Czarodziejka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Bercia jest piękna - musi ją ktoś pokochać i przygarnąć! Quote
Poker Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 niestety pani nie zdecydowała się :placz: z powodu braku zgody męża.Wykorzystałam jednak kontakt i zaproponowałam,że jeżeli będą chcieli zdrowego pieska,to mogę im pomóc.Może inną ,zdrową bidę by wzięli.Obiecała,że się zastanowi i da znać. Quote
Czarodziejka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Sunieczko prześliczna wędruj więc szlakiem swoich sióstr w potrzebie....na pierwszą stronkę :( Quote
Poker Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 oj,Beruniu tak nisko spadłaś.Bera idzie jutro na kontrol poziomu cukru we krwi.Miemy nadzieję,że jest poprawa,bo zbieramy pieniądze na operację oczek.Ale do tego musi się poprawić z cukrzycą.Czy któras ma może namiary na hurtownię z karmą dla psów w okolicach Wrocławia?Potrzebujemy kupować jedzenie dla:kota,11 lat -light,dla psa 4 lata - light,dla psa 4 lata , dla odmiany niejadka i dla Bery karmę dla cukrzyków.Więc zrobiło sie tego trochę. Quote
Poker Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 dziękujemy,ale cos ta nasza Bera nie wzbudza większego zainteresowania,albo ma za małą siłe przebicia albo jest więcej gorszych zdarzeń.Ona na szczęście już nie jest na ulicy,ma co jeść i głaski.Ale na leczenie trzeba zbierac,szczególnie operację oczek. Quote
BIANKA1 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Może trzeba dodać do tytulu , że potrzebne są fundusze na operacje oczu ? Quote
yewcia1 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Warto zmienić tytuł i trzeba koniecznie założyć skarpete dla suni aby było można wpłacać pieniążki na AFN:lol: Quote
dziuba Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Mała śliczna kózka zasługuje na nowe oczka. W górę Bercia ! Quote
dziuba Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Wszyscy juz pewnie poczuli dlugi weekend... a Bercia dalej czeka na nowe oczka... nie zapominajmy o niej ! Quote
BIANKA1 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Ponawiam pytanie :razz: Co tu taka cisza????????????? Quote
Kam Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 kończy sie kolejne allegro suni trzeba by uaktualnić opis - czy pisać, że sunia ma cukrzycę? czy to powiecie w bezpośrednim kontakcie? może opowiedzcie coś więcej o zachowaniu suni, przydałyby się też wyraźniejsze zdjęcia.. Quote
Poker Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 jak się cieszę,że nie wszyscy zapomnieli o Berze:multi:.Irysek wyjechał i mam ją na przechowaniu.Przytyła :lol:, poziom cukru jest prawidłowy,siusia jak najęta i pije oczywiście i je jak koń.Moje psiaki spisały się na medal,nawet jej nie obszczekały,tylko Poker poczuł chyba zew natury :evil_lol:,bo to jednak sunia.A Dolar to były samiec,teraz jest ono ;), więc sie nie dobierał do niej.Nadal zbieramy na jej operację.Jutro,jeżeli wet będzie przyjmował ,to podejdę ustalić termin i koszty.Ranki na łapkach pogojone.Ona jest mądra,chodzi za głosem i rozumie co to znaczy uważaj. Quote
Kam Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 ja oszaleję z tym dogo! dwa razy od wczoraj pisałam tu post i dwa razy zniknął :angryy: chciałam tylko donieść ;), że kończy się jej kolejna aukcja na allegro i trochę by ją trzeba uaktualnić Czy pisać, że ma cukrzycę, czy powiecie już przy bezpośrednim kontakcie? I jakieś wyraźniejsze zdjęcia by się przydały... Quote
Poker Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 dzięki KAM za zainteresowanie.Bardzo proszę zaktualizuj ją na Allegro.Myślę,że lepiej pisac prawdę od razu.Cukrzyca jest opanowana,trzeba ją będzie wysterylizowac jeszcze,bo każda cieczka powoduje jej rozchwianie,ale to po oczkach.Zrobimy zdjęcia i wstawimy.Ona uż nie ma takiego brzuszka wiszącego,jest czysta,je dobrze i lubi pieszczoty,bardzo sie przyzwyczaiła do Iryska. Quote
Poker Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 znowu wcięło post,który w odpowiedzi napisałam do Kam Quote
BIANKA1 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Poker napisał(a):jutro wrzucę nowe fotki Bery Już jest jutro :evil_lol: Gdzie te fotki ? :mad: Quote
Poker Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 nie mam czasu,ani chwili,nie wiem jak się nazywam ,jak dam radę ,to wrzucę,a jak nie ,to poproszę Iryska o to. Quote
Poker Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Bera tak się dobrze poczuła,że wlazła dziś wieczorem do łóżka Dolarowi:crazyeye: i miała wyraźną ochotę na amory:evil_lol:.On biedak nie wiedział czego dziewczyna chce od niego,bo jest wykastrowany:cool3:,a ona zaczęła sprawdzać czy on ma klejnoty rodzinne:roll:.Na potwierdzenie faktów zrobiłam zdjęcia pary w łóżku,na dodatek Pokera :evil_lol:,a to zakrawa już na cudzołóżkowstwo:oops::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Poker napisał(a):nikt do Beruni nie zagląda :placz::placz: Zagląda i czeka na zdjęcia :mad: Quote
Recommended Posts