Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 psiulka napisał(a):To do Ciebie Pinczerko droga :mad: Aa hihi :D Gdzie ci teraz makro zrobie xD Zaraz zarzuce jakimis foteczkami :D Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Wszyscy pouciekali od nas :shake: Foteczki bedzie ich 10. I Tigeros :D(klucha) c.d.n... Quote
dadiii Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 jak to pouciekali a ja to co ????? a zaponialam u nas 3 nowe foteczki jak chcesz zebys zapomniala o tej brzytkiej pogodzie psoteczka w okularciach :p Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 c.d. I Jacky z hot-dogiem :D I I widoczek dla Nerul xD I chwastowe "makro" dla Psiulka :D Koneic :D Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 dadiii napisał(a):jak to pouciekali a ja to co ????? a zaponialam u nas 3 nowe foteczki jak chcesz zebys zapomniala o tej brzytkiej pogodzie psoteczka w okularciach :p Haha juz biegne :D Quote
Acia_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Kinga ty chcesz zrobić z Jacka transwestyte?? xD Najpierw szelki teraz kocyk :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ale fajnego ma Jack hotdoga:cool3: Takiego....hmm.... SEXI:evil_lol: Asia&Misia napisał(a):Kinga ty chcesz zrobić z Jacka transwestyte?? xD Najpierw szelki teraz kocyk :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Asia&Misia napisał(a):Kinga ty chcesz zrobić z Jacka transwestyte?? xD Najpierw szelki teraz kocyk :evil_lol: Buhaha a jak :D:D Madzik13 napisał(a):Ale fajnego ma Jack hotdoga:cool3: Takiego....hmm.... SEXI:evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Haha dzieki :loveu::loveu: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 dadiii napisał(a):sliczne fotunie :p Dzieki:loveu: Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Asia&Misia napisał(a):Kinga ty chcesz zrobić z Jacka transwestyte?? xD Najpierw szelki teraz kocyk :evil_lol: Racja- już wcześniej ją o to podejrzewałam.... Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 dadiii napisał(a):sliczne fotunie :p Gonitwa napisał(a):Racja- już wcześniej ją o to podejrzewałam.... No przestancie :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Lepiej komentujcie fotki a nie mnie :D Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A ja wolę Ciebie komentować. Wiem, że wredna jestem- to mój cały urok;) Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):A ja wolę Ciebie komentować. Wiem, że wredna jestem- to mój cały urok;) Osz ty wredoto kochana :loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Witam Kinguś :) Superrr focie... fajnego masz szofera kierowca pierwsza klasa :) Słodziak cudny :loveu: :loveu: Pozdrawiamy i życzymy kolorowych snów Dobranoc:lol: Quote
dadiii Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 o widze ze nowy banerek sliczny!!!! kto ci zrobil takei cudo??? Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Kasia_zg napisał(a):Witam Kinguś :) Superrr focie... fajnego masz szofera kierowca pierwsza klasa :) Słodziak cudny :loveu: :loveu: Pozdrawiamy i życzymy kolorowych snów Dobranoc:lol: Witam Kasiu :loveu: Dziekujemy za komplementy :loveu: dadiii napisał(a):o widze ze nowy banerek sliczny!!!! kto ci zrobil takei cudo??? Dzieki :D Kinga (kingilijka czy jakos tak xD) Quote
dadiii Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 a mozna wiedziec kiedy?? tak z ciekawosci pytam bo ja u neij zamowilam i jakos jej ostatnoi niema czy co Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 dadiii napisał(a):a mozna wiedziec kiedy?? tak z ciekawosci pytam bo ja u neij zamowilam i jakos jej ostatnoi niema czy co Dzisiaj ale to jej pisalam na gg bo na dgm tez zamawialam. Mowila ze nie ma czasu wchodzic na dgm. Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):gg maniaczki;) Ale ja tez więc lus... Hehe :) Ale i tak bardziej wole dgm od gg :D:D Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A ja właściwie to jedno i drugie na jednym poziomie! Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):A ja właściwie to jedno i drugie na jednym poziomie! Hihi :) Dobra Gosiu ja spadam dobranoc :*:* Quote
Recommended Posts