Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do zdublowanego tematu - sorki Manu - ale jakas slepa bylam i nie zauwazylam go :oops:

Ja tez bede chciala pojechac na te zawody :) :angel:

Posted

No ja chyba wystartuje w C1 ale nie wiem co psy i organizatorzy na to, bo psy nie maja jeszcze wyrobionych rodowodow, ale jak nie da rady w C1 no to wystartujemy w C3 :D

Posted

ELO!!!

jesli rodowody sa w przygotowaniu to wpisujesz ze sa w trkacie przygotowan i startujesz w c1 ;) ja tak robilem przeszlo pol sezonu... moim zdniem organizatorzy przesadzaja troszke z dystansami poniewaz w kwietniu moze byc jush za cieplo na takie dystanse....jak przyjade to albo jako widz albo wystartuje w skandynawce ;)

Posted

Mysle ze moze byc cieplo ale nie musi :)

Po za tym jak starty beda o jakiejs rozsadnie wczesnej godzinie a trasy beda zalesione to nie powinno byc tak zle.

Wiosna rano jeszcze jest zimno :)

A i jeszcze jedno, czy wpisujac na zawodach "rodowod w przygotowaniu" musze miec przy sobie metryke psa ????

Bylem na zawodach w Wysokiej ale tam akurat nie sprawdzali,nie wiem jak jest na innych zawodach

Posted

ELO!!!

piszesz ze w przygotowaniu i oki... metryki lezaly w zwiazku wiec jezdzilem bez... wiesz... w lublincu tez bylo chlodno ale po poludniu jak byly starty b1 to jush bylo cieplo....

Posted
Musowo. :wink:

Teraz mogę nawet wybierać - velo lub D3. :D

To tak jak i ja :)

Dawaj szybko znać co wybrałeś, bo ja poprawiam swoje wyniki, a licze w stracie do najszybszego (nie mylić z Szybszym:) ) , więc sam rozumiesz...

Ciężko powiedzieć. :roll:

Jak zejdą śniegi i trochę pojeździmy na wózku, to już będę coś wiedział.

Ale chyba i tak skłaniam się do velo z Natanem, natomiast muszę namówić dzieciaka do biegu z Lukasem (chcę, żeby oba psy biegały).

Jak się nie uda, to będzie D3. :wink:

Posted

JA SIE WLASNIE ZASTANAWIAM NAD DEBIUTEM W VELO, ALE JESZCZE NIE WIEM, BO SZELEK JAK NIE MA TAK NIE MA NO I NA AMORTYZATOR Z NIECIERPLIWOSCIA CZEKAM