Cobra Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 ok, zobacze jak malej wogole pojdzie ciagniecie, ja na samym poczatku mialem zamiar tak lajtowo wystartowac, aby psina zobaczyla jak to jest Quote
PaYooK Posted March 24, 2004 Author Posted March 24, 2004 ELO!!! czy ktos ma wolnego psa??? zebym mogl sie z nim wystartowac :wink: Quote
Czemi Posted March 24, 2004 Posted March 24, 2004 ELO!!!czy ktos ma wolnego psa??? zebym mogl sie z nim wystartowac :wink: A gdzie zgubiles swoje psiaki? :) Cobra - wiec tak zrob - przyjedz i na luzie sprobuj:) A cala reszte bardzo prosze o rezerwowanie miejsc, bo zaczynaja znikac... Ci co juz maja rezerwacje, moga byc spokojni, ale wiem ze spora grupa jeszcze ma przyjechac, a przynajmniej wyrazila kiedys chec, a nie mam jeszcze rezerwacji. A wiec zapraszam do pisania:) Pozdrawiam Ola www.czemi.z.pl Quote
kajka Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Czemi. A ja mam inne pytanie: Czy jeżeli wezme moją córkę na zawody a ona umończyła w listopadzie 10 lat to dopuścicie ją do konkurencji dziecięcych? Zaznaczam że to byłby jej pierwszy start w takiej imprezie i bardzo mi zależy na tym ..... Quote
Czemi Posted March 25, 2004 Posted March 25, 2004 Oczywiscie , ze moze startowac. 10 lat to nie jest jakas sztywna granica wieku. To jest otwarte dla wszystkich chetnych dzieci. Jezeli bedzie chciala wystartowac w tej dzieciecej grupie to jak najbardziej. W zaleznosci od ilosci dzieci podzielimy to na kilka kategorii wiekowych. Nie ma problemu :) Ola www.czemi.z.pl Quote
PaYooK Posted March 25, 2004 Author Posted March 25, 2004 ELO!! A gdzie zgubiles swoje psiaki? :) nie zgubilem :) 8 sztuk biega po podwórku ;) hehe... pytam sie bo jak ktos by mial psiaka do pozyczenia to bym nie musial jechac z psem pkp ;) Quote
wiosna Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 hej pPay, nie czytalam wszystkiego, ale ja bede jechac z piesami i nie startuje, wiec jak chcesz to mozesz brac ;) za horyzontem masz u mnie tez 2 psiaki. Quote
PaYooK Posted March 26, 2004 Author Posted March 26, 2004 ELO!! wiosna oki pomysle i sie odezwe ;) Quote
wiosna Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 jasne ze bestie :) ja mam same bestie.. i jednego potwora :PP Quote
Czemi Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Uwaga - chcialabym oglosic, ze wlasnie skonczyly sie 'cywilizowane' miejsca na zawodach-czyli w kampingach i w budynku. Do dyspozycji zostaly namioty - nasze harcerskie z lozkami i wlasne. Z takim noclegiem nie ma problemu (moze dla zachety powiem, ze ja i grono organizatorow bedziemy mieszkac wlasnie w namiotach). Wszyscy ktorzy juz przyslali rezerwacje, moga spac spokojnie, w najblizszych dniach przesle wszedzie potwierdzenia rezerwacji i zgloszen, zeby sprawdzic czy wszystko sie zgadza. W tej chwili jest ponad 40 zgloszen. Jezeli ktos jeszcze nie przyslal, to ja zapraszam! Jeszcze dzisiaj na stronie pojawia sie aktualne informacje i odpowiediz na najczestsze pytania. Pozdrawiam Ola www.czemi.z.pl Quote
Czemi Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Z ostatniej chwili - odpowiedzi na pytania: - Uwaga - skończyły się 'cywilizowane' miejsca w kampingach i budynku. Do dyspozycji pozostają namioty 'dziesiątki' z łóżkami, namioty własne, oraz dodatkowo tzw. 'drewniane dwójki' (info na stronie) - W kategoriach powyżej 6 psów obowiązuje wózek czterokołowy. - Zawodnicy startujący dwa razy w jednej kategorii z różnymi psami (np. velo) muszą przed startem podać, który z psów będzie psem klasyfikowanym w ramach wyścigu. Drugi startuje poza konkurencją i będzie miał zmierzony czas. - Zawodnicy, którzy chcą wystartować z różnymi psami w kilku kategoriach, za drugi start płacą połowę opłaty wpisowej. - wciągu najbliższych dni zostaną ustalone trasy zawodów - Uwaga - na mapach Kucoby pisane są jako KUCZOBY (nie wiem dlaczego...) - Zniesiono zakaz spania psów w kampingach, ale mamy ogromna prośbę o zamieszkanie z psami w kampingach tylko wtedy, kiedy naprawdę niemożliwa jest inna forma noclegu (np. samochód). Poza tym mamy nadzieję, że psy nie będą spały na łóżkach i nie zostawią po sobie żadnych śladów. (prośba wynika z faktu, że w ciągu roku i w czasie wakacji w kampingach mieszkają dzieci i nie chcemy zeby po naszych zawodach byly jakies problemy) - Wszystkie psy - startujące i 'kibicujące' muszą mieć aktualne książeczki zdrowia - bez aktualnych szczepień psy nie zostaną dopuszczone na start.. - Trasa zawodów przebiegać będzie po terenie zalesionym, płaskim, jak najbardziej urozmaiconym i jak najbardziej w cieniu:-) - W klasach '1' i '2' należy mieć ze sobą rodowody psów (ewentualnie zaświadczenie o wyrabianiu takiego lub ostatecznie metrykę) Quote
PaYooK Posted March 29, 2004 Author Posted March 29, 2004 ELO!!! wiosna to ja pozyczam potffora ;) ja jade i startuje w skandynawce Quote
Agnieszka_ Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Ja też jade i startuję w BJK, a mama w SK :D Quote
Grześ Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Ja również jadę. Najchętniej wystartowałbym w D i BJM, ale do tego potrzebna mi jeszcze jedna psina. Wiosna nie masz czasem jakieś dziewczyny tego potwora. :wink: Quote
Nat Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 ja tez jade, z tata i "starszymi" znajomymi, startuje w BJK Quote
andrew Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 No ja jade i startuje w C1 a od nas jeszcze startuja w D, SM no i velo :) Quote
PaYooK Posted March 30, 2004 Author Posted March 30, 2004 ELO!!! andrew a dobrzy sa ci z SM ??? i ilu ich ??? :wink: Quote
andrew Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 andrew a dobrzy sa ci z SM ??? i ilu ich ??? :wink: No jest jeden, wg. mnie jest dobry Gorzej z psem bo to chyba bedzie wypozyczony malamut :) Wiec nie wiem kto kogo bedzie ciagnal :) Quote
PaYooK Posted March 30, 2004 Author Posted March 30, 2004 ELO!!! andrew tzn dobry... ;) trenowal cos wczesniej itp ;) startowal jush gdzies ?? Quote
andrew Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 ELO!!!andrew tzn dobry... ;) trenowal cos wczesniej itp ;) startowal jush gdzies ?? No trenowal juz kiedys bieganie na dluzszych dystansach, a co do startow to chyba tylko w tym sezonie w Wysokiej startowal ale raczej bez szczegolnych osiagniec :) Quote
PaYooK Posted March 30, 2004 Author Posted March 30, 2004 ELO!!! andrew :) to narazie nas 3 jest z dgm Quote
andrew Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 Nie martw sie, napewno cos wygrasz :) Moze nagrode pocieszenia :) :drinking: Quote
PaYooK Posted March 30, 2004 Author Posted March 30, 2004 ELO!! andrew heheh.... moze nagrode pocieszenia nic wiecej :wink: Quote
andrew Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 Nie wiemj ile zalog startuje w C1 ale tez bardzo poprosze chociaz nagrode pocieszenia :) Quote
PaYooK Posted March 30, 2004 Author Posted March 30, 2004 ELO!!! andrew szkoda ze nie jade ze swoja czworka psow bysmy sie zmierzyli w c1 ;) Quote
Recommended Posts