Czemi Posted March 7, 2004 Posted March 7, 2004 Witam. Na stronie www.czemi.z.pl sa zawodowe nowosci, informacje, cenniki, formularze... Mam nadzieje ze wszystko jest jasne, a jezeli nie to mozna dzwonic, pisac i zameczac nas (ale lagodnie;) ) Co do dystansow - na razie sa podane 'mniej wiecej', gdy juz zejda sniegi, jedziemy do lasu mierzyc, wytyczac, itd. wtedy sie okaze co nam z tego wyszlo i jakie dlugie. Co do ciepla - kwiecien kwietniowi nie rowny, ale mysle ze upalu nie bedzie... (oby!!!). W kazdym razie, my tez nie lubimy kiedy nam na glowy swieci, wiec trasa bedzie maksymalnie w lesie i w cieniu. Opalac bedziemy sie po wyscigu;) Niedaleko osrodka jest troche wody, wiec bedzie mozna sie tam chlodzic ( o ile zejdzie kra.... ;) ) Co do klas i regulaminu - opierac bedziemy sie na Regulaminie POZSSPZ, ktory jest do wgladu na naszej stronie. Tam jest opisany 'uklad' klas i tego sie bedziemy trzymac. Wg tego regulaminu - cyfry 1 i 2 okreslaja czyste rasy polnocne (z rodowodem lub metryka), a literka (B C D) bez cyferki oznacza wszystkie pozostale rasy. Wiecej info - na stronie. Co do rodowodow - w trakcie zalatwiania rodowodu (co trwa i trwa) otrzymuje sie zaswiadczenie, na ktorym jest nr metryki i to jest dokument ktory jest wszedzie akceptowany. Poniewaz nie wszyscy maja czas i mozliwosc zalatwienia tego , dokumentem okreslajacym rase psa moze byc metryka, ktora nalezy miec przy sobie. Po co rodowod albo metryka ?- zeby konkurencja byla zdrowa i nie bylo 'klotni' o rase psa. Co do nagrod - glowna mial byc maluch z napedem na cztery kola, ale chyba nie uda sie go do tego czasu wyprodukowac... ;) Czy jest jeszcze cos co chcecie wiedziec? Mam nadzieje ze uda mi sie znalezc odpowiedz na wszystko, przynajmniej w temacie zawodow:) Pozdrawiam Ola Quote
Manu Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Ja bym chciała wiedzieć, czy nagrodami między innymi będą koszulki ręcznie przez Ciebie malowane, Olu... :wink: - jak kiedyś obiecałaś. 8) Quote
Rav Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 hej:) no ja bede na 100% zaczalem (bardzo udanie) ten sezon zawodami organizowanymi przez Czemi tak wiec i zakonczyc wypadalo by startem na Ich zawodach :) pozdrawiam i do zobaczenia :) Quote
andrew Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 No ja bede na zawodach w Kucobach. Wystartowalem na poczatek w Wyskokiej i ukonczylem to moze uda mi sie ukonczyc w Kucobach chociaz kto wie bo beda to moje drugie zawody w tym sezonie no i drugie w ZYCIU :) Tylko dlaczego psy nie moga spac w domkach, ja mam psy kanapowe :) Quote
Czemi Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Hej, Manu:) pamietam o koszulkach, pamietam i..... ciiiiii..... :) Mam nadzieje, ze te zawody beda milym zakonczeniem sezonu, mam nadzieje:) Naplywaja juz pierwsze powazne zgloszenia, wiec czekam z niecierpliwoscia na nastepne. Ola Quote
Rav Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 hej jest ktos moze chetny na wynajecie jednego domku? potrzebuje tylko jeszcze 6 osob :) dajcie mi znac (ale Ci ktorzy na pewno jada) , w niedziele chcialbym wyslac zgloszenie pozdrowionka Quote
Manu Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 Raaav...! Dopisz nas ! 2 + 2 :D (ja, Waldek i dwa psiaki) No i powiedz coś o tym noclegu, bo nic kompletnie nie wiem... :lol: Quote
