Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bercia spi w sypialni na kudlatym dywanie. okna zasloniete sa firankami, w pokoju chlod. ale widac ze jak cieplej to apetyt ma mniejszy :) i dobrze, bo sie jej przytylo :)

Posted

mejle wysłałam.Wet będzie nestety dopiero w środę,ale i tak Berka może mieć zabieg za ok.tydzień,musi odczekać po sterylce.

Posted

ja tez :) mam takie pytanie pani bianko czy bylaby taka mozliwosc zebym dala pani bere na przehowanie na ok tydzien. zostawilabym jedzenie leki i wszystko co jest jej potrzebne, chodzi o to zeby dac jej tylko ta insuline rano, jesc i wyjsc na siusiu. jakby sie pani zgodzila to pania ozloce :)

Posted

po prostu ten czas do 30 czerwca jest jedynym kiedy moge zrobic sobie jakies wakacje i gdzies wyjechac. ale mama juz sie zadeklarowala. zmienilam termin wyjazdu i jest ok. ale jak sie nadarzy jeszcze okazja na wyjazd to bede pania meczyc :)

Posted

irsyku zanioslam do pucki do księgarni rzeczy dla Ciebie:cool3:
powiedziala, że dopiero w sobortę bedzie jechal kolejny transport, wiec muisz jeszcze troszkę poczekać
aha i nastepnym razem już przyniose cioteczkom z księgarni bombonierke bo tak je nieladnie wykorzystujemy, niech maja troche slodyczy od zycia:cool3:;)

Posted

ja chyba tez tak zrobie :), tylko ze tu we wrocku ludzi tyle pracuje w tej ksiegarni ze hej, i faceci i kobiety, ale jak ostatnio wspomnialam o bombonierce to zareagowali entuzjastycznie :)

Posted

od czwartku Bera jest u nas w domu,bo Irysek pojechał na urlop.Całkiem fajna dziewczynka sie z niej zrobiła.Odrosła jej wszędzie sierść,ranki i cięcie po sterylce się zgoiły.Panna czuje się na tyle swobodna,że kładzie się "na żabkę".Ale chuci biora ja cały czas.:evil_lol:Napastuje Dolara,który jest pozbawiony klejnotów rodzinnych i bardzo się dziwi :crazyeye: co ona wyrabia.Do Pokera sie nie dobiera,bo chyba jest dla niej za mały :eviltong:.więc z braku laku zaczęła się do mnie dobierać :evilbat:.Dzwoniłam do weta,który był uprzejmy spuścić cenę z 2000 zł do 1500 :angryy: z racji tej,że mieszkamy na jednym osiedlu.Mam w nosie i pojedziemy tam,gdzie obiecali zoperować ją za 1200 zł.

Posted

i bardzo dobrze, strasznie drogo chcą...nie robi na nich wrażenia nawet to że to znajdka:roll:trzymam kciuki, żeby wszystko bylo ok. A na kiedy ma wyznaczona operacje?

Posted

Jutro będę dzwonić w to drugie miejsce i umawiać termin na ostatni tydzień czerwca.Berka dziś gryzła kości na ogródku i goniła naszego kota :mad:.Bardzo pilnuje domu,jest czujna i szczeka jak ktoś przechodzi koło furtki,z czego nie jestem zadowolona :shake:,bo wnusię budziła.Na spacerze trochę biegałyśmy:roll:.Poziom cukru dobry.

Posted

już się umówiłam na jakiś ostatni dzień czerwca na operację oczek,wet ma do mnie zadzwonić i podać konkretny dzień.Koszt 1200 zł,a nie 2000 :multi:, ale i tak brakuje nam ok.250 zł .:placz:Bera bawiła sie dzisiaj piłeczką i piszczącym kaczorkiem, nie chciała oddać ,chodziła z nim,podgryzała i mruczała.Wyglądała bosssko.Mam zdjęcia,to wstawię - kiedyś :roll:. Ogólnie jest wesoła jak wracamy to się bardzo cieszy i robi wiatr swoim badylem.:lol: