d_mich Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 dzięki za komplementy, pieseł się zwstydził ;) To macie jeszcze od nas kolejnego heheszka: Quote
d_mich Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 Przez chwile był też u nas podobny śmieszek: niestety nie mógł zostać. Tutaj jego wątek (szuka domu stałego): http://www.dogomania.pl/forum/threads/253978-%28LEGNICA%29-Felix-m%C5%82ody-i-ma%C5%82y-kundelek-szuka-domu-na-ca%C5%82e-%C5%BCycie! Quote
d_mich Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Takie tam z cyklu "Odpoczywam po kastracji". Zabieg był we wtorek, a dzisiaj jest czwartek i pies wraca do sił :) Quote
heksa82 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Witamy się :p Psisko cudne :loveu: i mega cierpliwy,że pozwolił sobie coś takiego założyć i jeszcze w tym się wyleguje :evil_lol: Quote
d_mich Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Tak jak z kołnierzem sobie radzi i go nie ściąga, tak niestety saneczkuje i dzisiaj ściągnął sobie jednego szwa. Na szczęście nic poważnego... Jutro idziemy się tym zająć. Co do wychowania, to różnie z tym bywa, ale faktycznie jest przyzwyczajony do noszenia różnych dziwactw - od kagańca po szelki SLED - więc nie ma z kolejnym dziwactwem jakichś problemów :) Quote
d_mich Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 Szwy ściągnięte, jest sukces :) Ale nadal jest ranka, którą pies może sobie wylizać, więc podczas pobytu w pracy pies nadal nosi swoje combo: kołnierz, kubraczek i pod spodem majtki z podpaską. A w wolnym czasie wszystko z umiarem :) Quote
maxishine. Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Jak zauważyłaś na fb, podstępem wprowadziłam kaganiec dla Figi ;) Zdjęcia masz na razie w mojej galerii. Tak z ciekawości, dla jakiego psa, nosi kaganiec Totil? (rasa) Quote
d_mich Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 [quote name='Yuki_']Jak zauważyłaś na fb, podstępem wprowadziłam kaganiec dla Figi ;) Zdjęcia masz na razie w mojej galerii. Tak z ciekawości, dla jakiego psa, nosi kaganiec Totil? (rasa)[/QUOTE] Gratulacje :) Chopo Dalmatyńczyk / Husky / Ogar Polski suka :) Quote
d_mich Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 Dlatego właśnie w niektórych sytuacjach nosi kaganiec ;) Quote
Ty$ka Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Ma genialny kubraczek :loveu: Niech szybko wraca do formy, przynajmniej jajka mu już nie ciążą :D Quote
d_mich Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 Dzięki :) Od początku tygodnia jesteśmy w najlepszej formie :) Quote
Recommended Posts