Agnieszka_ Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 Manu tu masz wiecej o noclegach http://czemi21.webpark.pl/imp-lapy.html Ja juz wyslalam zgloszenia i zarezerwowalam tez 3 miejsca w kampingu. Quote
Rav Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 NOCLEGI I WYŻYWIENIE Kampingi - 10 domków, w każdym 7 miejsc (max. 10) - trzy łóżka piętrowe i jedno pojedyncze. Możliwość dostawienia trzech łóżek składanych. Łóżka z pościelą - nie są potrzebne śpiwory. Pawilon sanitarny z prysznicami, umywalkami, wc. Budynek - 9 pokoi - od 2 do 7 osób, łóżka z pościelą, węzeł sanitarny w budynku. Zakaz noclegu psów w budynku lub w kampingach. Psy mogą nocować na stake outach przy kampingach, na wyznaczonym terenie lub w samochodach. Na miejsce można przyjeżdżać w piątek od godz. 17.00, wyjazd w niedzielę do godziny 18.00. Od piątku wieczorem do niedzieli w południe jest możliwość zamówienia wyżywienia. OPŁATY - opłata startowa - 40 zł (w tym 1 pomocnik; dodatkowy pomocnik - 5 zł) - nocleg w kampingu - 10 zł/osoba/noc (z pościelą) - nocleg w budynku - 15 zł/osoba/noc (z pościelą) - nocleg we własnym namiocie - 5 zł/osoba/noc - wyżywienie -(trzy posiłki) -22 zł (śniadanie;kolacja - 6 zł ; obiad - 10 zł) - przyjazd w piątek (kolacja/śniadanie-obiad-kolacja/śniadanie-obiad) - 44 zł - przyjazd w sobotę (obiad-kolacja/śniadanie-obiad) - 32 zł (22+10zł) Termin przysyłania zgłoszeń - 2 kwietnia. (Po tym terminie opłata startowa będzie wynosiła 50 zł) Quote
Manu Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 No tak... Dzięki za info... :D Coś ostatnio nie miałam czasu na szukanie, a raczej o tym nie pomyslałam. 8) Quote
Cobra Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 a ja nic nie rezerwuje bede w domu spacznie spal, jesli dadza mi takie 2 dzierlatki, ale na wieczor i zawody zawitam obowiazkowo Quote
asia40 Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Myslicie, że na namiot bedzie jeszcze za zimno? Bo do domku z psem nie mozna :( Iga powiedziała, że April nie zostawi samej :) Quote
andrew Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Kiepska sprawa z tym ze nie wolno trzymac psow w domkach :( My mamy same kanapowce, ktore na dworze raczej nie zostana :) A planujemy tam ze dwa zaprzegi wystawic oraz velo i skandynawke Quote
Nat Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 ja tez myslalam nad namiotem, bo mojej Aquy rowniez nie moge zostawic na dworze samej (zaraz bylby koncert ;) Quote
AnTu Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 YoOoOoOoO mam pytanko... kto ma miejsce w namiocie?? i pozyczyc jednego psa do startu?? nie chcialabym brac psiaka pociagiem :-? Quote
Rav Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 czyli na obecna chwile do jednego domku jest chetna Manu i Waldek plus psiaki i ja, nie me wiecej chetnych?? powtarzam do niedzieli mam czas z reerwacja domku :) Szybszy delikatny wobec kobiet to widze ze Ty nie jestes :) Quote
asia40 Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 To może Iga spała by z wami w domku a ja z AnTu w namiocie? i psem :D Quote
szybszy_od_dylizansu Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Szybszy delikatny wobec kobiet to widze ze Ty nie jestes :) Starałem się .Nie wyszło. Quote
mike Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Nie boicie sie, że w nocy bedzie ponizej zera? :o W tych namiotach pozmarzacie..... Quote
Recommended Posts