nareszcie :lol:
Śliczne psie ogonki:evil_lol: Można zobaczyć reszte ?:eviltong:
Berunia bardzo ładna i grzeczna .
Nie czula się zagubiona u mamy , w domu , którego nie znala ?

Posted

Ciąg dalszy:

Z Dolarem w kojcu Pokerka (I)

Z Dolarem w kojcu Pokerka (II)

W toalecie

Podczas spaceru po trawce (I)

Podczas spaceru po trawce (II)

Posted

No i końcówka:

Wszystkie 3 w ogródku na słoneczku

Przywitanie Berci (i reszty) i pańcią

Z tego co mama mówiła to nie. Czuła się jak u siebie w domu, czyli jak u mnie :) polubiły sie między sobą psy z Berą i z kotem. Ogólnie wszystkie sie polubiły w skrócie pisząc.

Posted

dzięki Kam. no udało jej się. miło by bylo jakby jeszcze znalazla jakis domek z ogrodem. no i zeby ta operacje oczu w koncu zrobic. wtedy bym sie cieszyla.

Posted

Bera i Dolar wleźli do łóżka Pokera :evil_lol:,dlatego pisałam o cudzołóżkowstwie:cool3::cool3:.Bera czuła się dobrze,co chwilę spacerek,mizianko,zaloty kumpli,ma szczęście niegroźne.Jest bardzo sprawna,mimo ślepoty,reaguje na wołanie,polecenia i co najwazniejsze szybko orientuje się w terenie.Widać,że ta ślepota nie od miesiąca tylko dłużej.Dzielnie znosi podawanie insuliny.

Posted

no,co jest?jak cioteczki widzą,że pies w dobrych rękach to cisza?:mad:opiekunowie dadzą sobie radę ,tak:cool3:?nie lamentują,że tylko 2 dni , a potem schron albo gorzej, to nie interesują się psem ??:mad:zaraz mi się tu poprawić i wspomagać chociaż duchowo :evil_lol::lol:

Posted

Hej!Ja też tu zaglądam często tylko się nie odzywałam.Bera to słodki psiak,chyba z charakteru podobna jest do mojej Suni vel Tuńczyk,którą przywiozłam w styczniu ze schroniska w Elblągu.Jest najłagodniejszym psem jakiego znałam,zero agresji,cichutka i w ogóle bezproblemowa.

Posted

cieszę się,że nie tylko ja nie śpię :evil_lol: i,że niektórzy czytają.Też chcemy,żeby operacja się udała i nadal zbieramy na nią fundusze.:cool3:

Posted

Poker napisał(a):
cieszę się,że nie tylko ja nie śpię :evil_lol: i,że niektórzy czytają.Też chcemy,żeby operacja się udała i nadal zbieramy na nią fundusze.:cool3:

A ile ma kosztować ta operacja i na kiedy jest planowana?

Posted

jak miło ,że są dziewczyny,które się interesują Berą :lol:,przez te wolne dni nie było weta,może dziś uda mi się do niego dodzwonić. Jedno oko od 300 do 500 zł ,powie jak zobaczy .Na razie Irysek dzielnie walczy z cukrzyca,własnie się szkolił z oceny poziomu cukru w moczu,żeby nie kłuc tak często Bery.Oboje robią postępy.

Posted

solito napisał(a):
A ja już nabrałam wprawy w łapaniu siuśków mojego Łapy!:evil_lol:

Ciekawe jak :crazyeye:
Jak ja podstawiam Rokiemu słoik to przestaje sikac :mad: