Asiaczek Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): c.d.n. Co to jest!?:crazyeye: Pinczerek-Jacky napisał(a): Pzdr:* Pan Jacky na wysokościach...:loveu: Pzdr. Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Asia&Misia napisał(a):Kingol :placz: Zostawiłaś mnie sama ;( No cuz tak bywa :evil_lol::evil_lol: Gonitwa napisał(a):Młoda godzina a wszyscy spać poszli.... Ja tam poszlam spac po 1 z kompa zeszlam o 00:40 :D Asiaczek napisał(a):Co to jest!?:crazyeye: Pan Jacky na wysokościach...:loveu: Pzdr. Hej Asiaczku :) Co to jest to niewiem pytalam sie mamy to powiedziała ze samo wyrosło :-o Wiec jesli ktos zna nazwe tej roslinki to prosimy o kontakt :evil_lol: :) Hmm Dobry wszystkim :) Na dworku nie ma sloneczka ale cieplo jest :) Wczoraj bylam na dzialce i nie wzielam aparatu wierzycie w to :-o Bo ja nie:evil_lol: Mialabym tyle super fotek a takto nie mam co wklejac :placz: Dzisiaj ide zobaczyc z mama do zoologika czy przywiozl koles Klikery :cool3: Okey lece do was..... Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Ok wróciłam juz was odwiedziłam zdązylam zjesc sniadanie :D Naszykowalam jakies jedzonko i wode dla kociaczkow chodzi mi o tego co dawalam fotke i on ma jeszcze rodzenstwo czyli sa tam 2 kotki takie malusie biedne :( Dam im cos do jedzenia i picia bo napewno nie maja skad sie napic :-( Ok a teraz jak codziennie fotki :) A tutaj sie drapie :evil_lol: I cenzura :evil_lol::evil_lol: Koniec fotek jak narazie :D Jak bede cos miec to pozniej dam :) Quote
Nierob Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Fajne foty...:evil_lol: ..... i więcej zdjęć proszę...:mad: P,S. ...i bez cenzury.... Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Gonitwa napisał(a):Kupiłaś może normalne szelki? ;) Jeszcze nie :D Nie mam funduszy :D Asia&Misia napisał(a)::obrazic: Jacky :loveu: A gdzie jedzenie xP Hejo :D No niestety nie ma jedzenia moze pozniej zrobie cos i dam specjalnie dla ciebie zarcie :D dadiii napisał(a):ja tylko na chwilke ale zdjatka sliczne :p Hej :) Dziekujemy :loveu: Nierob napisał(a):Fajne foty...:evil_lol: ..... i więcej zdjęć proszę...:mad: P,S. ...i bez cenzury.... Dzieki :D Moze pozniej bedzie narazie nie mam zadnych :shake: A bez cenzury nie wolno jeszcze mnie z dgm wyrzuca :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Gonitwa napisał(a):To oszczędzaj i zrób z niego faceta;) Sie robi :D dadiii napisał(a):u nas focie!! Ok juz pedze :) Quote
Gonitwa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Ok juz pedze :) Tylko się nie połam po drodze...:diabloti: Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Gonitwa napisał(a):Tylko się nie połam po drodze...:diabloti: I jestem z powrotem cala nie polamalam sie :diabloti: Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Uwaga fotki specjalnie dla Asiola :D Takie cus mialam dzis na obiad xD Biszkopcik :razz: Brzoskwinka :loveu: Jedzenie Tigerka :evil_lol: I zabawki Jackiego :D Koniec :D Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Asia&Misia napisał(a):Dziękuje z ten zaszczyt :D :D jedzenie :cool3: Hehe :DJutro postaram sie dac normalne fotki :) Quote
psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Dobry dzień!!! Ja nie widzę tego zdjęcia bez cenzury :( A mnie ciekawi co tam jest buhah :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 psiulka napisał(a):Dobry dzień!!! Ja nie widzę tego zdjęcia bez cenzury :( A mnie ciekawi co tam jest buhah :evil_lol: Bryyy:D A zdjecia bez cenzury nie ma :DJest tylko ocenzurowane :D:D Quote
psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ach jaka szkoda :evil_lol: Ale jego i tak nie widzę :shake: Quote
Kincia Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 psiulka napisał(a):Ach jaka szkoda :evil_lol: Ale jego i tak nie widzę :shake: haha wcale nie taka szkoda :evil_lol::evil_lol: Uuu :shake: Quote
psiulka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Może wgrasz jeszcze raz? :D A są jakieś filmik/zdjęcia nowe? :loveu: Quote
Recommended Posts