Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My mielismy nie pojechac z powodu choroby kilerka ale w koncu wpadniemy w sobote sami (kiler bedzie dogorywal po kolejnym zastrzyku) i bedziemy robić za tłum gapiów :D

Posted

Startującym życzę powodzenia. Oglądającym i kibicującym życzę świetnej zabawy, a wszystkim życzę ładnej pogody i super udanego weekendu :BIG:

Uważajcie na siebie i swoje psiska. Trzymam kciuki i ..... Nic więcej nie napiszę, bo żal gardło mi ściska, że nie mogę tam być z wami :bigcry:

Czekam na relację, wyniki i każdą ilość zdjęć.

Jeszcze raz ... Go! Go! Go!!! :hand: :thumbs:

Posted

Tajraga, jakie zdjęcie :o :)

Możesz przekazać mikowi albo Grzesiowi. Mam nadzieję, że nie będzie im to sprawiało problemu (dostarczenie do mnie) 8)

Piszcie duuużo co tam na zawodach.

Ja wiem, że Grześ jest pierwszy w Velo i 2 w D3 :lol: Mike w velo za Grzesiem na drugim miejscu.

Tyle się dowiedziałam dzięki telefoni komórkowej :wink:

Posted

Pozdrówcie Monie i Waldka i oczywiście Manu i Chinooka. Życzcie im od nas powodzenia. I przekażcie że żałujemy że nie możemy tam być tak jak się umawialiśmy.

Posted

no hej :)

ja wlasnie wrocilam ;)

bylo super, poznalam w koncu Age (niestety bez Tajry), jacka i cobre.

ja zjechalam na 6 miejsce :( bo mialam na trasie mala awarie, lancuch mi spadl i za bardzo nie wiedzialam jak go zalozyc..

szkoda, ze to juz ostatnie zawody w sezonie (chyba).

zdjecia bede miala gdzies na srode, jak troche poskanuje to dam znac :)

pozdrowienia dla wszystkich zawodnikow :P

Posted

Hej

Tez juz wrocilem, bylo super.

Zajalem az i dopiero miejsce 4 w C1 ale mysle ze to i tak sukces bo byly to moje pierwsze zawody tym zaprzegiem

Pozdrowienia dla wszystkich startujacych kibicujacych i ogolnie dla wszystkich

Gratulacje za zdobyte miejsca

Posted

Hej, my też już jesteśmy ! Później niz myśleliśmy, bo jeszcze grilla po drodze u znajomych zaliczyliśmy...

A teraz czekamy na Agę i Artura z Runą (nick "Aga&"), którzy zaraz do nas przyjdą spragnieni relacji. :D I szelek z linką... 8) I będa się gęsto tłumaczyc, czemu w końcu nie dojechali. :evil: :wink:

Paaa....! :D Potem popiszę więcej !....

Posted

ps. Fajniscie ze Horyzonta i Nat wreszcie poznalam... no i Andrewa choc krotko gadalismy

No krotko,krotko ale poznalismy sie dopiero na pol godzinki przed koncem zawodow. No nic to, wszystko jest do nadrobienia jeszcze :)

Posted

My też już w domku, dzieci i psy śpią, rodzina w miarę spokojnie przyjęła pojawienie sie nowej domowniczki 8) która zdążyła juz zrobić furrore wśród sąsiadów :D

A teraz do wanny i lulu.....

Posted
:lol:

no i wogle... jakos nikt nie pisze... ze bylo super ognisko.. z pysznymi kielbaskami... (szkoda tylko ze cobra nie umie porzadnie zgrzac kielbas ;).. za to honor plci meskiej uratowal Rav, tkory kielbachy przysmazyl jak nalezy)...

no i fajnie, ze start byl na terenie osrodka w ktorym spali uczestnicy...

no i uhonorowana zostal jeden z klubow - Wataha.. z aliczne stawienie sie na zawodach... jeden klub dostal "zje***" ;)...

ogolnie bylo SUPER!!!

ale za to dobre sniadanie zrobilem, cio marudo??

Posted

ah zapomnialam napisac, ze Aqua odbyla swoj debiut w 2-psowym zaprzegu :D pozyczylismy jakis wozek i przypielam Aque z Jacky'im (tym czarno-bialym od Beaty) w pare. Kazdy mial rundke po lesie a mloda wiedziala o co chodzi jakby od zawsze biegala 8) moze bede miec zdjecia to wkleje :)