Gonitwa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dla mnie nie- biologię uwielbiam , chemię toleruję- wetem chcę być więc muszę... Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Gonitwa napisał(a):Dla mnie nie- biologię uwielbiam , chemię toleruję- wetem chcę być więc muszę... Tez bym chciala bym wetem ale nie podolam napewno :( Quote
Gonitwa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Podołasz, podołasz;) Dla chcącego nic trudnego- ja po prostu MUSZĘ się do Olsztyna dostać i kropka. Quote
dadiii Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witam!!!!! mam nadzieje ze bedzie malowanie hihi a po malowaniu chce widziec jego efeki czy to jest jasne !!!!!! :D Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Gonitwa napisał(a):Podołasz, podołasz;) Dla chcącego nic trudnego- ja po prostu MUSZĘ się do Olsztyna dostać i kropka. Dostaniesz się :D dadiii napisał(a):Witam!!!!! mam nadzieje ze bedzie malowanie hihi a po malowaniu chce widziec jego efeki czy to jest jasne !!!!!! :D Hej :D Juz pomalowane pozniej zrobie efekt :evil_lol::evil_lol: Teraz musze isc poodkurzac wrr... wiec jak to zrobie to lece do was do waszych galeri :loveu: Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Juz odkurzylam :D was poodwiedzalam :D Wiec teraz czas na fotki :D Specjalnie dla Dadiii Juz pomalowane :evil_lol: Yorczek :loveu: I Jack :D Koniec :D Quote
Kasia_zg Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witamy cieplusio:) Ale miałan do nadrobienia słodkie te fotusie:loveu: :loveu: ...a z tych frytek to sie usmiałam strasznie...Ty to masz dziewczyno przygody Pozdrawiamy i tulaski przesyłamy:calus: Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Kasia_zg napisał(a):Witamy cieplusio:) Ale miałan do nadrobienia słodkie te fotusie:loveu: :loveu: ...a z tych frytek to sie usmiałam strasznie...Ty to masz dziewczyno przygody Pozdrawiamy i tulaski przesyłamy:calus: Witamy :loveu::loveu: Teraz to ja tez sie znich smieje :D dadiii napisał(a):no i oto chodzilo :D Hihi :D:D Quote
Asiaczek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 To były tzw. Frytki z konsekwencjami... Pzdr. Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Asiaczek napisał(a):To były tzw. Frytki z konsekwencjami... Pzdr. Hehe :D Dzisiaj frytki byly bez konsekwencji :evil_lol::evil_lol:(tata robil xD) I zesz nie moge dac wam zadnych fotek bo porzyczylam aparat bratu (wrrr ) :placz::placz: Quote
Gonitwa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ładnie to tak kochanego tatusia wykorzystywać żeby Ci frytki robił? Pewnie doszedł do wniosku, że taniej wyjdzie...;) Quote
dadiii Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 oj niemartw sie poczekamy (przynajmnie ja :D ) na foteczki oczywiscie Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Gonitwa napisał(a):Ładnie to tak kochanego tatusia wykorzystywać żeby Ci frytki robił? Pewnie doszedł do wniosku, że taniej wyjdzie...;) Ha ha ha :D:D Pewnie nie chcialo mu sie juz 2 raz malowac :evil_lol::evil_lol: dadiii napisał(a):oj niemartw sie poczekamy (przynajmnie ja :D ) na foteczki oczywiscie To fajnie :):) Quote
Gonitwa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ha ha ha :D:D Pewnie nie chcialo mu sie juz 2 raz malowac :evil_lol::evil_lol: Dziwisz się :diabloti:? Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Gonitwa napisał(a):Dziwisz się :diabloti:? Haha nie :D Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Gonitwa napisał(a):No więc właśnie;) Co słychać? A nic nudze sie strasznie :D Juz nie mam co robic w necie tylko na dgm siedze :) A co tam u was :D? Quote
Gonitwa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 U nas po staremu.... ja w pracy(od 9-16), Orient wtedy w domu... Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Gonitwa napisał(a):U nas po staremu.... ja w pracy(od 9-16), Orient wtedy w domu... Ja bym chyba nie wytrzymala tyle w pracy (przynajmniej w tym wieku xD) Hehe:) Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Gonitwa napisał(a):A ile masz lat? Ja mam 15 lat xD Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Gonitwa napisał(a):pff do roboty kochana a nie sie obijasz! Ha ha ha :D Nie ma dla mnie odpowiedzniej roboty xD Quote
Asiaczek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja też codziennie w pracy od 8-16. I tez czasami trudno mi wytrzymać... Pzdr. Quote
Recommended Posts