modliszka84 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 UFFF i po sesji :multi: 6 sesja... kiedy to zleciało... :roll: no dobra to kilka zdjęć ... :razz: troche słońca trzeba złapac i dla zdrowia i dla urody o jeszcze nóżka... kurcze jak się krzywo opaliłam :cool1: groźny pies ooo mnie jest dwie sztuki :crazyeye: krzywe zęby specjalnie dla pewnej ciotki http://images26.fotosik.pl/10/d86606ae1bc230c1.jpg raz dwa trzy i cztery mazeruje Huckelberry http://images28.fotosik.pl/10/16eaecc024689c50.jpg to jest to co tygrydki lubią najbardziej :evil_lol: http://images24.fotosik.pl/10/287443b69462f653.jpg http://images24.fotosik.pl/10/f5fa8f049ae4b41b.jpg Przypominam nastąpiła zmiana w regulaminie , punkt 10 , proszę się zapoznac i stosować Quote
Kobold Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 :laola: GRATULACJE!!!!!!!!!!!! [SIZE=2]A zdjecia sliczniusie:iloveyou: :iloveyou: No i prosimy wycalowac urocze zabeczki lacznie z nosiem Quote
*zaba* Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 A te zabki to nie byly dla mnie:mad: ?? Sonieczka sliczna,a noge kladzie tak jak Kamel :loveu: . Quote
modliszka84 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 *zaba* napisał(a):A te zabki to nie byly dla mnie:mad: ?? Sonieczka sliczna,a noge kladzie tak jak Kamel :loveu: . no dla Ciebie dla Ciebie te zębole tyz :evil_lol: A swoja drogą to żebysmy no czasem bana nie dostały, bo nowe rzady na dogo, znaczy sie nowe przepisy - w jednym poscie moze byc maxymalnie 5 zdjec :diabloti: :p Quote
zurdo Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Żeby sami nie dostali bana za to mulenie :mad: To pierwsze zdjęcie przed lustrem jest boooskie :loveu: Sonia I ma minkę jak kobitka, która zobaczyła u siebie pierwszą zmarszczkę, a Sonia II jest szczęśliwa, bo wie, że i tak jest najpiękniejsza. W ogóle Sonia ma chyba niezły zestaw min na każdą okazję. Quote
Kobold Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 " A te zabki to nie byly dla mnie ?? " :mad: *zaba* no pewnie, ze te zabki dla ciebie byly :lol: , ja sie tylko "podkleilam", bo tez uwielbiam takie zebole :loveu: Wiesz, to tak jak w tym marynarskim porzekadle: przykleilo sie g...o do okretu i mowi plyniemy :evil_lol: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Czesc Sonka, to ja twoja kolezanka Szelka, patrzaj, patrzaj dziewczyno ale sie porobilo, wyszlo na na to, ze my jakie niesubordynowane jednostki sa, ze niby regulaminu ni w zab :crazyeye:A co my bidaczki, blondynki mozemy, ze nasze pancie nie kumate i czytac uwaznie nie umieja. Ja sie tak nie bawie :lol!: to niesprawiedliwe, ze wobec nas stosowana jest [SIZE=-1]zasada zbiorowej odpowiedzialności :obrazic: Quote
modliszka84 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 ello Szelka :razz: ja tysz uwaszam sze te nasze pance to jakies goopkowate som. Morze my strajk zrobimy, ze nam sie takie pancie trafily :-o Ja to jeszcze strajkuje bo za slabo karmiom w tym lokalu. I jeszcze za małe poduszki kópójom ... No popatsz ty Szelka, w jakih warónkach mi pszyszło mieszkac :placz: Quote
*zaba* Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Moj tato nie bedzie zadowolony,monitor poplulam ze smiechu!!!!!!!!!! Quote
Kobold Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pszybij piontke Sonka :hand: lolaboboga kobito ale masz pszerombane :-o malo rze glodzom, to jeszcze waronki do spania jak w libijskim wienzieniu :angryy: S tym strajkiem to fajny pomysl tylko na glodufke siem nie zgadzam :lookarou: a fotke poslj do sondu i proces masz wygrany bez adwokata i jeszcze odszkodofanie dosaniesz :multi: no to hejka joujou siostro :ghost_2: A ty szaba nie pluj na monitor, bo to nic smisznego jak nas traktujom :mad: ja jusz Kamcia ustawie :cooldevi: precz s usiskiem freedom :ylsuper: no to nara szelka Quote
