Runa Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Ale wam zazdroszcze tych wspomnień z Kucob. Ale Monia z Waldkiem już nam prawie wszystko opowiedzieli i nawet widzieliśmy zdjęcia :D Rewelacja. Mam nadzieję że następnym razem już zobacze wszystko na żywo. Choc to nie stanie sie za szybko :cry: Ale jak ktoś zna Manu to wie że ona potrafi tak opowiadać że człowiek czuje się jakby tam był. :buzi: Quote
Manu Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Ale jak ktoś zna Manu to wie że ona potrafi tak opowiadać że człowiek czuje się jakby tam był. :buzi: A jak ktoś zna Manu to też wie, że ona potrafi tak opowiadać, ze człowiek czuje się jakby nic powiedzieć nie mógł.... :evilbat: :lol: :wink: Quote
agacia Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Oj tak tak...zwlaszcza wieczorami lub tez nawet noca nachodza ja takie nastroje do opowiadania :lol: Ale za to milo sie slucha :wink: Quote
wiosna Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 heejjj ;)) i co tam ? Taj.. co Ty tu zdradzasz moja [nasza] tajemnice ?? :P przeciez nic nie widac.. [ciiii] a all przeciez jest jakos od Sobotki wiec to juz tam kazdy wie.. ;)) poza tym to wiesz.. my tu dwa grubasy jakies czy cos :P)) :D pozdrowka dla all :)))) Quote
PaYooK Posted April 18, 2004 Author Posted April 18, 2004 ELO!!! ELO!!!melduje sie gotow do wyjazdu :) tak jak sie pierwszy zameldowalem na miejscu zawodow to tak jako ostatni melduje powrot do domu... chcialem wszystkim podziekowac ktorzy ulatwili mi przezycie w Kucobach :) wieksze relacje moze rano ;) Quote
Agnieszka_ Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 To teraz jeszcze ja coś napisze. Zawody się udały. Zajęłam 5 miejsce w velo z Kazanem, a moja mama 8 w velo z Paco :D Trasa bardzo ładna, w lesie, szeroka, tylko niestety w południe wyszło słońce i się zrobiło troche za ciepło. Wieczór maszera też super, było wielkie ognisko, kiełbaski, no i przede wszystkim świetnie grali na gitarze i śpiewali nam Waldek, Mike i Dominik od Ewaki 8) No a więcej zdjęć możecie obejrzeć na http://republika.pl/yukon/zawody_pliki/2003/kucoby/index.html Quote
Cobra Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 ja mam okolo 500 fotek ale musze jakis serwer znalezc i powybierac te lepsze Quote
PaYooK Posted April 19, 2004 Author Posted April 19, 2004 A tego poznajecie? :wink: 8) buahaha... pay bez swoich pieskow juz nie moze sie pochwalic 1 lub 2 miejscem.. i na mecie nawet zmeczony jest... ale fotka super :D (oczywiscie zapomnialam zmienic loginu ale niech juz tak zostanie antu) Quote
Manu Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Mam zdjecia Nejki, to Wam potem pokażę :) Wczoraj to był mączący dzien dla moich psów... Jeszcze nim do domu, to pojechalismy z drogi do znajomych na pieczona kiełbaskę. Potem w domu rozpakowanie i zaraz zadzwoniliśmy po Agę z Arturem i Runą. I biedny Chinook był maltretowany przez Runę... :lol: A wracając do zawodów, to ciesze sie niezmiernie, że poznałam w końcu Aggę i Anię Wodzińską, no i Andrew, choć jego poźno... :wink: Anie Wodzińską nie wszyscy kojarzą może, ale jest gdzieś na zdjęciu grupowym... Na forum jako Corsa. Ania jest rewelacyjna w znajdowaniu domu dla psów w potrzebie ! :D No i jej wszystkie psiaki to takie zebrane psy w potrzebie... Jeszcze potem napiszę.... 8) Quote
Manu Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Acha, chciałam się dopytać Wiosny, bo zapomniałam wcześniej: Psy w domu się znalazły ??? Quote
andrew Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 buahaha... pay bez swoich pieskow juz nie moze sie pochwalic 1 lub 2 miejscem.. i na mecie nawet zmeczony jest... ale fotka super :D Zmeczony ????? A ja myslalem ze na kolanach dziekujesz ze przezyles :) Ja tak zrobilem po wieczorze maszera i niedzielnym wyscigu :) Bylo ciezko, psy daly rade a ja nie :) Quote
PaYooK Posted April 19, 2004 Author Posted April 19, 2004 Paya w domu nie ma.. pisze antu, siostra paya zapomnialam ze na jego kompie siedze i sie zapedzilam... Quote
Agnieszka_ Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Podsumowanie i wyniki są już na stronie Czemi http://czemi21.webpark.pl/imp-lapy.html Quote
Manu Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Ludzie, kombinuję, jak tu się tymi zdjęciami podzielić.... :roll: Jest ich cała masa, a to są jeszcze te bez niedzieli. 8) Paru osobom mogę powysyłać na pocztę, jeśli zdjęcia z nimi związane są w dość małej ilości... Z umieszczeniem ich w galerii to będzie niezła zabawa, bo tam trzeba będzie je pozmniejszać, potrwa wszystko długo i samo Piwko długo chodzi. Wymyśliłam więc, że powrzucam je (wybrane, ale większość) na e-dysk. Więszkość ma na moje konto tam dostęp, kto nie ma, to dam. :D Co myślicie ? Quote
Agnieszka_ Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Manu to chyba najlepszy pomysł, bo zdjęć jest faktycznie bardzo dużo. Ja dziś bede miała wywołane swoje zdjęcia, które robiłam, to poźniej je jeszcze zeskanuje i umieszcze na piwku :D Quote
andrew Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Mysle ze to swietny pomysl z tymi zdjeciami ale poprosze jakies dane jak sie tam dostac zeby je obejrzec :) Quote
Grześ Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Manu, podaj mi proszę dostęp do Twojego e-dysku. Wiem, dostałem już, ale gdzieś posiałem. :oops: Quote
corsa Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Manu, ja też poproszę o dostęp do e-dysku :-) Quote
Recommended Posts