Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety pani nie zdecydowała się :placz: z powodu braku zgody męża.Wykorzystałam jednak kontakt i zaproponowałam,że jeżeli będą chcieli zdrowego pieska,to mogę im pomóc.Może inną ,zdrową bidę by wzięli.Obiecała,że się zastanowi i da znać.

Posted

oj,Beruniu tak nisko spadłaś.Bera idzie jutro na kontrol poziomu cukru we krwi.Miemy nadzieję,że jest poprawa,bo zbieramy pieniądze na operację oczek.Ale do tego musi się poprawić z cukrzycą.Czy któras ma może namiary na hurtownię z karmą dla psów w okolicach Wrocławia?Potrzebujemy kupować jedzenie dla:kota,11 lat -light,dla psa 4 lata - light,dla psa 4 lata , dla odmiany niejadka i dla Bery karmę dla cukrzyków.Więc zrobiło sie tego trochę.

Posted

dziękujemy,ale cos ta nasza Bera nie wzbudza większego zainteresowania,albo ma za małą siłe przebicia albo jest więcej gorszych zdarzeń.Ona na szczęście już nie jest na ulicy,ma co jeść i głaski.Ale na leczenie trzeba zbierac,szczególnie operację oczek.

Posted

kończy sie kolejne allegro suni
trzeba by uaktualnić opis - czy pisać, że sunia ma cukrzycę? czy to powiecie w bezpośrednim kontakcie?
może opowiedzcie coś więcej o zachowaniu suni, przydałyby się też wyraźniejsze zdjęcia..

Posted

jak się cieszę,że nie wszyscy zapomnieli o Berze:multi:.Irysek wyjechał i mam ją na przechowaniu.Przytyła :lol:, poziom cukru jest prawidłowy,siusia jak najęta i pije oczywiście i je jak koń.Moje psiaki spisały się na medal,nawet jej nie obszczekały,tylko Poker poczuł chyba zew natury :evil_lol:,bo to jednak sunia.A Dolar to były samiec,teraz jest ono ;), więc sie nie dobierał do niej.Nadal zbieramy na jej operację.Jutro,jeżeli wet będzie przyjmował ,to podejdę ustalić termin i koszty.Ranki na łapkach pogojone.Ona jest mądra,chodzi za głosem i rozumie co to znaczy uważaj.

Posted

ja oszaleję z tym dogo!
dwa razy od wczoraj pisałam tu post i dwa razy zniknął :angryy:

chciałam tylko donieść ;), że kończy się jej kolejna aukcja na allegro i trochę by ją trzeba uaktualnić
Czy pisać, że ma cukrzycę, czy powiecie już przy bezpośrednim kontakcie?
I jakieś wyraźniejsze zdjęcia by się przydały...

Posted

dzięki KAM za zainteresowanie.Bardzo proszę zaktualizuj ją na Allegro.Myślę,że lepiej pisac prawdę od razu.Cukrzyca jest opanowana,trzeba ją będzie wysterylizowac jeszcze,bo każda cieczka powoduje jej rozchwianie,ale to po oczkach.Zrobimy zdjęcia i wstawimy.Ona uż nie ma takiego brzuszka wiszącego,jest czysta,je dobrze i lubi pieszczoty,bardzo sie przyzwyczaiła do Iryska.

Posted

Bera tak się dobrze poczuła,że wlazła dziś wieczorem do łóżka Dolarowi:crazyeye: i miała wyraźną ochotę na amory:evil_lol:.On biedak nie wiedział czego dziewczyna chce od niego,bo jest wykastrowany:cool3:,a ona zaczęła sprawdzać czy on ma klejnoty rodzinne:roll:.Na potwierdzenie faktów zrobiłam zdjęcia pary w łóżku,na dodatek Pokera :evil_lol:,a to zakrawa już na cudzołóżkowstwo:oops::evil_lol: