Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka lat temu taki bazarek był autorski (Soema wystawiła go po raz pierwszy), a ja jako 3 na dogo ;) To świetny sposób na zebranie pieniążków na szczeniaki. Trzeba go tylko dobrze wypromować.

A jak maleństwa? jak by były jakieś nowe info albo zdjęcia, to niekrępuj się ciotka, tylko wrzucj! Mm w domu RC startera, witaminy i wypyprawkę szczeniakową mam. Przydałoby mi się tylko trochę mleka, żebym mogła je w ciągu kilku dni przestawić na papkę. Moja sunia je gotowane, także jeśli ślicznotki miałyby chęć na kurczaka z ryżem, to mogą się załapać :)

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a takie maluchy mogą już jeśc takie rzeczy?
spoko, każdy maluch dostanie mleczko na tyle ile nam zostanie. Zastanawiam się tylko jak Dominiki mama da sobie z nimi radę w podróży?długo sie do was jedzie?będzie musiała zrobić przystanek na karmienie czy nie?Proszę napisz też co z transporterkiem, bo jeśli twoja mama nie ma to trzeba będzie cos kombinować.

promocja bazarku to ciężka robota. Ja każdemu z osobna wysyłam zaproszenia, ale mam wrażenie że ludzie mają juz mnie dosyć :evil_lol:

Posted

pewnie ,ze jakiś dużu ,płytki karton wystarczy (mama nie ma transporterka,wszystkie są u mnie) , podróż ok. 2,5 h ,takze nie będzie problemu tym bardziej ,ze jedzie z kierowcą ;)

Posted

oczywiście że tak, tylko musimy najpierw ją zobaczyć, foto zrobić i poznać aby móc coś o niej napisać

a karton to nie taki zły pomysł. to ja czegoś za w czasu poszukam, ale w sumie powinno być troszkę wyższe, bo one będą już za te 2tyg całkiem żwawe :)

Posted

a to prawdopodobnie mama szczeniaczków... przerażona, osowiała, masakrycznie wychudzona....

[IMG]http://imageshack.us/a/img705/3782/imgp2508b.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img59/4528/imgp2503n.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img713/2967/imgp2502n.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img690/3980/imgp2499jq.jpg[/IMG]

Posted

matko jaka piękna ta sunia :( a jaka przerażona. To musi być dla niej trauma, miała dzieci i już nie ma, a w dodatku jest w takim strasznym miejscu:( dała się pogłaskać, podchodziłyście do niej?wiecie coś więcej,wiek?

Posted

Ona leży i się nie rusza. Można do niej podejść, pogłaskać ją a przy tym wyczuć każde żebro i każdy kręg pod palcem....
Nie jest agresywna, nie ucieka, po prosu leży. Bardzo się boi, jest taka zobojętniała :(

Na 95% to mama szczeniaków. Zgadza się wielkość, kolor i czas od porodu...

Aha, jest młodziutka, może ze 2 lata ma.

Posted

na fb zgłosiła się jakaś babka do dt i mikropsy też kogoś mają, ale schronisko pewnie nie odda jej bez sterylki a to nie jest dobry pomysł aby ona tak wcześnie po porodzie miała sterylkę:( ale jak ją weźmiemy to zabieg zostaje na naszej głowie :(

Posted

[quote name='piechcia15']na fb zgłosiła się jakaś babka do dt i mikropsy też kogoś mają, ale schronisko pewnie nie odda jej bez sterylki a to nie jest dobry pomysł aby ona tak wcześnie po porodzie miała sterylkę:( ale jak ją weźmiemy to zabieg zostaje [B]na naszej głowie :([/B][/QUOTE]

Raczej "w kieszeni" :razz: Ile czasu od porodu musi upłynąć? DT płatny? W Łodzi?

Posted

Tej sunieczki czarnej żaaaaaal!!! Cholera, a może zaryzykować z DT w Wawie???? Ona taka przerażona schronem:( Co za łajza śmierdząca wyrzuciła taką bidę z maluszkami!!! Dobrze, że maluszki bezpieczne już:) Brawo Dziewczynki:)

Posted

wszystko ustalone :) Maluchy jadą w niedzielę:) pani Alicja cieszy się że w końcu prześpi całą noc:) mówi że biegają po całym mieszkaniu i sieją postrach wśród kotów ;) leją, srają gdzie staną :) po royalu niestety źle się czuły, miały twarde brzuszki i zatwardzenie, musieli im kupić to mleczko które jadły jako pierwsze. ale to i tak powiedziałam, że spakowała wam wszystko, to może innym się nada.

Posted

byłam wczoraj u maluchów. One są już ogromne:) chyba potroiły swoje rozmiary:) brzuchy mają ogromne z przejedzenia:) akurat przyjechałam jak były po jedzonku więc 4 beczułki leżały do góry brzuchami i tylko turlały się z boku na bok:) wogóle nie było mowy o jakiejkolwiek zabawie:) jak brałam któregoś na ręce to zasypiał w pionie :D:D największa jest niebieska, a o dziwo różowa jako jedyna będzie miała chyba długą i kręconą sierśc bo ma takie puchate kędziorki że wygląda jak niedźwiadek :) a zielona to normalnie mały ssak:) jak dossała mi się do palca to jak próżnia :) puścić nie chciała:) jeszcze na dole ząbków nie ma :) słodzizny :)

jutro ich wielka podróż...nie mogę się doczekać !