Korenia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 http://img148.imageshack.us/img148/1061/p11507268308178.jpg Ufarbowana Sonia :evil_lol: Quote
modliszka84 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 zupełnie gładcy... ...włochaci trochę bardziej... ...i włochaci trochę mniej... ...oraz całkiem pomarszczeni... Quote
modliszka84 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 a tacy spodobali nam się najbardziej :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Oj....!:loveu: Ja także byłam dziś na tej wystawie ;) Mi najbardziej spodobały się oczywiście flaciki i ... leonbergery :razz: Qrcze... Był taki jeden - wyjątkowo wielgaśny.... Ważył 84 kg :-o:loveu: Ale sunia -Alma- z inowrocławskiej hodowli była najpiękniejsza :loveu: A tak to byłam pod wrażeniem psów na agility... I niektórych właścicieli też :evil_lol: A trafiłam na występ extra beagla.... Biegł, biegł - naprawdę super i tu nagle sędzia reke podniósł... Oh co to były za emocje... Nic już później poprawnie nie zrobił... xDD Ale ewidentnie wszystkich bardzo rozśmieszył ;) I jak pyskował... :D Quote
modliszka84 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Justyska, tego beaglea na agility też widzieliśmy :evil_lol: Niesamowity był, jak dla mnie te jego wycie na sędziego miało oznaczać 'sędzia kalosz' :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 modliszka84 napisał(a):Justyska, tego beaglea na agility też widzieliśmy :evil_lol: Niesamowity był, jak dla mnie te jego wycie na sędziego miało oznaczać 'sędzia kalosz' :evil_lol: No dokładnie! :diabloti: Quote
*zaba* Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 dobra,obcych psow fotki byly a nie czas na Sonie?? fuj!!! biedny pies :placz: http://img80.imageshack.us/img80/9122/p11508819302544.jpg Quote
modliszka84 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Sonia najpierw musi iść do fryzjera :p Zrobimy się takiego pudla i wtedy się pokażemy :eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 modliszka84 napisał(a):Sonia najpierw musi iść do fryzjera :p Zrobimy się takiego pudla i wtedy się pokażemy :eviltong: Sonia uciekaj. Uciekaj dobrze Ci radzę. :scared: Ale najpierw daj Adze kilka fotek pstryknąc... Żebysmy mieli co podziwiac. :razz: Quote
*zaba* Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Biedna Sonia,pancia jej oszalala :eviltong: Juz widze jak by wygladala w takiej fryzurze :razz: Quote
modliszka84 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 a w sobote idziemy do fryzjera :evil_lol: Quote
modliszka84 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Byliśmy u fryzjera, a właściwie w SPA :eviltong: u takiej fajnej cioci :loveu: Zostalismy wyczesani, wykapani, wysuszeni, obstrzyżeni, potem manicure i pedicure, odżywka o zapachu migdałów ... :shiny: a przy tym mielismy sesję fotograficzną :multi: Ciocia i wujek byli nawet fajni, tak fajni że wujcio dostawał buziaki :cool3: A teraz leżymy i pachniemy :loveu: I będzie jeszcze fotorelacja ale muszę czekać aż dostanę fotki. Polecam wszystkim :razz: Studio ZOO i padliśmy :eviltong: Quote
*zaba* Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 O kurna,Sonka,to Ty?? Ja to siem nie znam,co to SPA ?Jakis srot od SPAcerek?? :razz: Ale Ty chodz na te SPAcery czesciej,bo pieknie wygladujesz!!! Nie wiem co to za wujo tam byl,ale wiesz,uwazaj,bo zboczencow to nie brakuje:cool3:.A tu niby wujo,a co ma na mysli widzac TAKA laske,to nikt nie wie... Echhh zazdraszczam tego SPAcerku,zazdraszczam!!!! Kamel. Quote
Cieplutkaa. Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Witajcie.! Pozwolcie, że dołączem do Waszej dyskusji.! ;) Na początku chciałabym powiedziec Ci Soniu, ze jesteś bardzo seksiasta :razz::loveu: Taka Sonia-Electra...! Normalnie powieszem sobie Twoje zdjęcie nad legowiskiem i będe dążyła do takiego wygladu.! :cool3: A teraz do Kamelka - Ojj.. Widac, że się nie znasz... Spa tzn. SPECJALNA PIELĘGNACJA ANIOŁÓW Aniółów czyli Ślicznotek o anielskim wyglądzie :razz: Ale pokazy Elite Angel Look na pewno oglądasz, więc to pewnie wiesz.;) A tak a'propo to w tym roku pewnie jakies łapówki chodziły, bo misska w cale nie była taka ładna.! Sonia jest o wiele śliczniejsza.! :loveu: Pozdrawiam Lara ;) Quote
modliszka84 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Sonia bardzo dziekuje :loveu: Ale nadal się do mnie nie odzywa :evil_lol: Ciocia i wujek byli z forum, więc było fajnie ;) Quote
Kobold Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Lomatkobooska...Sonka, to Ona cie tez obgolila :crazyeye: Moja tez dostala jakiegos amoku i zrobila ze mnie nie poodla tylko uuuuesti :angryy: Quote
*zaba* Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jak tam Sonieczka? Przestala sie juz dasac?? A moze fotki jakies?? Quote
modliszka84 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Sonia pozdrawia wszystkich swoich fanów :ylsuper: Quote
*zaba* Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Eeee no!!!! :crazyeye: :crazyeye: Laska,no zem Ciem prawie nie poznal!!! A co Tys siem taka swiatowa zrobilas co?? :razz: Quote
modliszka84 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 eee światowa to ja nie jestem , nawet w tym roku na wakacje mnie nie zabrali... :mad: wiec za bardzo świata nie zobaczyłam tak się właśnie zachowuje 9-letni pies :stupid: Quote
*zaba* Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 http://img75.imageshack.us/img75/9791/p11807233698983.jpg O matko,Sonia, a ciem tak pogielo?? To po tej wodzie?? Nie wchodz tam wiencej!! No cheba ci tak nie zostalo?? Kamel. Quote
modliszka84 Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 a zyjemy żyjemy :razz: nadal walczę z pracą mgr :mad: :diabloti: studentką już nie jestem właściwie :placz: tylko ta cholerna mgr :placz: ale w tym roku, trochę z poślizgiem muszę dać radę... u Soni nic nowego, byłysmy dzisiaj u cioci na strzyżeniu i kąpaniu :loveu: Quote
*zaba* Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dasz rade, dasz :p Jabys miala jakies zdjatko Soni, i chwilke na jego wstawienie....:cool3: Quote
Recommended Posts