Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wpadlam na chwilke :) z tego jak wygladala na poczatku wygladala na 9, 10, teraz jak ja odzywilam odkapalam odleczylam itd wyglada na mlodsza, bo ja wiem 6,7 lat moze miec. nie ma na pyszczku siwych wloskow wiec nie moze byc stara. sterylka juz za nami, teraz jeszcze oczka, no i zabki tez by sie przydalozrobic, czyli usunac kamien. matko tak sobie mysle jak ona bawi sie juz kaczorkiem to co bedzie jak zacznie widziec :) to bedzie zabawa na calego :) hura

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eee tam stu na pewno nie ma, bo bylaby siwa jak gandalf z wladcy pierscieni, moze nie obrazajac jej jest po prostu za leniwa??? :)

Posted

Berka tak się przywiązała do gumowego kaczorka,że ukradła go Dolarowi.Zrobiła sie jeszcze bardziej przytulasta i kładła pyszczek na nodze męża.Jest naprawdę bardzo miła i grzeczna, a na dodatek wyładniała.Operację będzie miała w sobotę albo niedzielę.

Posted

racja, kaczorek pozyczony, nie ukradziony, na dniach zakupie jej jakiegos gryzaka i oddamy kaczorka. smiesznie nim popiskuje. chodzi prosi zeby rzucic a potem popiskuje. komedia.
obzartuch ogromny, ale jedzenie jej juz wydzielam, bo nie chce zeby byla gruba a juz powoli sie taka zaczela robic :)

Posted

ja tez umieram z ciekawosci. ale operacja bedzie chyba na glowie moich rodzicow bo ja mam zjazd od nd dwa tygodnie non stop, a w sobote moze uda sie w koncu grupa pojechac do uciechowa i zawizc materialy do remontu itd.
dla berci juz nawet pileczke wypatrzylam na dogo, tylko czekam na odpis czy piszczy :)

Posted

Irysek dziś w trasie do Poznania,wiezie 2 bidy do DT.A ja załatwiam materiały do Uciechowa.Beraka ogólnie dobrze,zaraz kolejny raz będę dzwonić do weta z pytaniem o dzień operacji.Irysek nie ma aparatu ,więc Bera ma robione zdjecia przeze mnie u nas.

Posted

w końcu konkretna informacja.Ponieważ zepsuł się konieczny strzęt do operacji :angryy: ,odbędzie się ona podobno na 100% siódmego lipca o godz.11 Jak ktoś jest przesądny,to powinien się cieszyć, bo 07.07.07.zdarza się chyba raz na 100 lat :evil_lol:

Posted

wy tu o slubach a bercia czeka, tak sie juz cieszylam ze to w ten weekend ze juz bedzie po a tu bach. i sie sprzet popsul, niech to licho.

Posted

Trzymam kciuki za udana operacje Berusi:lol:
Trzymam kciuki za jej przyszlosc w dobrym domku jesli takowy sie znajdzie i u boku kochajacych ja ludzi.:lol:
Berusiu, myslami jestem z Toba malenka. Bedzie dobrze:multi: Ciotka dusje ma dla ciebie niespodzianke corenko:lol: