emiliapolesz Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Mam przynajmniej taką nadzieję, że ktoś wreszcie zadzwoni :D Muszę jeszcze tylko pozmieniać zdjęcia w ogłoszeniach, żeby było wiadomo jak teraz wygląda, bo tamte sięgają początków w schronisku. A co do zdjęć, to teraz Dominika Gładecka będzie mogła robić innym psiakom zdjęcia, powiedziała, że sprawi jej to ogromną przyjemność :D Quote
madzia.uje93 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 No to napewno za jej sprawą dużo psiakow domu znajdzie!:D Quote
saphira18 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 zdjęcia przepiękne! na pewno ktoś się w niej zakocha i w końcu telefon zadzwoni:) Quote
emiliapolesz Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Oby, oby! Dużo psiaków znowu do nas przyszło i trzeba by było porobić im zdjęcia... Quote
ania91sc Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Super w takim razie my się zapisujemy na sesję :D Quote
emiliapolesz Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [FONT=lucida grande]Sunia w nowym domu![/FONT][FONT=lucida grande] Azra pojechała dzisiaj do nowego domku w Bytomiu. Jej nowi właściciele przekazali Pani Ani, że jeżeli były właściciel wyszedłby z więzienia i chciałby ją wziąć do siebie, to wtedy ją mu oddadzą, ponieważ opiekował się nią 9 lat i dobrze, gdyby wróciła do swojego domu. Jutro wezmę numer z biura do tych Państwa i przedzwonię, napisze później w poście jak wyglądają dalsze losy Azry.[/FONT] Quote
ania91sc Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Super wieści!!! :) :) :) Czekamy na więcej informacji i to niecierpliwie :) Quote
saphira18 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 niby lepiej by było gdyby wróciła do właściciela:roll: ale nie czekać na niego w schronisku... ciekawe jak jej były właściciel wyjdzie za rok - to czy ma do niej prawo? no nie ma co się teraz zastanawiać, powodzenia Azra!:) Quote
pralinka94 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='saphira18']niby lepiej by było gdyby wróciła do właściciela:roll: ale nie czekać na niego w schronisku... ciekawe jak jej były właściciel wyjdzie za rok - to czy ma do niej prawo? no nie ma co się teraz zastanawiać, powodzenia Azra!:)[/QUOTE] z tego co wiem, to właściciel ma prawo odebrać swojego psa podobno do 2 lat :shake: Quote
saphira18 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 kurcze to bardzo długooo jak schronisko wyda psa "bezdomnego" po kwarantannie.. a potem znajdzie się właściciel to schronisko nie wydaje adresu nowego właściciela ale to chyba dwie inne sytuacje Quote
maciaszek Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Z tego co wiem właściciel Azry ma wyjść niedługo. Quote
emiliapolesz Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Trochę boję się tego, że jeśli Azra wróciłaby do swojego byłego właściciela, to może się to źle skończyć. Pamiętam jak przyszła do schroniska, wyglądała tragicznie. Gdyby jej były właściciel opiekował się nią odpowiednio, to by tak nie wyglądała. Jej pan trafił na 5 miesięcy, od 11 grudnia mijają prawie 4 miesiące, zobaczymy co pokaże czas. Mam nadzieję, że jednak Azra zostanie w nowym domu i tam spędzi resztę swojego życia. Quote
emiliapolesz Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Dzwoniłam dziś do nowych właścicieli Azry, wydają się być naprawdę miłymi ludźmi. Sunia ma się dobrze, ale jedyne są ją męczy to potworna biegunka. Pan powiedział, że ma zamiar przyjechać za jakieś dwa tygodnie do schroniska i pokazać sunie lub umówić się na jakieś spotkanie. Myślę, że Azra zostanie już w tym domu do końca swojego życia i będzie szczęśliwa z nową rodziną :) Quote
Recommended Posts