Han&Dom Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hej! Hej! Sorry, ale... Jak macie chwilkę to wysyłajcie mail-e w sprawie Nowej Ligoty... straż prosi o pomoc, a gmina tradycyjnie chce umyć ręce...:angryy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71871 pozdrawiam Dominik Quote
BIANKA1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A jak Bercia znosi te upały .? Maile wysłane:lol: Quote
irysek Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 bercia spi w sypialni na kudlatym dywanie. okna zasloniete sa firankami, w pokoju chlod. ale widac ze jak cieplej to apetyt ma mniejszy :) i dobrze, bo sie jej przytylo :) Quote
Poker Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 mejle wysłałam.Wet będzie nestety dopiero w środę,ale i tak Berka może mieć zabieg za ok.tydzień,musi odczekać po sterylce. Quote
BIANKA1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A nic nie mówił , że trzeba czekać na ochłodzenie ? To ma być po narkozą ? Quote
Poker Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 pod pełna narkozą,myślę,że w przypadku oczu temperatura nie ma większego znaczenia.Poza tym mozna włączyć jej wiatrak. Quote
BIANKA1 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ciekawa jestem jej zachowania , jak zacznie widzieć . Quote
irysek Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 ja tez :) mam takie pytanie pani bianko czy bylaby taka mozliwosc zebym dala pani bere na przehowanie na ok tydzien. zostawilabym jedzenie leki i wszystko co jest jej potrzebne, chodzi o to zeby dac jej tylko ta insuline rano, jesc i wyjsc na siusiu. jakby sie pani zgodzila to pania ozloce :) Quote
BIANKA1 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A co się stało ? Nie wiem czy Roki by ją zaakceptował , bo on lubi tylko małe suczki :roll: Quote
irysek Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 po prostu ten czas do 30 czerwca jest jedynym kiedy moge zrobic sobie jakies wakacje i gdzies wyjechac. ale mama juz sie zadeklarowala. zmienilam termin wyjazdu i jest ok. ale jak sie nadarzy jeszcze okazja na wyjazd to bede pania meczyc :) Quote
irysek Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72242 tutaj znajdziecie moj kolejny bazarek na Bercie, zapraszam gorąco :) Quote
irysek Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72247 a tutaj drugi bazarek na malucha Quote
_beatka_ Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 irsyku zanioslam do pucki do księgarni rzeczy dla Ciebie:cool3: powiedziala, że dopiero w sobortę bedzie jechal kolejny transport, wiec muisz jeszcze troszkę poczekać aha i nastepnym razem już przyniose cioteczkom z księgarni bombonierke bo tak je nieladnie wykorzystujemy, niech maja troche slodyczy od zycia:cool3:;) Quote
irysek Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 ja chyba tez tak zrobie :), tylko ze tu we wrocku ludzi tyle pracuje w tej ksiegarni ze hej, i faceci i kobiety, ale jak ostatnio wspomnialam o bombonierce to zareagowali entuzjastycznie :) Quote
_beatka_ Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ja daję zawsze pucce albo agnieszce więc prezencik bedzie dla nich:cool3: Quote
Poker Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 od czwartku Bera jest u nas w domu,bo Irysek pojechał na urlop.Całkiem fajna dziewczynka sie z niej zrobiła.Odrosła jej wszędzie sierść,ranki i cięcie po sterylce się zgoiły.Panna czuje się na tyle swobodna,że kładzie się "na żabkę".Ale chuci biora ja cały czas.:evil_lol:Napastuje Dolara,który jest pozbawiony klejnotów rodzinnych i bardzo się dziwi :crazyeye: co ona wyrabia.Do Pokera sie nie dobiera,bo chyba jest dla niej za mały :eviltong:.więc z braku laku zaczęła się do mnie dobierać :evilbat:.Dzwoniłam do weta,który był uprzejmy spuścić cenę z 2000 zł do 1500 :angryy: z racji tej,że mieszkamy na jednym osiedlu.Mam w nosie i pojedziemy tam,gdzie obiecali zoperować ją za 1200 zł. Quote
_beatka_ Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 i bardzo dobrze, strasznie drogo chcą...nie robi na nich wrażenia nawet to że to znajdka:roll:trzymam kciuki, żeby wszystko bylo ok. A na kiedy ma wyznaczona operacje? Quote
Poker Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jutro będę dzwonić w to drugie miejsce i umawiać termin na ostatni tydzień czerwca.Berka dziś gryzła kości na ogródku i goniła naszego kota :mad:.Bardzo pilnuje domu,jest czujna i szczeka jak ktoś przechodzi koło furtki,z czego nie jestem zadowolona :shake:,bo wnusię budziła.Na spacerze trochę biegałyśmy:roll:.Poziom cukru dobry. Quote
BIANKA1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Co znaczy " biegałyśmy " :roll: Bercia i wnusia biegały ? Quote
Poker Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 wnusia nie biega jeszcze po ziemi tylko w łóżeczku,bo ma 6 mieś,,a biegałam ja:eviltong::multi: i Bera Quote
Poker Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 już się umówiłam na jakiś ostatni dzień czerwca na operację oczek,wet ma do mnie zadzwonić i podać konkretny dzień.Koszt 1200 zł,a nie 2000 :multi:, ale i tak brakuje nam ok.250 zł .:placz:Bera bawiła sie dzisiaj piłeczką i piszczącym kaczorkiem, nie chciała oddać ,chodziła z nim,podgryzała i mruczała.Wyglądała bosssko.Mam zdjęcia,to wstawię - kiedyś :roll:. Ogólnie jest wesoła jak wracamy to się bardzo cieszy i robi wiatr swoim badylem.:lol: Quote
BIANKA1 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 A ile Bercia może mieć lat , że sie tak chętnie bawi ? Quote
Recommended Posts