Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
ok,zrobimy i wstawimy, a teraz zbieramy fundusz na operacje oczek i ew.karmę dla cukrzyków.Dzięki za zainteresowanie.

A gdzie bedzie planowana operacja ? Wy z Waw-y??
Tam jest chyba psi okulista, a jaki bedzie przybliżony koszt operacji?
Ile bedzie potrzeba pieniążków?

Posted

my jesteśmy z Wrocławia i jest u nas miejscowy operator.1 oko kosztuje od 300 do 500 zł.I oceni po wizycie u niego.Na razie musimy wyrównac cukrzycę,bo bez tego nie ma mowy o operacji.Bera dostaje insulinę od 2 dni,w poniedziałek bad.kontrolne poziomu cukru i zobaczymy co dalej .Dobrze,że wątroba i nerki są ok.Dzięki za zainteresowanie.

Posted

tak,zgadza się.Insulina dożywotnio jak u ludzi.Do zabiego musi być poziom cukru w miarę prawidłowy.Zobaczymy jak z tym pójdzie,ale po2 podaniach już sie ciut poprawiło,bo trochę mniej pije i suisia,za to je jak koń więc może przytyje,bo chuda jak szkapinka.

Posted

w Swięta był piesek wyrzucony z samochodu ma szosę, a Berunia znaleziona w centrum Wrocławia,ktoś ją musiał dostzrczyć w to miejsce,bo oinaczej 100 razy wpadłaby pod samochód po drodze w zwiazku ze ślepotą.Zbieramy na operację oczu, a teraz leczymy cukrzycę.

Posted

Hallo, hallo!
Mam kontakt do pani, która chciałaby przyjąć do siebie sunieczkę !
KOMPLETNIE nic nie wiem o warunkach, ale myślę , że kontrola przed i po adopcyjna stawiana jest na pierwszym miejscu.
Proszę, zadzwońcie do niej! To może być duża szansa, pani zainteresowała się nią po ogłoszeniu w Alegratce !
Kontakt:
domowy 0957317832 kom 0605318178

Posted

nawet nie wiedziałam,że jest wystawiona na Alegratka,dzięki wielkie.Ciekawe czy nie zrazi kobieta tym,że Bera ma cukrzycę.Jutro dzwonię.

Posted

Wystawiłam suczkę na Alegratkę, wiem- że to nieduża pomoc, ale niekiedy przynosi oczekiwane efekty!
Napisała do mnie pani:

witam.sunia jest naprawde sliczna. mysle ze moze jest szczenna dlatego zostala porzucona.jestem zainteresowana adopcja pieska. prosze o wiecej szczegolow. pozdrawiam

W następnym e-mailu podała mi swój kontakt, bo o to poprosiłam.
Stwierdziłam, że lepiej szczegóły i resztę spraw dograć telefonicznie.
Nic nie wiem o tej pani, nie ręczę za nią, ale w duchu myślę, że musi się udać !

Posted

dzwoniła do pani.Ona chce ,ale muso porozmawiać z mężem,bo on nie bardzo ma ochotę.Obawiam się,że przeszkodą w adopcji może być nie tyle ślepota, co cukrzyca,o której pani nie wiedziała.Prosiłam ją adres mailowy,bo wtedy podam więcej szczegółów ,łącznie z możliwością transportu.POza lepiej,żeby oczka zoperować jej u nas i potem oddać.Zobaczymy,nie tracę nadziei,choć jestem realistką.Trzymajcie kciuki.

Posted

Przeczytałam cały wątek o suni !!!! Boże jaka ona grzeczniutka i śliczniutka, trzymam kciuki za nią i za nowy domek!!! postaram się coś jeszcze zalicytować na bazarku bo operacja to sprawa priorytetowa !!

Posted

dziękujemy,teraz po wykąpaniu i wygłaskaniu jest jeszcze ładniejsza.Pewnie,że odzyskanie wzroku zwiększy jej szanse na stały domek.ZApraszam na nasze bazarki, na jej rzecz,są w tej chwili 4.Będą jeszcze.