tusia. Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Hej mizianko dla Jackiego, ode mnie. I ała od mojego genialnego psa bo mi żyć nie daje =D... Chyba wpadł jej w oko... Quote
Dagusia1992 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 a kiedy nowe focie? xD miały być codziennie oj oj :mad: :eviltong: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Matinka napisał(a):Hej mizianko dla Jackiego, ode mnie. I ała od mojego genialnego psa bo mi żyć nie daje =D... Chyba wpadł jej w oko... Mozliwe wkoncu jakas suczka w jego wzroscie a nie same wielkoludy :evil_lol: :evil_lol: Dagusia1992 napisał(a):a kiedy nowe focie? xD miały być codziennie oj oj :mad: :eviltong: No mialy :placz: :placz: Czasu nie mam a w ogole malo osob tu wpada no:mad: :mad: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Dobra dobra dam juz 2 fotki :) Jak byl maly....... ohh nie dobry kable po co on tu??:roll: http://img409.imageshack.us/img409/2928/pict0073sx0.jpg W linku nie chce mi sie pomniejszac:eviltong: :eviltong: I Tiger....... :) http://img126.imageshack.us/img126/5520/pict0025nx3.jpg I Gingers :) http://img126.imageshack.us/img126/9028/pict0056nv7.jpg Paaa:loveu: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 maartucha napisał(a):Heelow :) Co tam u Was smrodki?:) :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zawał!!!!!!!!! Kto tu nas odwiedził:loveu: :loveu: :loveu: U nas dobrze !! :):) A co u was lepiej mow !!! :lol: :lol: Quote
maartucha Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zawał!!!!!!!!! Kto tu nas odwiedził:loveu: :loveu: :loveu: U nas dobrze !! :):) A co u was lepiej mow !!! :lol: :lol: a u nas?:D U nas cacy wszystko :D zaraz spadamy na dworek, na wieczorny spacerek :) Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 maartucha napisał(a):a u nas?:D U nas cacy wszystko :D zaraz spadamy na dworek, na wieczorny spacerek :) Ooo :):) Mizianko dla Toffisia mysle ze jakies fotki wstawilas bo musze zobaczyc jak kawaler teraz wyrusl:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ooo :):) Mizianko dla Toffisia mysle ze jakies fotki wstawilas bo musze zobaczyc jak kawaler teraz wyrusl:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie nie, dzis brak fotek :) Sie dziś mu porobi w akcji i jutro wstawie :loveu: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 maartucha napisał(a):nie nie, dzis brak fotek :) Sie dziś mu porobi w akcji i jutro wstawie :loveu: No dobra:roll: :evil_lol: :evil_lol: Moze jakies na spacerku znow :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No dobra:roll: :evil_lol: :evil_lol: Moze jakies na spacerku znow :loveu: :loveu: OJ taaak, jak tylko bedzie ciepło pojdziemy sobie na spacerek i beddzie fotek tysiace :D ale teraz deszcze, wiec pogoda taka nie na fotografowanie :mad: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 maartucha napisał(a):OJ taaak, jak tylko bedzie ciepło pojdziemy sobie na spacerek i beddzie fotek tysiace :D ale teraz deszcze, wiec pogoda taka nie na fotografowanie :mad: No u mnie tez leje buu:placz: :placz: :placz: Od tej pogody to tylko spac sie chce :( Dzis zmoklismy z Jackym bo bylismy na dzialce przed deszczem:lol: :lol: Quote
maartucha Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No u mnie tez leje buu:placz: :placz: :placz: Od tej pogody to tylko spac sie chce :( Dzis zmoklismy z Jackym bo bylismy na dzialce przed deszczem:lol: :lol: A Toffik jak wyglada po spacerach hahaha :loveu: Caałe łapki mokre :D Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 maartucha napisał(a):A Toffik jak wyglada po spacerach hahaha :loveu: Caałe łapki mokre :D Napewno slodzichno:loveu: :loveu: foto poprosze :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Dagusia1992 napisał(a):u mnie też pada :( głupia pogoda :p No leje i leje :placz: :placz: :placz: ja tu zaraz dogo zaleje placzem:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
arkana Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 No? Czemu zdjec nie ma? Deszcz, czy nie deszcz, ale zdjecia musza byc!:roll: Quote
Dagusia1992 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 arkana napisał(a):No? Czemu zdjec nie ma? Deszcz, czy nie deszcz, ale zdjecia musza byc!:roll: popieram xD no co to ma byc?:P Quote
Kincia Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Dagusia1992 napisał(a):popieram xD no co to ma byc?:P A niewiem:roll: :roll: :evil_lol: :evil_lol: Moze w weekend jakies :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Dagusia1992 napisał(a):heh lenistwo ogarnia wszystkich widze :D no niestety :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dagusia1992 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 oo Kinguś ale lecisz z postowaniem juz prawie 600 postów:D a ja wole tak ostatnio jednak na blogu siedziec:D Quote
Kincia Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Dagusia1992 napisał(a):oo Kinguś ale lecisz z postowaniem juz prawie 600 postów:D a ja wole tak ostatnio jednak na blogu siedziec:D No niedlugo bedzie 600 :D:D Ale super !! :D:D Quote
Kincia Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Pozniej wrzuce fotki zeby orzywic galerie !!!!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: foty! foty! foty! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts