andrew Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 Oki, czas sie zbierac. Jak psy sie na mnie nie obraza to moze nawet ukoncze wyscig. Do zobaczenia w Kucobach :D NaRa Quote
leszek Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 My mielismy nie pojechac z powodu choroby kilerka ale w koncu wpadniemy w sobote sami (kiler bedzie dogorywal po kolejnym zastrzyku) i bedziemy robić za tłum gapiów :D Quote
Agnieszka_ Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 Leszek super, bedziemy mogli omowic plan naszej nastepnej wyprawy :D Quote
basia Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 Startującym życzę powodzenia. Oglądającym i kibicującym życzę świetnej zabawy, a wszystkim życzę ładnej pogody i super udanego weekendu :BIG: Uważajcie na siebie i swoje psiska. Trzymam kciuki i ..... Nic więcej nie napiszę, bo żal gardło mi ściska, że nie mogę tam być z wami :bigcry: Czekam na relację, wyniki i każdą ilość zdjęć. Jeszcze raz ... Go! Go! Go!!! :hand: :thumbs: Quote
Nat Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 nom a ja jutro gdzies przed 6:00 musze wyjechac :P Quote
Cobra Posted April 16, 2004 Posted April 16, 2004 mala relacja z zawodow... Wladek ma juz gitare, zalatwilem biedakowi, poznalem Agge, wszyscy sie zjezdzaja pozniej sypne zdjeciami Quote
Cobra Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 ale nie mac marudzic zaraz an wieczor zmykamy Quote
basia Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Tajraga, jakie zdjęcie :o :) Możesz przekazać mikowi albo Grzesiowi. Mam nadzieję, że nie będzie im to sprawiało problemu (dostarczenie do mnie) 8) Piszcie duuużo co tam na zawodach. Ja wiem, że Grześ jest pierwszy w Velo i 2 w D3 :lol: Mike w velo za Grzesiem na drugim miejscu. Tyle się dowiedziałam dzięki telefoni komórkowej :wink: Quote
agacia Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Pisac,pisac,bo ja tu z ciekawosci juz umieram 8) Quote
Runa Posted April 17, 2004 Posted April 17, 2004 Pozdrówcie Monie i Waldka i oczywiście Manu i Chinooka. Życzcie im od nas powodzenia. I przekażcie że żałujemy że nie możemy tam być tak jak się umawialiśmy. Quote
agacia Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 A ja tez ide na wyscigi,tylko nie psie 8) Pobawie sie w hazard i moze nawet cos wygram :lol: Quote
Cobra Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 prezentuje maikajaz sportcmenki, przydatny tez na randki i wszelkie wypady na miasto :P Quote
Nat Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 no hej :) ja wlasnie wrocilam ;) bylo super, poznalam w koncu Age (niestety bez Tajry), jacka i cobre. ja zjechalam na 6 miejsce :( bo mialam na trasie mala awarie, lancuch mi spadl i za bardzo nie wiedzialam jak go zalozyc.. szkoda, ze to juz ostatnie zawody w sezonie (chyba). zdjecia bede miala gdzies na srode, jak troche poskanuje to dam znac :) pozdrowienia dla wszystkich zawodnikow :P Quote
agacia Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 To ja opowiem o swoich wyscigach.Bylo slonecznie,koniki byly jak zwykle cudne i nawet wygralam 15 zl w gonitwie plotowej 8) Quote
andrew Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Hej Tez juz wrocilem, bylo super. Zajalem az i dopiero miejsce 4 w C1 ale mysle ze to i tak sukces bo byly to moje pierwsze zawody tym zaprzegiem Pozdrowienia dla wszystkich startujacych kibicujacych i ogolnie dla wszystkich Gratulacje za zdobyte miejsca Quote
Diana14 Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 A ja gratuluje wszystkim sukcesów i mam nadzieję, że już na następnych zawodah na pewno będę<tego życzę Wam i sobie :wink: > Quote
Manu Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Hej, my też już jesteśmy ! Później niz myśleliśmy, bo jeszcze grilla po drodze u znajomych zaliczyliśmy... A teraz czekamy na Agę i Artura z Runą (nick "Aga&"), którzy zaraz do nas przyjdą spragnieni relacji. :D I szelek z linką... 8) I będa się gęsto tłumaczyc, czemu w końcu nie dojechali. :evil: :wink: Paaa....! :D Potem popiszę więcej !.... Quote
andrew Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 ps. Fajniscie ze Horyzonta i Nat wreszcie poznalam... no i Andrewa choc krotko gadalismy No krotko,krotko ale poznalismy sie dopiero na pol godzinki przed koncem zawodow. No nic to, wszystko jest do nadrobienia jeszcze :) Quote
mike Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 My też już w domku, dzieci i psy śpią, rodzina w miarę spokojnie przyjęła pojawienie sie nowej domowniczki 8) która zdążyła juz zrobić furrore wśród sąsiadów :D A teraz do wanny i lulu..... Quote
Cobra Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 :lol: no i wogle... jakos nikt nie pisze... ze bylo super ognisko.. z pysznymi kielbaskami... (szkoda tylko ze cobra nie umie porzadnie zgrzac kielbas ;).. za to honor plci meskiej uratowal Rav, tkory kielbachy przysmazyl jak nalezy)... no i fajnie, ze start byl na terenie osrodka w ktorym spali uczestnicy... no i uhonorowana zostal jeden z klubow - Wataha.. z aliczne stawienie sie na zawodach... jeden klub dostal "zje***" ;)... ogolnie bylo SUPER!!! ale za to dobre sniadanie zrobilem, cio marudo?? Quote
Nat Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 ah zapomnialam napisac, ze Aqua odbyla swoj debiut w 2-psowym zaprzegu :D pozyczylismy jakis wozek i przypielam Aque z Jacky'im (tym czarno-bialym od Beaty) w pare. Kazdy mial rundke po lesie a mloda wiedziala o co chodzi jakby od zawsze biegala 8) moze bede miec zdjecia to wkleje :) Quote
Recommended Posts