Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale wam zazdroszcze tych wspomnień z Kucob. Ale Monia z Waldkiem już nam prawie wszystko opowiedzieli i nawet widzieliśmy zdjęcia :D

Rewelacja. Mam nadzieję że następnym razem już zobacze wszystko na żywo. Choc to nie stanie sie za szybko :cry:

Ale jak ktoś zna Manu to wie że ona potrafi tak opowiadać że człowiek czuje się jakby tam był. :buzi:

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale jak ktoś zna Manu to wie że ona potrafi tak opowiadać że człowiek czuje się jakby tam był. :buzi:

A jak ktoś zna Manu to też wie, że ona potrafi tak opowiadać, ze człowiek czuje się jakby nic powiedzieć nie mógł.... :evilbat: :lol: :wink:

Posted

heejjj ;))

i co tam ?

Taj.. co Ty tu zdradzasz moja [nasza] tajemnice ?? :P przeciez nic nie widac.. [ciiii] a all przeciez jest jakos od Sobotki wiec to juz tam kazdy wie.. ;)) poza tym to wiesz.. my tu dwa grubasy jakies czy cos :P))

:D

pozdrowka dla all :))))

Posted

ELO!!!

ELO!!!

melduje sie gotow do wyjazdu :)

tak jak sie pierwszy zameldowalem na miejscu zawodow to tak jako ostatni melduje powrot do domu...

chcialem wszystkim podziekowac ktorzy ulatwili mi przezycie w Kucobach :) wieksze relacje moze rano ;)

Posted

To teraz jeszcze ja coś napisze.

Zawody się udały. Zajęłam 5 miejsce w velo z Kazanem, a moja mama 8 w velo z Paco :D Trasa bardzo ładna, w lesie, szeroka, tylko niestety w południe wyszło słońce i się zrobiło troche za ciepło.

Wieczór maszera też super, było wielkie ognisko, kiełbaski, no i przede wszystkim świetnie grali na gitarze i śpiewali nam Waldek, Mike i Dominik od Ewaki 8)

No a więcej zdjęć możecie obejrzeć na http://republika.pl/yukon/zawody_pliki/2003/kucoby/index.html

Posted
A tego poznajecie? :wink: 8)

CRW_5409.jpg

buahaha... pay bez swoich pieskow juz nie moze sie pochwalic 1 lub 2 miejscem.. i na mecie nawet zmeczony jest...

ale fotka super :D

(oczywiscie zapomnialam zmienic loginu ale niech juz tak zostanie antu)

Posted

Mam zdjecia Nejki, to Wam potem pokażę :)

Wczoraj to był mączący dzien dla moich psów... Jeszcze nim do domu, to pojechalismy z drogi do znajomych na pieczona kiełbaskę. Potem w domu rozpakowanie i zaraz zadzwoniliśmy po Agę z Arturem i Runą. I biedny Chinook był maltretowany przez Runę... :lol:

A wracając do zawodów, to ciesze sie niezmiernie, że poznałam w końcu Aggę i Anię Wodzińską, no i Andrew, choć jego poźno... :wink:

Anie Wodzińską nie wszyscy kojarzą może, ale jest gdzieś na zdjęciu grupowym... Na forum jako Corsa. Ania jest rewelacyjna w znajdowaniu domu dla psów w potrzebie ! :D No i jej wszystkie psiaki to takie zebrane psy w potrzebie...

Jeszcze potem napiszę.... 8)

Posted

buahaha... pay bez swoich pieskow juz nie moze sie pochwalic 1 lub 2 miejscem.. i na mecie nawet zmeczony jest...

ale fotka super :D

Zmeczony ?????

A ja myslalem ze na kolanach dziekujesz ze przezyles :)

Ja tak zrobilem po wieczorze maszera i niedzielnym wyscigu :)

Bylo ciezko, psy daly rade a ja nie :)

Posted

Ludzie, kombinuję, jak tu się tymi zdjęciami podzielić.... :roll: Jest ich cała masa, a to są jeszcze te bez niedzieli. 8) Paru osobom mogę powysyłać na pocztę, jeśli zdjęcia z nimi związane są w dość małej ilości...

Z umieszczeniem ich w galerii to będzie niezła zabawa, bo tam trzeba będzie je pozmniejszać, potrwa wszystko długo i samo Piwko długo chodzi.

Wymyśliłam więc, że powrzucam je (wybrane, ale większość) na e-dysk. Więszkość ma na moje konto tam dostęp, kto nie ma, to dam. :D

Co myślicie ?

Posted

Manu to chyba najlepszy pomysł, bo zdjęć jest faktycznie bardzo dużo. Ja dziś bede miała wywołane swoje zdjęcia, które robiłam, to poźniej je jeszcze zeskanuje i umieszcze na piwku :D