Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam przynajmniej taką nadzieję, że ktoś wreszcie zadzwoni :D Muszę jeszcze tylko pozmieniać zdjęcia w ogłoszeniach, żeby było wiadomo jak teraz wygląda, bo tamte sięgają początków w schronisku. A co do zdjęć, to teraz Dominika Gładecka będzie mogła robić innym psiakom zdjęcia, powiedziała, że sprawi jej to ogromną przyjemność :D

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=lucida grande]Sunia w nowym domu![/FONT][FONT=lucida grande]
Azra pojechała dzisiaj do nowego domku w Bytomiu. Jej nowi właściciele przekazali Pani Ani, że jeżeli były właściciel wyszedłby z więzienia i chciałby ją wziąć do siebie, to wtedy ją mu oddadzą, ponieważ opiekował się nią 9 lat i dobrze, gdyby wróciła do swojego domu. Jutro wezmę numer z biura do tych Państwa i przedzwonię, napisze później w poście jak wyglądają dalsze losy Azry.[/FONT]

Posted

niby lepiej by było gdyby wróciła do właściciela:roll: ale nie czekać na niego w schronisku...
ciekawe jak jej były właściciel wyjdzie za rok - to czy ma do niej prawo?

no nie ma co się teraz zastanawiać, powodzenia Azra!:)

Posted

[quote name='saphira18']niby lepiej by było gdyby wróciła do właściciela:roll: ale nie czekać na niego w schronisku...
ciekawe jak jej były właściciel wyjdzie za rok - to czy ma do niej prawo?

no nie ma co się teraz zastanawiać, powodzenia Azra!:)[/QUOTE]

z tego co wiem, to właściciel ma prawo odebrać swojego psa podobno do 2 lat :shake:

Posted

kurcze to bardzo długooo
jak schronisko wyda psa "bezdomnego" po kwarantannie.. a potem znajdzie się właściciel to schronisko nie wydaje adresu nowego właściciela
ale to chyba dwie inne sytuacje

Posted

Trochę boję się tego, że jeśli Azra wróciłaby do swojego byłego właściciela, to może się to źle skończyć. Pamiętam jak przyszła do schroniska, wyglądała tragicznie. Gdyby jej były właściciel opiekował się nią odpowiednio, to by tak nie wyglądała. Jej pan trafił na 5 miesięcy, od 11 grudnia mijają prawie 4 miesiące, zobaczymy co pokaże czas. Mam nadzieję, że jednak Azra zostanie w nowym domu i tam spędzi resztę swojego życia.

Posted

Dzwoniłam dziś do nowych właścicieli Azry, wydają się być naprawdę miłymi ludźmi. Sunia ma się dobrze, ale jedyne są ją męczy to potworna biegunka. Pan powiedział, że ma zamiar przyjechać za jakieś dwa tygodnie do schroniska i pokazać sunie lub umówić się na jakieś spotkanie. Myślę, że Azra zostanie już w tym domu do końca swojego życia i będzie szczęśliwa z nową rodziną :)