Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
A TUTAJ jest zdjęcie wspólne. 8)

To jest to najlepsze zdjęcie, z cyfrówki Rava. Z Paya wyszło gorsze, a Cobry aparat odmówił pracy z powodu zbyt słabych baterii...

Wlasnie wlasnie...zapomnialam o wspolnym zdjeciu, a raczej nie mialam na nie czasu... Moze za rok sie uda..:)

Pozdrawiam

Ola

Posted

Sh_maniak gdzie indziej pytała się, czy może mi zdjęcia z Kucob podesśłać... 8) Jasne, że możesz !

Jak będzie jeszcze miejsce na e-dysku, to tam wrzuce najpierw, ale trzeba juz zacząć mysleć o galerii... :roll: Tylko mnie na przykład czasu na to brakuje, gdyż to Piwko chodzi sobie, jak mu się podoba....

Posted

Nat - świetne zdjęcia ! :angel:

A ta osoba, co nie wiesz, kto, to Iza z naszego Klubu Watahy - z którymś ze swoich szczeniaków, ale nie wiem, którym :roll:

Posted

dzieki Manu, jutro poprawie w podpisie :)

Pay - fotki lacznie maja rozmiar 1,4mb (a jest ich 27), takze mysle, ze to kwestia serwera... :roll:

Posted

dzieki Aga za opinie :)

jesli chodzi o podpisy to dzisiaj poprawie, z ta dziewczyna juz wiem kto to. a ten burek to wyglada cudnie, zupelnie jak haszczak..

ps.

kiedys poskanuje wszystkie moje zdjecia i gdzies powrzucam, w koncu potrzebuje opinii prawdziwego fotografa :)

Posted

kiedys poskanuje wszystkie moje zdjecia i gdzies powrzucam, w koncu potrzebuje opinii prawdziwego fotografa :)

Nat, jak chcesz opinie, to zgłoś się też do Szybszego, w końcu to fotograf. :D

Posted

Nat, jak chcesz opinie, to zgłoś się też do Szybszego, w końcu to fotograf. :D

:stupid:

hmm... no w koncu to moj zawod :)

Ale o co Tobie chodzi...? :D Pzreciez napisałam "też"... 8) :roll: :lol:
Posted

Ja się tak nie bawię...! :cry:

Agnieszka_ ma już zdjęcia z Kucob(ów) na Piwku, a ja wciąż się na serwer piwkowy dostać nie mogę.... :cry: