Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Kinguś!
Wlasnie otrzymalam od mamy wesola wiadomosc. Otoz mama planuje nastepnego psa :eviltong: To dopiero sie bedzie dzialo!
Fotki sliczne, ja bym sie nie zastanawiala, tylko bym brala Jackiego do tej reklamy komorek! Nadaje sie, jak nikt inny! :evil_lol:
A kroliczek slodki, ale mam na nie uczulenie. :placz:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='arkana']Hej Kinguś!
Wlasnie otrzymalam od mamy wesola wiadomosc. Otoz mama planuje nastepnego psa :eviltong: To dopiero sie bedzie dzialo!
Fotki sliczne, ja bym sie nie zastanawiala, tylko bym brala Jackiego do tej reklamy komorek! Nadaje sie, jak nikt inny! :evil_lol:
A kroliczek slodki, ale mam na nie uczulenie. :placz:

O jej ale masz super :)
Dopiero co 1 pies a juz 2 :loveu::loveu:
Jaka rasa :D:D?
A ty mieszkasz w domu czy w bloku :)?

[quote name='psiulka']Hej :multi: Miło mi się przywitać z pinczerkiem i jego Pańcią :loveu: Można?

Hej :loveu::loveu:
Oczywiscie ze mozna :multi::multi:

[quote name='Asiaczek']Wysyłaj jego C.V. gdzie tylko się da! Pasuje do reklamy telefonów . A jak jeszcze do niego dołóżyć kabaret Mumio.... oj, będzie się działo...
Pzdr.

Hihi :D
Dzieki :)
Ja niestety nie nzma takich stronek gdzie wysyla sie fotki psiakow do reklam :roll::roll:

[quote name='Cambel']http://img511.imageshack.us/img511/9162/29982106om7.jpg

Mmm przystojniak :loveu: Dopiuero przejrzałam te poprzednie zdjęcia, fajooowe :cool:

Dzieki Cambel:loveu::loveu:

Ile komplementow jak my to lubimy :evil_lol::evil_lol:

Posted

Nerul napisał(a):
Witam Kinga :loveu: ! Mnie tam dzisiaj niebylo bylam na lonie naturki xP jednak powrocilam na Dogo jak zwykle do waszej galeri najpierw :D

Gdzie cie to wywialo :D:D
O jej jaki zaszczyt :loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Nerul']A wywalilo mnie do chlopaka na dzialke xP Łono natury lasowej, jeziorowej itd. Niewzielam aparatu niebylo w planach zwiedzania krajobrazow xP

Eee :cool3::cool3::cool3:
Hehe :)

[quote name='Cambel']http://img515.imageshack.us/img515/8338/71682774gp8.jpg

O matko! Ja się boję, taaaaaka wielka paszcza ! :loveu:

http://img255.imageshack.us/img255/4264/63075894pc4.jpg

Ładnie wyszłaś, pasujecie do siebie z Jackym ;) A te szelki różowe są zabójcze :evil_lol: Smycz Flexi widzę, no no... :cool: Nie za duża dla niego ? Moja znajoma [drzalka na dogo] ma taką dla bokserki :evil_lol: :lol:

Boj sie boj jak bedziesz niegrzeczna to widzisz co cie czeka :D:D
Ahh wiem ze sa zabojcze :evil_lol:
No tak troche (bardzo) za duza ta smycz :evil_lol: no ale nic nie poradze mama kupila i jest :evil_lol::evil_lol:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Boj sie boj jak bedziesz niegrzeczna to widzisz co cie czeka :-D:-D
Ahh wiem ze sa zabojcze :evil_lol:
No tak troche (bardzo) za duza ta smycz :evil_lol: no ale nic nie poradze mama kupila i jest :evil_lol::evil_lol:

No tak, takie kiełki to nie od parady :cool3: Jakby mnie taki Jackuś up*eprzył to by nie było ciekawie :evil_lol:
Jemu to pewnie by wystarczyła ta dla Yorków, co na 1 palec jest, bo ta to ciężka jest, no nie? Cięższa od niego chyba :evil_lol::evil_lol:
Hahh żeby moja mama coś kupiła takiego, typu smycz, i to Flexi, to byłabym w szoku hahaha :P

Posted

Nerul napisał(a):
O co chodzi z eee xP?

Nie o nic tak sobie napisałam :D

Cambel napisał(a):
No tak, takie kiełki to nie od parady :cool3: Jakby mnie taki Jackuś up*eprzył to by nie było ciekawie :evil_lol:
Jemu to pewnie by wystarczyła ta dla Yorków, co na 1 palec jest, bo ta to ciężka jest, no nie? Cięższa od niego chyba :evil_lol::evil_lol:
Hahh żeby moja mama coś kupiła takiego, typu smycz, i to Flexi, to byłabym w szoku hahaha :P

No boli :D:D
No taka dla yorka by my wystarczyla, ale chociaz nie zerwie smyczy :evil_lol:
Haha czemu bys byla w szoku :D:D?

Matinka napisał(a):
Ładnie wyszłaś, pasujecie do siebie :-)

Dzieki :oops::)

Posted

Haha czemu bys byla w szoku :-D:-D?

Bo takie zakupy na moje barki zawsze spadają, i będą spadać :cool: Zresztą moja mama się na tym całkiem nie zna, wcisnęliby jej jakiś kit, albo coś cholernie drogiego. :evil_lol: Ja moją Flexi na Allegro kupiłam :cool3:

Posted

[quote name='Cambel']Bo takie zakupy na moje barki zawsze spadają, i będą spadać :cool: Zresztą moja mama się na tym całkiem nie zna, wcisnęliby jej jakiś kit, albo coś cholernie drogiego. :evil_lol: Ja moją Flexi na Allegro kupiłam :cool3:

Wlasnie widze efekty kupywania u mojej :evil_lol::evil_lol:

[quote name='psiulka']Bry wieczorek :multi:

http://img515.imageshack.us/img515/9531/12396347tu8.jpg :loveu: :loveu: Króliś

Ale Ty jesteś ładna. Ile masz lat? :razz: :loveu:

Dobry :loveu::loveu:
Ja i ładna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Niedlugo skoncze 15 lat :)

Posted

[quote name='psiulka']No pewnie i to jak :mdleje: Ze mnie to taka ofiara losu o :D Brak porównania z Tobą :shake:

Haha dobre :D:D
Nie ma osoby brzydszej ode mnie :D
Pokaz swoja fotke :)

Dam jakies foteczki kwiatuszkow :D

Koniec tej natury :D