Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe Jacek nie wiem czy uda Ci się zdobyć ten puchar, bo pewnie będziesz miał duzo konkurentów w swojej klasie, którzy mogą również chcieć zgarnąć tą nagrode :wink: Bedziesz się musiał postarać 8)

Posted

A czy ktos sie moze orientuje jak duza jest konkurencja w C1, no i ja szybka jest.

Bo jak za szybka to moze ja sie wycofam :D

Mialem jechac z 4 psami ale moja suczka sie zbuntowala i nie biega, moze jej przejdzie bo zagrozilem jej ze jak nie pobiegnie to ja zostawie w domu :D

Posted
noo.. to dwa psiaki ode mnie dostaje za horyzontem, jednego Pay..

Grzes, Ty tez chcesz ??

Gdybyś miała jakąś "wolną dziewczynę" (psa moje tak szybko nie zaakceptują), to mógłbym spróbować wystartować w velo z Natanem, a w D z Lukasem i Twoją panną. :wink:

Jestem gotów w ten weekend pojawić się w okolicach Gliwic na próbny trening.

Posted

eejj.. no wiecie coo.. tak mnie tu tego.. ee.. :P

mam jedna sunke, ale ona sie 'nowych' psiakow boi..

poza tym mam psy, a one jak je z Twoim zapniesz to sie zrec pewnie beda.. ;/

Posted

Hej, my też jedziemy. Watahowa ekipa bedzie liczyła chyba ze 25 osób ;)) - w B, C2, D, D1, D2, velo i skandynawce. Moje psiaki startują w B. W C1 bedzie startowała na pewno Wanka Tanka z DGM, czyli Marta Barańska, nie wielm Za Horyzontem w czym zamierzazs startować, ale wiem, że w C bedą leciały greystery. Trzeba sie trzymac wozka, jak cie beda mijały ;-)))

Posted

Kolejne informacje ze strony Czemi :

- Wszyscy zawodnicy muszą się stawić na miejscu do godz.9.00 w sobotę.

- Od godziny 9.45 do 14.00 w sobotę oraz od 9.15 do 14.00 dojazd samochodami na teren ośrodka będzie niemożliwy (ze względu na bezpieczeństwo zawodników i psów). Widzów, kibiców, media i innych, prosimy o pozostawienie samochodów w tym czasie na parkingu PRZED ośrodkiem (parking przy asfaltowej drodze).

- Przewidziane są starty w 13 klasach - O, B, C, C1, C2, D, D1, D2, BJK, BJM, SK, SM, PULKA

Posted
To ja poproszę, aby mi ktoś naszego Andrew pokazał (niekoniecznie palcem :wink: ), bo ja nie rozpoznam.... :roll: :D

No to jak sie juz mamy pokazywac to jest chyba tylko jedna osoba ktora moze to zrobic.

Bo tutaj to zna mnie jedynie Grzes :)

Wiec do niego prosze sie zglosic