zurdo Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Wicie co koleszanki, ja mam złe pszeczócia. Tu się wojna na całego szykuje. Bo tak - rzarcia nam dajom jak tfu kotó, miejscufki mamy takie rze jusz odkóżacze majom lepsze. Ale to nie koniec! Normalnie jak wam opowiem to padniecie. Wczoraj zurdo normalnie gadała z jakomś babom, co się nazywała Behawiorska czy tak jakoś. Normalnie gadały i gadały przy mnie o mnie ale mnie o zdanie nikt nie spytał. A jakie głópoty to się muzk lasóje. O szczałach i jakiś lenkach i o moim pochodzeniu, wogule szkoda gadać. Dośc rze wam powiem rze postanowiły że niby ja mam się uczyć to znaczy być szkolona i rze praca to dopsze robi niby dla mnie i podnosi mojom samomocenę. Wara im od majej oceny a pracować nie bende, niedoczekanie. I normalnie teraz co spacer to zurdo zaraz jak dojdziem do parka to gada siat, lerzeć, zostań, stuj przynies, normalnie jak to ja bym jej miała słórzyć. I maha mi ciasteczkami co mi się należom same pszez się rze niby dostane jak zrobie. Ale mnie nie pszekópi. I wiecie co HCOM MIEDŹ WOJNE TO JOM BENDOM MIEDŹ DOŚĆ WYZYSKUF I SPOMIATANIA A jak nie to do Sztrasburgera napisze Quote
modliszka84 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Teraz ja piszę - odgoniłam kundle od komputera :eviltong: bo to sie panoszy jak nie wiem co. I jeszcze jakieś strajki zakłada :mad: Tylko patrzeć jak się tu zawiąże związek zawodowy :cool3: :diabloti: ================================================= Och Szelka jak ja ci fspułczóje :shake: Z takim goopkiem mieszkac, jak on smie zszucac cie z kszesła :angryy: Ja tesz mam takiego kota goopiego, co to uwarza rze wszystkie rozómy pozjadał. Na szczescie nie mósze sie z nim urzerac codziennie :p bo bym hyba łoszalała. Tylko sie wtedy spakowac i wyprowadzic do innego lokalu :shake: Tosia ja tobie tesz dziefczyno wspułczuje :roll: Tej zurdo to sie w głowie popszewracalo... rzeby jeszcze wymagac jakiejs naóki. Same głupie som, to niech sie uczom, my nie potszebujemy sie uczyc ! :diabloti: Quote
modliszka84 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 i ten muj kot - prostak jeden, niedosc rze sika do miski w domó :-o to jeszcze nietrafia do tej miski i leje na podłoge :-o Fstyd no fstyd :p A i ten kot muj to on zaczoł sie na mnie wyrzywac tak jak mó jajka ucięli :evil_lol: Tak tak muwie ja wam, wzieli go kiedys do jakiegos dekarza stolarza czy lekarza... no jakos tak i on potem jósz tyh jajek nie miał. Ja mysle rze hyba mu pszy okazi to i kawałek musgu ucięli :hmmmm: Quote
zurdo Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 I ty sonia kota masz? :crazyeye: Straszne jak sie ta zaraza roznosi :shake: A cie tesz szkolom?, bo słyszałam z dopsze poinformowanyh źrudeł, że szelka to pszefrotki nawet robi, fikołki jakby tylko w bok :-o I na co to komu?! I do annana kofana tysz napisze :mad: Quote
modliszka84 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 oj muwie ci Tosia tej zarazy to fszedzie pełno jest :shake: ten muj kot to on wlasł dawno pod samochud mojego pana i ten muj pan (do dzis mu to wypominam) tego sierote wzioł :cool1: a mie szkolic chcieli, ale jezdem tfarda babka i sie nie dalam :evil_lol: :multi: sfuj rozóm mam i nie bedom mi tu kazac robic cos fbref woli mojej. Oni myslom sze ja gópia taka jestem bo sztóczkóf nie ómiem a ja wlasnie rze ómiem i fszysko rozómiem :eviltong: Ale gópka z siebie robic nie dam! :diabloti: Quote
Kobold Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :placz: :placz: Sonka siostro :placz: jak jaby hcialabyc taka tfarda i odwarzna jak ty ale nie umiem, nie potrafiem. Zlamalam siem a hcialam byc tfarda. Lojesusicku jak ja lubiem tom kociom karmem. Zobacz do czego mnie smuszajom :placz: http://www.myvideo.de/watch/1870402 Zobaczyrz Toska tesz niedlugo bedzie sztuczki robic, slyszalam, rze jakich bechawio-costam zurdo na niom napuscila. Ale siem porobilo, no ale ty to jezdes King, normalnie respect :modla: No to nara tfoja Szelka Quote
zurdo Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 no nieee, szelka, jak ci nie fstyd?! :shake: a taki poczontek był zahencajoncy. i taka kora... e... borakolacja, normalnie na koty zeszła ty, szelka. i wiesz co ci powiem - dopsze, ze siem pszyznajesz, bo jak dojdziem do władzy to ciem lustrować na siłe nie beńdzie tszeba :cool1: Quote
modliszka84 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 poniewasz dafno nie bylo zadnych fotkuw, moja pani postanowila znowu mnie tu zkompromitowac :mad: ========================================================== będzie z serii "pozycje nocne panny S." wygniam śmiało ciało ... ...wyginam śmiało ciało .... ... dla mnie TO mało ! =========================================================== no to hejka dla fszystkich ciotkuf - piontka ode mnie, joł! Quote
Kobold Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Chelou Sonka a to moja piontka ale ty masz fajniejszom Fajnie wyginasz cialo no i dobsze rze f luszku tesz moszesz wyginac bo na tym tfoim czerwonym to tylko se krengi szyjowe popsujesz. Ale ty Sonka czemu ty w ubraniu spisz powiec panci coby ci tem obrosze zdjela a mosze to jaka elekryczna No to jou jou sister a do dla ciebie http://pl.youtube.com/watch?v=S0W20WT-mtA Tfoja Szeli z panciom Quote
modliszka84 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 O kurde, Szelka na tym filmie, te "sexowne panienki" to hyba o nas, nie? Ale oj oj, tak to ja wyginać nie ómiem :sadCyber: A ta obrosza to wcale nie elektryczna :obrazic: Nie chcom mi tego zdjonc, karzom chodzic cały czas... mówiom ze to na jakies phly i inne kleszcze. Ale ja i pchły ?? :no-no-no: Pogienło ich, wiem wiem, ale co ja poradze na sfuj los... :PROXY5:Albo wiem, za radom naszej koleszanki Toslawy napisze do Strasburgera i do CBA ich zgłosze :laugh2_2: PS. Szelka ty mnie hyba ukradłas mojom piontke... No bo jak to szliwe ze ty masz takom samom piontke :niewiem: Quote
zurdo Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Eeee no, ale macie fajne piontki. kool normalka. ja to nie mogie, bo ta moja lódzia to gemba i gemba i tylko uśmiehnij sie tak, uśmiehnij siem owak. Ale teraz to normalnie mówi rze w dwa dni co jej nie było teraz (ale był lózik :diabloti: ) oglondneła 150 zgryzuf jakiś kandytatuf na lodo...eee...lodopedie :crazyeye: i muwi rze ma dosc zgryzuf wienc morze zrobi mnie piontke :roll: No ale ty sie Sonka szanuj trohem, taka scysja rozbierana no to wiesz no ja myślem rze powinna kosztować. Zapłacili oni ci no bo to normalnie profeska jest, nie? Jak w tym takim dla samcuf co sie nazywa klejboj czy jakoś tak, normalnie no. Normalnie no super laska s ciebie jezd, nie? no to chejka, blondis głapas! Quote
Kobold Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Sonka bejbe jadem na wywczasy do "babci i dziatka" :multi: i kcialam ci buziora dac :calus:, nie zapomnij o mnie oki :lol!: Buzior ode mnie i piontka od fiska :terazpol: łi ar komink Quote
modliszka84 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Oh Szelka nie zapomne o Tobie kohana :grins: Baw sie dobsze bejbe :drink1::sabber::pepsi::chlup::cunao::Dog_run: Quote
*zaba* Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Rzem se poczytal trohu.Moja pancia (hmmm)jusz wrucila a niebylo jej dugo,teraz mi spokoju normalnie nie daje! Kamciu choc i Kamciu choc, a pamnietasz mnie jeszcze?? I tak w kulko,oj muwie wam nieh sie ona jusz odkolegoje od emnie. A ty Sonka to siem tak nie roswalaj bo ci wszytko widac!! A potem,rze faceci napaleni som,a to nie nasza wina jezd pszeciesz. Bede tu zaglondal i se czytal,ino fotkuw takih tu jusz nie dawaj,bo potem to mnie siem tak gupio sni,rze ci muwie. Kamel. Quote
zurdo Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 No i mamy faceckom mięta... eee... miętalność. Robiom co kcom i widzom co kcom a potem rze kobita prowokóje Sonka, a ty to nie miałaś być oszczyrzona? Mam nadzieje rze nie dałaś swoih lokuf? A jezdzisz czasem na grila? Normalnie mówie ci jak ja ci zazdrożdże. Tyh kiełbaskuf :roll: Bo wiesz, mnie to jak coś z tależa dajom to albo ogurek, albo brokół, normalnie sama zielenina, jak dla krowy :shake: Jem bo co mam robić, ale normalnie muwie ci co ja bym dała za takiego kiełbaska :-( Normalnie oszczyc bym sie dała. No to siemka Quote
*zaba* Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 zurdo napisał(a):No i mamy faceckom mięta... eee... miętalność. Robiom co kcom i widzom co kcom a potem rze kobita prowokóje Sonka, a ty to nie miałaś być oszczyrzona? Mam nadzieje rze nie dałaś swoih lokuf? A jezdzisz czasem na grila? Normalnie mówie ci jak ja ci zazdrożdże. Tyh kiełbaskuf :roll: Bo wiesz, mnie to jak coś z tależa dajom to albo ogurek, albo brokół, normalnie sama zielenina, jak dla krowy :shake: Jem bo co mam robić, ale normalnie muwie ci co ja bym dała za takiego kiełbaska :-( Normalnie oszczyc bym sie dała. No to siemka Otfikaj siem ot faceuf,bo co Sonka pokazala to wszyscy widzom!!! A jak te tfoje ludzie takie hytre som to im pokarz co jesc lobisz i se sama wes,bo morze one w tej..... no jak tam...niefiedzy rzyjom i myslom,rze ty tak lubisz jak krowa jesc. A ty Sonka to siem obrazilas? Quote
Recommended Posts