andrew Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 W polowie kwietnia ? Ponizej zera ? Nie podejrzewam :) Moze byc ze 3-4 stopnie na plusie :) Bezdie dobrze :) Ale my spimy w domkach :) Quote
mike Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Kwiecień, plecień, co przeplata...... 8) Nie pamietacie sniegu na pochodach pierwszomajowych? :lol: ... ja w budynku ..... 8) Quote
komar Posted March 13, 2004 Posted March 13, 2004 hej... w końcu zajrzałem na forum:))... no ja może pojade... a jeśli znajde psa do startu to może i wystartuje, bo po ostatnich zawodach jak startowałem z Azją to myslałem że zwarjuje... ale moze bez śniegu bedzie inaczej:P.... ale nie obraziłbym sie gdyby ktos mi urzyczył psa:P Quote
AnTu Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 Nie boicie sie, że w nocy bedzie ponizej zera? :o W tych namiotach pozmarzacie..... spoko mike.. w cortiniespalam w nieogrzewanej przyczepie, a w nocy byl minus a ja mialam spiwor do +5 i przezylam :) Quote
AnTu Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 To może Iga spała by z wami w domku a ja z AnTu w namiocie? i psem :D Asia jakby byla taka mozliwosc to chetnie :) Quote
asia40 Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 dam znać w przyszłym tygodniu, po niedzieli Iga ma operację i troche zagubiona jestem w tem momencie (własnie dzisiaj ustalono termin) Quote
PaYooK Posted March 15, 2004 Author Posted March 15, 2004 ELO!!! trzymam kciuki za Ige ;) a co to za operation?? AnTu namiot karimata spiwór i szafa gra ;) psy beda grzac 8) Quote
asia40 Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 Przekaże Idze wasze pozdrowienia i :thumbs: Operacja bedzie w Warszawie, własciwie Nadarzynie: IFiPS prof. Skarżynskiego. To już na drugie ucho :) Zdecydowanie lepiej słyszy :D Trudno mi bo jestem sama (maż w Japonii), nie rozmawiam z rodziną o swoim zdenerwowaniu, bo ich nie chce zdenerwowac :D Dobrze będzie :) Quote
Agnieszka_ Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 Z ostatniej chwili :1. Zniesiono zakaz spania psów w kampingach (mamy nadzieję, że wiadomość ucieszy pieski ...). 2. Brak wolnych miejsc w budynku - zapraszamy do kampingów. 3. Najlepiej rezerwować kampingi w grupach. zaznaczając to na rezerwacji. 4. Wszystkie psy - startujące i 'kibicujące' muszą mieć aktualne książeczki zdrowia - bez aktualnych szczepień psy nie zostaną dopuszczone na start.. 5.Trasa zawodów przebiegać będzie po terenie zalesionym, płaskim, jak najbardziej urozmaiconym :-) 6. W klasach '1' i '2' należy mieć ze sobą rodowody psów (ewentualnie zaświadczenie o wyrabianiu takiego lub ostatecznie metrykę) 7. Debiutanci ! Nie ma się czego obawiać - gorąco zapraszamy!!! Quote
Czemi Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Widze, ze mam tu asystentow:) cytujacych fragmenty ze strony:) bardzo mi milo, tym bardziej ze nie zawsze mam czas tu zagladac. Mam nadzieje, ze wszyscy korzystaja z ladnej pogody (u mnie przynajmniej taka jest) i trenuja ostro:) Wiele bym dala zeby taka wlasnie pogoda byla wtedy w kwietniu - troche slonca ale i chlodu w lesie.. Jezeli ktos zna jakiegos indianina to moja goraca prosba o skuteczne zaklecie:) Zapraszam na strone, gdzie staram sie aktualizowac wiadomosci, a w razie pytan - bezposrednio do mnie. Pozdrawiam Ola www.czemiz.z.pl Quote
Czemi Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Oczywiscie - pomylilam sie w adresie wlasnej strony...chyba powinnam pojsc na spacer... www.czemi.z.pl Ola Quote
Cobra Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 jaka jest granica wieku psa aby byly dopuszczone do tych zawodow?? Quote
Czemi Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Wg regulaminu, na ktory sie powolujemy wiek psa okreslony jest w ten sposob: "44.2.4. Psy uczestniczące w wyścigu muszą mieć ukończone 12 miesięcy, zaś w przypadku klas pulka, skijoring oraz średniodystansowych i długodystansowych, co najmniej 18 miesięcy; minimalna waga psa zaprzęgowego wynosi 12 kg w kondycji sportowej" A w jakim wieku jest Twoj pies? Ola Quote
Cobra Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Wg regulaminu, na ktory sie powolujemy wiek psa okreslony jest w ten sposob:"44.2.4. Psy uczestniczące w wyścigu muszą mieć ukończone 12 miesięcy, zaś w przypadku klas pulka, skijoring oraz średniodystansowych i długodystansowych, co najmniej 18 miesięcy; minimalna waga psa zaprzęgowego wynosi 12 kg w kondycji sportowej" A w jakim wieku jest Twoj pies? Ola w dniu zawodow bedzie miec skonczone 8 miechow Quote
andrew Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 No 8 miechow to chyba troszke za mlody jest na zaprzegi. Bo dopiero mu sie kosciec rozwija :) Ale moze w skandynawce :) Quote
Nat Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 z tego co wiem Cobra chcial w Velo wystartowac. Moim zdaniem 8 miesiecy moze byc jak na velo.. :roll: Quote
Cobra Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 z tego co wiem Cobra chcial w Velo wystartowac. Moim zdaniem 8 miesiecy moze byc jak na velo.. :roll: ale regulamin dopuszcza od 12 miechow, wiec jade jako gab Quote
andrew Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Przyjedz na rowerze a moze znajdzie sie jakis wolny pies :) Quote
Cobra Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Przyjedz na rowerze a moze znajdzie sie jakis wolny pies :) hehehehe pomysle, ale chcialbym swoj debiut zaczac z moja sunia :D Quote
Czemi Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 Wlasnie zastanawialismy sie nad tym... Psina jest mloda... Moze zrobmy tak, jezeli przyjedziesz na zawody, to wystartujesz poza konkurencja, bez stresu, na luzie, dla zabawy... Mozemy dac sie wypowiedziec weterynarzowi, ale z drugiej strony skoro regulamin tak to okresla, to badzmy konsekwentni. Mysle, ze tak bedzie lepiej, bo jeszcze mnostwo 'prawdziwych' startow przed Wami, a po co psa stresowac, czy zameczac. Tak mi sie wydaje, ze bedzie lepiej. A jezeli przyjedziesz, to przeciez nikt Ci nie zabroni sprobowac sil poza konkursem. Pozdrawiam Ola Quote
Recommended Posts