Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):hahahaha się uśmiałam! Może orienta naucz e, ale on woli ciągnik niż samochód... Haha :D To zacznij jezdzic ciagnikiem :evil_lol::evil_lol: Daga_i_Oskar napisał(a):Czesc Kingus :multi: czemu nigdy wczesniej nie chwalilas sie tym, ze masz auto z wlasnym szoferem? :lol: :lol: Hej Dagus :loveu: A tak jakos okazji nie bylo :D Asiaczek napisał(a):Zawodowy Kierowca, Super!!! Cudowności!!!:loveu: Słodyczka w autku!!!:loveu: Pzdr. Hihi dziekujemy Asiaczku:loveu::loveu: Od od malego byl szkolony na szofera :evil_lol::evil_lol: Quote
dadiii Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 a wiesz ze zastanawiam sie nad tym zeby ja nauczyc pokazywalam jej juz jak sie to robi (na wsi oczywiscie) to powinna juz mniewiecej zakapowac o co chodzi :D zajzyj do mnei do galerii mam tam nieprzyjemnom wiadomosc :/ Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Haha jeździłam- ale w Elblągu ciągnika nie mam.... Quote
Coffee&Nera Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 O kurde ale Jacky jest niepełnoletni, co to on taki ziom że już jeździ xP? Quote
psiulka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Heeeej witamy :multi: Jacky za kierownicą?? oO Lepiej do tego nie dopuścić, tak z serca Ci radzę :shake: :loveu: Śliczne zdjęcia, jaki masz sprzęcior? 8) Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 dadiii napisał(a):a wiesz ze zastanawiam sie nad tym zeby ja nauczyc pokazywalam jej juz jak sie to robi (na wsi oczywiscie) to powinna juz mniewiecej zakapowac o co chodzi :D zajzyj do mnei do galerii mam tam nieprzyjemnom wiadomosc :/ Napewno szybko zakapuje :D Wiem widziałam :( Gonitwa napisał(a):Haha jeździłam- ale w Elblągu ciągnika nie mam.... To musisz sobie sprawic :D Nerul napisał(a):O kurde ale Jacky jest niepełnoletni, co to on taki ziom że już jeździ xP? Jak ro nie pelnoletni :angryy: Toz on juz stary jest 3 lata= 28 lat ludzkich :D psiulka napisał(a):Heeeej witamy :multi: Jacky za kierownicą?? oO Lepiej do tego nie dopuścić, tak z serca Ci radzę :shake: :loveu: Śliczne zdjęcia, jaki masz sprzęcior? 8) Witamy :D A co czemu mamgo nie dopuszczac do jazdy :angryy::evil_lol::evil_lol: Ja mam Samsunga S630 :) Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Zdajesz sobie sprawę, że nowy ciągnik kosztuje tyle co dom z ogrodem i 3 samochody? Quote
psiulka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Witamy :D A co czemu mamgo nie dopuszczac do jazdy :angryy::evil_lol::evil_lol: Ja mam Samsunga S630 :) Czemu? To tak jakby dopuścić Czikę do tego żeby ćwiczyła agility :razz: Fajny sprzęcior :razz: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):Zdajesz sobie sprawę, że nowy ciągnik kosztuje tyle co dom z ogrodem i 3 samochody? O zesz :crazyeye: Nie zdawalam sobie z tego sprawy :D To ja juz nieiwem jak dogodzic Orientowi :shake: psiulka napisał(a):Czemu? To tak jakby dopuścić Czikę do tego żeby ćwiczyła agility :razz: Fajny sprzęcior :razz: Aha haha :D:D Dzieki :) Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Kup mu ciągnik a mi .. rower wystarczy;) byle nie różowy- taki już mam i dlatego jeździmy po zmroku..;) Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 psiulka choo do mnie- tam były widoki gdzieś pod koniec;) Quote
basia bonnie Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 dzień dobry wieczór kinga i jakcuś i tiger oczywiście :) Quote
Coffee&Nera Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):...tam były widoki gdzieś pod koniec;) Widoczki :loveu: ? Podaj link na PW albo niewiem jak xD Musze widziec te widoczki :cool3: :cool3: :cool3: Quote
psiulka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):psiulka choo do mnie- tam były widoki gdzieś pod koniec;) A skąd mam mieć adresa? :mad: U mnie też były widoczki wczoraj :razz: Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 hmm w bannerze mam link ale nie pamiętam czy wrzucałam.... idę z psem z-w jak coś.... Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):Kup mu ciągnik a mi .. rower wystarczy;) byle nie różowy- taki już mam i dlatego jeździmy po zmroku..;) Juz sie rozpedzam i biegne do salonu ciagnikow :D I odrazu kupie gdzies jakis rower moze czerwony :cool3:? Gonitwa napisał(a):psiulka choo do mnie- tam były widoki gdzieś pod koniec;) Co o co chodzi u mnie widoki? No gdzies byly z 2 xD ß@$!@ napisał(a):dzień dobry wieczór kinga i jakcuś i tiger oczywiście :) Dobry Basiu :D Nerul napisał(a):Widoczki :loveu: ? Podaj link na PW albo niewiem jak xD Musze widziec te widoczki :cool3: :cool3: :cool3: Tutaj podaj ja nie zabradzo w temacie jestem :D Wiece ja ciezko kapuje :lol: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):hmm w bannerze mam link ale nie pamiętam czy wrzucałam.... idę z psem z-w jak coś.... psiulka napisał(a):A skąd mam mieć adresa? :mad: U mnie też były widoczki wczoraj :razz: Aa to u was :evil_lol::evil_lol::evil_lol: U mnie byly kwiatuszki gdzies tam wstecz :D Quote
Coffee&Nera Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Juz znalazlam galeryjke Orienta ;) Ale brak widoczków jakichkolwiek... Ej jak myslicie zalozyc galerie moich widoczkow i nieraz psow mojej siostry? Głosujcie xDD Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Nerul napisał(a):Juz znalazlam galeryjke Orienta ;) Ale brak widoczków jakichkolwiek... Ej jak myslicie zalozyc galerie moich widoczkow i nieraz psow mojej siostry? Głosujcie xDD Ja glosuje na TAK ! :cool3: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Nerul napisał(a):Dobra przeglosowane ;) Zaraz załoze :D:D Ok :D psiulka napisał(a):A ja poproszę zdjęcia makro :diabloti: Ja tez :loveu::diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Co to do mnie xP? Ja makro niezrobie narazie, no probowalam na lisciu ale niewyszlo xP Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Nerul napisał(a):Co to do mnie xP? Ja makro niezrobie narazie, no probowalam na lisciu ale niewyszlo xP No to ciebie :D To rob podrobe makro :evil_lol: (ja tak robie haha:evil_lol:) Quote
Recommended Posts