Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

4.40 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to środek nocy,szczególnie,że ja poszłam spać o 2.30 jak Bianka już szykowała się do wstawania.Idę z moimi psami na spacer :lol:

Posted

Poker napisał(a):
4.40 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to środek nocy,szczególnie,że ja poszłam spać o 2.30 jak Bianka już szykowała się do wstawania.Idę z moimi psami na spacer :lol:

Jaki środek nocy . To świt :evil_lol:

Jak Berunia ? Cukier już w normie ?

Posted

juz? raczej czy nadal w normie!? dzis skoczyl troche i zamiast jdnego plusa byly 3. no ale trudno raz lepiej raz gorzej. dalam jej dzis rano tez oprcz insuliny antybiotyk, chyba na ta ranke zeby sie szybciej goila. radosna jest jak nigdy, przytulinska itd. wczoraj schrupala kosc :)

Posted

u berci ok. cukier dzis rano byl 0 czyli za niski, bo powinien byc +/- albo +. wiec dalam jej mniej insuliny o jedna kreske. dziwacznie zaczela sie zahowywac, jak wracamy ze spaceru i juz jestesmy w windzie to bera zaczyna mruczec kwiczec rzuca sie na ziemie i wierzga girami. ociera sie o moje buty i dalej kwiczy i swiszczy. potem jak dojezdzamy, a daleko nie mamy bo to wysokie pierwsze pietro, bercia wstaje, strzepuje sie i zadowolona biegnie do mieszkania merdajac po drodze ogonem tak jakby sie nim biczowala :). ostatnio zachowuje sie naprawde smiesznie :) ale jest urocza.

Posted

jutro Bercia będzie u mnie cały dzień,to ją poobserwuję,ale to co ona to robi to wygląda na radość i wariowanie może jakiś zapach w windzie ją drażni?:crazyeye:

Posted

ja też przywitałam Berunię przed 8,bo ma być u mnie do 19.Brzusio goi się pieknie.Dostała insulinę,ale od jedzenia wolała zaloty do Dolara:evil_lol:,na którego się pakuje i kokietuje ogonkiem.On znosi cierpliwie jej zaloty,ale nie przejawia:shake: "męskich" zapędów,bo jest wykastrowany.Natomiast Poker czuje potrzeby i delikatnie zaczepia Berę,ale ona nie ma na niego ochoty.Tak,ze mam ubaw jak patrzę na nich.

Posted

brzuszek Bery goi się świetnie,te rozpuszczalne szwy sprawdziły się u niej rewelacyjnie :lol:,dzię muszę zdjąć szwy z łapki.Ona jest grzeczna i daje przy sobie wszystko zrobic bez problemu.

Posted

będą i zdjęcia,Irysek nie ma stałego dostępu do internetu,a ja nie zawsze mam czas.Przed chwila zdjęłam jej szwy z łapki,,nawet nie trzeba było jej siłą trzymać,taka grzeczna dziewczynka.Ciągle napastowała Dolara,taka :loveu:.w nim.

Posted

wszystko na to wskazuje.Ona bardzo się zmieniła,szczeka,podstawia kuperek do miziania,chrumka jak prosiaczek,.smieszna jest bardzo.Widac,że nabrała zaufanie i lgnie do człowieka.Nie mogę się doczekac,żeby zobaczyć jej minę jak ona zobaczy świat.