Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eee no marz racje Tosiu :oops: ale ja tu mam tyle wrarzen ostatnio bo oni sprowadzili nowego ogona do domu :-o pognieło ich totalnie, kolejna gemba do jedzenia :diabloti:
jakies dziwne toto , ucieka przedemnom , siedzi w kanapie (tak tak w kanapie, nie na kanapie) .
całe szczenscie nie mieszka toto ze mna i panciom tylko u pancia.
ale po co im toto, jakbym ja im nie wystraczala phi :obrazic:

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tia u pana mieszka a i tak wiadomo rze rence w tym pancia maczała :eviltong: Zdradliwe bestie z tyh pańć. No ale sobie pomyśl tak - jak toto coś dobrze wyhowasz i wyszkolisz to morze rzarełko jakieś skombinuje i kota do pionu ustawi. Tylko pokasz zdjeńcia to ocenim czy sie nada

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaa, kooooooooooot? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
No sorki Sonia, ja sie zmywam, coś mi tu śmierdzi :razz:

BTW Choć no ten, no toto umaszczenie ma nieziemskie. Ale i tak wspułczuje z całego serca. Koniec świata :placz:

Posted

Ty Sonka,a ta tfoja pancia to nie ma co robic? Niech sie lepiej tobom zajmnie.
Koty to som dobre do gonienia,tylko moje ludzie to mi nie pozwalajom.A tu obok to mieszka taki prawie sam co ten na fotkah.Dla mnie kot to kot,ale slyszalem rze pancia muwila sze fajowy ten "tfuj".Nie fiem jak morzna muwic,rze kot ladny jest???
Ty, a co on taki gupi jest i w kanapie siedzi??Ja niemoge,no co sie pytam,pszeciesz to kot,hehe gupi i jusz.

Posted

Aga, a napisz cosik o tym kocim nieszczęściu z kanapy - skąd, co i jak ;) Naprawdę jest piękny :loveu:

Aaaa, no i oczywiście fajnego roku Ci życzymy. Czwarty rok jest najbardziej lajtowy - zazwyczaj, więc niech zwyczajowi stanie się zadość ;)

Posted

ehh Zurdo, przypomniałaś mi, że od wtorku do szkoły :cool1::shake:

"toto" jest to kić jak widać płci dziewczęcej ;) Kicia całe życie spędziła u pijaka-menela, który ją bił aż koniec końców chciał się jej pozbyć używając w tym celu siekiery :roll:
Nasza przygoda z kicią zaczęła się jeszcze w lipcu, kiedy to miała być u TZa na 3-dniowym tymczasie. Stało się tak, że pierwszej nocy wyślizgnęła się przez uchylony lufcik.... i ślad po niej zaginął. Miesiąc trwały poszukiwania, chodzenie po wszystkich chaszczach w okolicy, nawet o 4 rano :p
Którejś nocy TZ wyjrzał jak nasza uciekinierka bije się z jakimś kotem na środku ulicy. Potem były już tylko zasadzki z klatką, no i się wreszcie udało. "toto" złapane. Potem była miesiąc na tymczasie w Łodzi no i traf chciał, że znowu jest u TZa. Tym razem na stałe. Miała być koleżanką zabaw dla kocura... Jak narazie kiepsko to wychodzi... bo ona kocura bije i prycha, kocur na nią poluje, TZa sie boi, spedza 7 dobę w środku kanapy :p
No ale... nie miała baba kłopotu to se wzięła kota :stupid:

TZ natomist juz od dawna dojrzewał :evil_lol: do pomysłu wzięcia drugiego kota, bo dośc miał morderczych zapędów kocura, podrapanych i pogryzionych rąk, stóp i innych części ciała :evil_lol: bo się kotkowi nudziło... Mieliśmy wziąć kota ze schronu z Łodzi, no ale jakoś tak wyszło, że uciekinierka zamieszkała tu :cool1:

Posted

Ale historia :-( Miejmy nadzieję, ze trochę się popiorą i się dogadają. A i TZ-owi na kolana wejdzie :multi:

PS Nie przejmuj się, ja zaczynam rok we wtorek zajęciami ze studentami o... 8 rano :-o

Posted

I jak tam Zurdo zajecia ze studentami :cool3: ?

Ja mam narazie plan ...hmm...rewelacyjny, bo prawie 3 dni w tygodniu mam wolne. Ale to sie z pewnościa zmieni bo jeszcze nie wszytskie terminy ustalone :p

A dzis bedzie troche z innego gatunku. I w przenośni i dosłownie. :evil_lol:

Posted

Hmm, póki towarzystwa nie przedstawisz z imienia, to napiszę tak:
Kot nr 1 jest nieziemskiej urody, a jeśli dodam, ze mam wielką i nieuleczalną słabość do puchatych ogonów, to już nic więcej pisać nie muszę. Jest kosmiczny :loveu: Mam nadzieję, że powoli przestaje wieść żywot kanapowca i zaczyna życie domowca. Żeby tylko tym ogonem nie zmiótł jakiejś wazy, zwłaszcza gdyby miała to być chińska waza z epoki Ping-Pong.
Kot nr 2 to typowy dresiarz, oj źle mu z oczu patrzy. Jak ja kocham takich dresiarzy, nawet jak się głaszcze takiego, to spod półprzymkniętych oczu obserwuje, czy nie drgnie firanka i nie da pretekstu do zawiśnięcia na niej...
Cudne towarzystwo :multi::loveu::lol:

Posted

Kot nr 1 roboczo nazwany jest Kitka, Kicia i wszelkie tego odmiany. Powoli chyba przekonuje się, że siedzenie w środku kanapy chyba nie jest najciekawszym zajęciem. Ogonem nie zmiata na szczęście niczego, za to łapą jak najbardziej - futro z grzbietu "dresiarza" lub kudły z ryjka ciekawskiej Soni :diabloti:

Kot nr 2 nazwany dla zmyłki Pusio, przydomek Bandyta, Łobuz itp. Wygląd jak najbardziej odpowiada charakterowi :mad: Ulubionym jego zajęciem jest : a) gryzienie i rzucanie się na ręce ewentualnie nogi , b) polowanie na Sonie i zadawanie jej prawych lub lewych sierpowych i kopów z półobrotu, c) polowanie na Kitkę

I w całym tym towarzystwie :stupid: przebywa moja biedna Sonia. Sonia lubi pilnować porządku, ale cos jej nie wychodzi :cool1: Chce przypilnować czy kocia toaleta przebiegła poprawnie, ewentualnie doczyścić uszy jeśli któryś kot zapomniał. Goopie koty natomiast nie rozumieją tego i każą Soni SPADAĆ :-o
Zupełny brak poszanowania zasad odwiecznie obowiązujących w przyrodzie, że pies jest wyżej w łańcuchu pokarmowym niż kot :mad:

Posted

Witam po dlugiej nieobecnosci u Was :p Bylo, oj bylo co czytac a i popatrzec tez bylo na co :lol: Wiadomo, Sonka ma nie tylko fajnych Panciow ale i zycie kolorowe, moze w jej pojeciu nie zawsze uslane rozami :cool3: ale wartkie i ciekawe i ekscytujace...nieprawdaz Sonieczko :evil_lol: Szelka z Fiskiem przesylaja ci piatke

Posted

siemka siostro to ja tfoja szelka ale mialam goowniane wywczasy no mowiem ci do .... eh szkoda slow. tesz bylam nat tom duszom wodom co ty bo tam tesz byl taki sliszny zulciutki piasek ah jak ja koham ten piasek dla mnie to to mosze mogliby tym piaskiem zasypac :diabloti: ale mnie nie wpuscili na tom plaszem mowili ze psom nie wolno i jusz :angryy: pancia mowila ze muszem czekac do jakies tam jesionki czy jakos tak :roll: bo we wlecie to psom nie wolno :placz: no i zawiezli mnie na wiohem do jakiegos domku w lesie :mad: no muwiem ci siostro sajgon :angryy:
kasali mi spac na brudnej podlodze ale ja siem nie dalam i wpakowalam siem babci na jej bialuskom poduszke no i nieh mnie by sprubowali wywalic a co piez listy jezdem no nie!!!:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Cze Laska!
Dzis moja pancia cos muwila,sze hyba jakis cien,nieee,nie cien... dzien kundelka jezd.Wiesz ja niebardzo kumam o co chodzi,ale dostalem fajna kosc i pancia muwila,sze to flasnie s tej okasji.Tak pomyslalem (a co!),sze to fajny dzien chyba jezd no i Tobie tesz chcialem cos dac,tylko sze Ty daleko mieszkasz,to nie mogem.Ale takie Ci dam,ooo:

No,dobra spadam na spacer,to narka.Kamel.

Posted

Heloł syscy! Wreszcie mię dopóściła do kompa, bo muwi ze bródas jestem i gupol :roll:

Szelka - siostro wreszcie sie odeswałas bo jusz myslałam ze cie tam utopili w tych wodah.
Ale pacz , mię wolno było na te piaski hodzić i nawet fajnie tam bylo, bo sucho :p To czemu cię nie wpóscili ?

Kamel - dzienks za te serce i kość... Pszynajmniej ktos o mnie pamietał, bo ta pancia moja to zapomniała... :-( I nic nie dostałam :shake: Ehhh jakie to rzycie jest niesprawiedliwe :placz:

:loveu: Wasza Sonia

Posted

siemka sonka wiesz nie przejmuj sie tym goopim gadaniem panciowym nieh se gadajom my i tak sfoje wiemy wiesz jak bylam w tej no warszfje to poznalam nowom kulerzanke romcie i tak sobie wymyslilam ze niezly mugbybyc z nas ten no ...terced wiesz takie aniolki czarliego :cool1: ale dalybysmy dzezu jesuuuuu ale bylyby jaja
a te kosmity to tfoje :crazyeye: wiesz ja to nawet i lubiem koty ale rzeby zara dwa do domu wpuscic :mdleje:

• 1 month later...