beataczl Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 no to szczescie w nieszczesciu brawo!!! :multi: Quote
Justa i zwierzaki Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Fantastycznie :):):) Aby teraz jeszcze dla Ziry uśmiechnęło sie szczęście ... Quote
bela51 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Bardzo sie ciesze Cokuniu, oby to był Twoj szczesliwy dom na zawsze ! Quote
Avilia Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Dziękujemy Bela51 za wpłatę 100zł na Cocunię :) Oczekujemy na fakturę... Quote
Cantadorra Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Ależ fart :) Cieszę się, chociaż na razie nie będę przesadzać z tą radością, pozostanę przy umiarkowanej i życzeniach, oby to był domek na całe życie:) Quote
bela51 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Avilia']Dziękujemy Bela51 za wpłatę 100zł na Cocunię :) Avilla, prosze Cie, potwierdz na wątku Bruna, to były jego pieniązki.:lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236069-Samotny-g%C5%82odny-ONek-na-ulicach-miasta-Bruno-juz-w-swoim-domu-!!! Quote
Avilia Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='bela51']Avilla, prosze Cie, potwierdz na wątku Bruna, to były jego pieniązki.:lol: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236069-Samotny-głodny-ONek-na-ulicach-miasta-Bruno-juz-w-swoim-domu-!!! Zrobione :) Quote
__Lara Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Avilia']Przynoszę dobre i bardzo, bardzo dobre wieści!!! Niestety tamten domek o którym pisałam, wziął psiaka z ulicy ale zgłosili się do nas Państwo, którzy mieli okazję poznać Cocę w lecznicy (uśpili swojego, bardzo schrowanego i wiekowego owczarka), którzy zakochali się w Cokusi od pierwszego wejrzenia! Akurat będąc "na rejonach" miałyśmy chwilę aby podjechać na wizytę. Wszystko w jak najlepszym porządku, Państwo bardzo psio - lubni. Mieszkają w dużym domu z ogrodem. Idealnym dla Coki, nie mają innych zwierząt - w związku z czym nie byłoby ryzyka o Cokowe chęci mordu :) Coca prosto z lecznicy trafiła do nowego domu, który jest na obrzeżach Pszczyny, w Łące. Jutro jedziemy zobaczyć jak się dziewczyna ma, jak się odnajduje w nowym otoczeniu no i oczywiście dać parę wskazówek co do jej potrzeb fizjologicznych (Coka ma nadal problem z oddawaniem moczu, uczuliłyśmy aby patrzeć co ile i kiedy się załatwia). Weźmiemy aparat to od razu cykniemy parę fotek :) Fakturę z lecznicy mamy mieć wystawioną do końca przyszłego tygodnia (aż się boję ile nam tego wyszło, Coka siedziała tam 2 tygodnie + sterylka+zdjęcia RTG+badania krwi).[/QUOTE] To się nazywa szczęście :D :D :D jedno zmartwienie mniej :D żyj szczęśliwie psinko :) Quote
DONnka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 I jak Coca w nowym domku ? Macie jakieś wieści ? Przelew od SKARPETY OWCZARKOWEJ w drodze :) Quote
Avilia Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Już piszę :) Wiadomo, wiadomo - wszystko jest w porządku :) Coca niestety nadal bardzo żadko siusia...No i nadal jest ta bolesność kręgosłupa. Jak się brzuch wygoi po sterylce to Państwo idą z nią na RTG tego tyłu - trzeba to wszystko posprawdzać raz jeszcze, co tam się dzieje. Coca świetnie odnajduje się w nowym miejscu - nie ma co się dziwić, ma do dyspozycji baardzo duży ogród, a nie ciągłe spacery na krótkiej smyczy. Początkowo obwarkiwała Pana, ona ewidentnie ma jakiś uraz do mężczyzn, bo sytuacja powtarza się już po raz kolejny - kobiety są ok, mężczyźni już wrogowie. Zabijcie mnie ale nie mam zdjęć - mądra głowa (czyli ja :P ) nie sprawdziła czy bateria naładowana ;] Więc pojechałam robić zdjęcia rozładowanym aparatem ;] Quote
Avilia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Znamy już kwotę do zapłaty za Coco...492zł... Fakturę odbieram końcem tygodnia... Quote
DONnka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Avilia']Znamy już kwotę do zapłaty za Coco...492zł... Fakturę odbieram końcem tygodnia... To nie jest tak źle :razz: Bałam się, że będzie więcej :roll: Pieniążki ze SKARPETY OWCZARKOWEJ (200 zł) pokryją prawie połowę :multi: Avilia, czy Coca ma wstęp do domu ? Quote
Avilia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='DONnka']To nie jest tak źle :razz: Bałam się, że będzie więcej :roll: Pieniążki ze SKARPETY OWCZARKOWEJ (200 zł) pokryją prawie połowę :multi: Avilia, czy Coca ma wstęp do domu ? No dali nam trochę rabatu :) Pewnie, że ma wstęp do domu :) edit. zerknęłam na konto - Skarpetkowe 200zł już jest - bardzo dziękujemy!!! Quote
DONnka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='Avilia']No dali nam trochę rabatu :) Pewnie, że ma wstęp do domu :) edit. zerknęłam na konto - Skarpetkowe 200zł już jest - bardzo dziękujemy!!! To się cieszę :multi: Potwierdź proszę wpływ pieniążków na wątku SKARPETY :) Quote
Avilia Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Kopiuję wpis moich dziewczyn z FB :) Kochani! Bylysmy dzisiaj z Katarzyna Jarząbek w odwiedzinach u naszej kochanej laleczki :) wizyta wypadła bardzo pomyślnie! Coca jest w domku i ma piękny ogródek do biegania! Przywitała nas z taka radością ze aż łezka w oku sie zakreciła...szalała i troszkę sie popisywała ;) z relacji Pani wynika ze Cocusia ładnie sika choc musi miec "intymnie" :) Cocusia jest juz umówiona na szczepienie i zdjecie rtg w kierunku dysplazji! Takze kochani dziękuje za pomoc i obiecujemy wizyty u Coci!!! Kasia zamieści zdjęcia :) Quote
bela51 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Bardzo sie ciesze, ze u Cokuni wszystko w porządku. I czekamy na zdjęcia ! Quote
Cantadorra Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Również niezmiernie cieszę się, że u Coci wszystko w najlepszym porządku, a będzie na pewno jeszcze lepiej. Kochana szczęściara. Fajnie będzie spojrzeć na psinkę:) Quote
Cantadorra Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 O rany, Coca wygląda jak pani na włościach. Zadowolenie wypisane na jej pycholu podpowiada, że nie tęskni za swoim starym życiem :) Quote
Lobaria Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Wspaniale jest widzieć Cocę radosną:loveu: Z przyjemnością zmieniłam tytuł wątku. Cioteczki - dziękuję za pomoc dla suni !!!! Quote
Recommended Posts