Kincia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 psiulka napisał(a):O proszę już jest jeden filmik ^^ Dżaki i Dżeki ^^ Powinni się zapoznać :loveu: Wiem widzialam :loveu: No powinni:loveu: Megulcowa wgrala nie ty :D P.S. Idz strone wczesniej :D dadiii napisał(a):sliczny filmik i zdjatka!!!!!!!! Dzieki :loveu: Quote
Nierob Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jak bym miala 1200zl tak by wygladal moj Lucky :loveu: :placz: :placz: :placz: :placz: ........Ale i tak niestety bym go niemiala teraz i juz go ktos wykupil :placz: :placz: :placz: Jacky jest śliczny....:lol: ....jak tu nie kochac takie maleństwo....:loveu: Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 psiulka napisał(a):No wiem wiem ja już wgrywam swój drugi 8) Eno brawo :D:cool1: Nierob napisał(a):Jacky jest śliczny....:lol: ....jak tu nie kochac takie maleństwo....:loveu: Dzieki Nierob za odwiedzinki :loveu::loveu: I za komplementy :evil_lol::loveu: Pozniej bedzie duuzo foteczek bo jade na dzialeczke :D Zrobie jakies "makro" dla Ilonki i moze jakies widoczki dla Nerul :) A dla Megulcowej i Orientowej i Psotkowej bedzie Jacky :evil_lol::evil_lol: Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ale ten filmik się wgrywa ze dwei godziny :mdleje: Łiii, doczekam sie więcej makro :multi: No i dla mnie też Jacky, a jak :mad: Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 psiulka napisał(a):Ale ten filmik się wgrywa ze dwei godziny :mdleje: Łiii, doczekam sie więcej makro :multi: No i dla mnie też Jacky, a jak :mad: No niestety moj 10 sekundowy wgrywal sie 12 minut :-o Dobrze dla ciebie tez bedzie Jacky :) Zadetykuje kazdej jakas fotke Jackiego :evil_lol: Quote
psiulka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No niestety moj 10 sekundowy wgrywal sie 12 minut :-o Dobrze dla ciebie tez bedzie Jacky :) Zadetykuje kazdej jakas fotke Jackiego :evil_lol: Aha no to czuj się jak u siebie, mój trwa ze 3 minuty :roll: Czekam :multi: Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 dadiii napisał(a):no to czekamy na focie!!!!! :D:D psiulka napisał(a):Aha no to czuj się jak u siebie, mój trwa ze 3 minuty :roll: Czekam :multi: Teraz wgrywam 20 s i jes 40 minut :-o Powodzenia :D Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 dadiii napisał(a):a u nas znowu nowe focie ZAPRASZAMY!!!! Juz biegne :D Asia&Misia napisał(a):Jacky!! Jacky!! :evil_lol: Hehe :D psiulka napisał(a):Już się wgrał :multi: Zapraszam ;) Juz lece :multi: Bry..:D Jak was odwiedze to wstawie foteczki :cool3: Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 No to zaczynam dawanie foteczek :D Najpierw kicius detykuje go wszystkim :D Treaz troche widokow Wielunia detykuje Nerul :) c.d.n.. Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 c.d. Dalej widoczki dla Nerul :D c.d.n. Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Kiciuś, kiciuś...jeeee....:loveu: Pzdr. Hihi :):) Hmm te fotki dedykuje Dadiii :) c.d.n. Quote
Acia_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A mi nic niededykujesz :( xD Ja chce zdjecia Jacka !! I jedzenia (mniam!) xD Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 psiulka napisał(a):A makro? :mad: Asia&Misia napisał(a):A mi nic niededykujesz :( xD Ja chce zdjecia Jacka !! I jedzenia (mniam!) xD Spokojnie wszystko w swoim czasie :D:D Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Asia&Misia napisał(a)::obrazic: ja to co ??? pies???? xD Bylam przekonana ze jestes czlowiekiem :-o Teraz dedykacja dla Pani Oriencikowej :) Jestem miniaturka Oriencika :evil_lol: Widzicie jakie mam kly :-o Quote
Asiaczek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Teraz dedykacja dla Asiaczka :) Cudne fotki! Dziekuję!!! A ta ostatnia, to przebija wszystkie pozostałe!!!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Kincia Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Cudne fotki! Dziekuję!!! A ta ostatnia, to przebija wszystkie pozostałe!!!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Nie ma za co :) Hihi Jacky lubi jabuszka :evil_lol::loveu: Teraz dedykacja dla Asiola :) I piekny haszczak dla wszystkich :loveu::loveu: Teraz bedzie wkoncu "makro" dla Cambel i Psiuli jakos wam tam podziele :evil_lol: Quote
Recommended Posts