arkana Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Hej Kinguś! Wlasnie otrzymalam od mamy wesola wiadomosc. Otoz mama planuje nastepnego psa :eviltong: To dopiero sie bedzie dzialo! Fotki sliczne, ja bym sie nie zastanawiala, tylko bym brala Jackiego do tej reklamy komorek! Nadaje sie, jak nikt inny! :evil_lol: A kroliczek slodki, ale mam na nie uczulenie. :placz: Quote
psiulka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Hej :multi: Miło mi się przywitać z pinczerkiem i jego Pańcią :loveu: Można? Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Wysyłaj jego C.V. gdzie tylko się da! Pasuje do reklamy telefonów . A jak jeszcze do niego dołóżyć kabaret Mumio.... oj, będzie się działo... Pzdr. Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='arkana']Hej Kinguś! Wlasnie otrzymalam od mamy wesola wiadomosc. Otoz mama planuje nastepnego psa :eviltong: To dopiero sie bedzie dzialo! Fotki sliczne, ja bym sie nie zastanawiala, tylko bym brala Jackiego do tej reklamy komorek! Nadaje sie, jak nikt inny! :evil_lol: A kroliczek slodki, ale mam na nie uczulenie. :placz: O jej ale masz super :) Dopiero co 1 pies a juz 2 :loveu::loveu: Jaka rasa :D:D? A ty mieszkasz w domu czy w bloku :)? [quote name='psiulka']Hej :multi: Miło mi się przywitać z pinczerkiem i jego Pańcią :loveu: Można? Hej :loveu::loveu: Oczywiscie ze mozna :multi::multi: [quote name='Asiaczek']Wysyłaj jego C.V. gdzie tylko się da! Pasuje do reklamy telefonów . A jak jeszcze do niego dołóżyć kabaret Mumio.... oj, będzie się działo... Pzdr. Hihi :D Dzieki :) Ja niestety nie nzma takich stronek gdzie wysyla sie fotki psiakow do reklam :roll::roll: [quote name='Cambel']http://img511.imageshack.us/img511/9162/29982106om7.jpg Mmm przystojniak :loveu: Dopiuero przejrzałam te poprzednie zdjęcia, fajooowe :cool: Dzieki Cambel:loveu::loveu: Ile komplementow jak my to lubimy :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Ile komplementow jak my to lubimy :evil_lol::evil_lol: A kto nie lubi...;) Pzdr. Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Asiaczek napisał(a):A kto nie lubi...;) Pzdr. Hehe......:):) Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 No to moze jakies foteczki :D O boshe i ja :evil_lol: Wyszłam jak kretynka :evil_lol::evil_lol: Quote
dadiii Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 nieprawda wyszlas slicznie :p i reszta focie kterz super :p Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 dadiii napisał(a):nieprawda wyszlas slicznie :p i reszta focie kterz super :p :oops::oops::oops::oops::oops::oops:......... Quote
Asiaczek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Piękna seria fotek Jackiego!!! Fotogeniczny z niego facet! Pzdr. Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Piękna seria fotek Jackiego!!! Fotogeniczny z niego facet! Pzdr. :multi::multi: Dziekujemy:loveu::loveu: Quote
Coffee&Nera Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Witam Kinga :loveu: ! Mnie tam dzisiaj niebylo bylam na lonie naturki xP jednak powrocilam na Dogo jak zwykle do waszej galeri najpierw :D Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Nerul napisał(a):Witam Kinga :loveu: ! Mnie tam dzisiaj niebylo bylam na lonie naturki xP jednak powrocilam na Dogo jak zwykle do waszej galeri najpierw :D Gdzie cie to wywialo :D:D O jej jaki zaszczyt :loveu::loveu::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A wywalilo mnie do chlopaka na dzialke xP Łono natury lasowej, jeziorowej itd. Niewzielam aparatu niebylo w planach zwiedzania krajobrazow xP Quote
Cambel&Megi Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 http://img515.imageshack.us/img515/8338/71682774gp8.jpg O matko! Ja się boję, taaaaaka wielka paszcza ! :loveu: http://img255.imageshack.us/img255/4264/63075894pc4.jpg Ładnie wyszłaś, pasujecie do siebie z Jackym ;) A te szelki różowe są zabójcze :evil_lol: Smycz Flexi widzę, no no... :cool: Nie za duża dla niego ? Moja znajoma [drzalka na dogo] ma taką dla bokserki :evil_lol: :lol: Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='Nerul']A wywalilo mnie do chlopaka na dzialke xP Łono natury lasowej, jeziorowej itd. Niewzielam aparatu niebylo w planach zwiedzania krajobrazow xP Eee :cool3::cool3::cool3: Hehe :) [quote name='Cambel']http://img515.imageshack.us/img515/8338/71682774gp8.jpg O matko! Ja się boję, taaaaaka wielka paszcza ! :loveu: http://img255.imageshack.us/img255/4264/63075894pc4.jpg Ładnie wyszłaś, pasujecie do siebie z Jackym ;) A te szelki różowe są zabójcze :evil_lol: Smycz Flexi widzę, no no... :cool: Nie za duża dla niego ? Moja znajoma [drzalka na dogo] ma taką dla bokserki :evil_lol: :lol: Boj sie boj jak bedziesz niegrzeczna to widzisz co cie czeka :D:D Ahh wiem ze sa zabojcze :evil_lol: No tak troche (bardzo) za duza ta smycz :evil_lol: no ale nic nie poradze mama kupila i jest :evil_lol::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Eee :cool3::cool3::cool3: O co chodzi z eee xP? Quote
Cambel&Megi Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Boj sie boj jak bedziesz niegrzeczna to widzisz co cie czeka :-D:-D Ahh wiem ze sa zabojcze :evil_lol: No tak troche (bardzo) za duza ta smycz :evil_lol: no ale nic nie poradze mama kupila i jest :evil_lol::evil_lol: No tak, takie kiełki to nie od parady :cool3: Jakby mnie taki Jackuś up*eprzył to by nie było ciekawie :evil_lol: Jemu to pewnie by wystarczyła ta dla Yorków, co na 1 palec jest, bo ta to ciężka jest, no nie? Cięższa od niego chyba :evil_lol::evil_lol: Hahh żeby moja mama coś kupiła takiego, typu smycz, i to Flexi, to byłabym w szoku hahaha :P Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Nerul napisał(a):O co chodzi z eee xP? Nie o nic tak sobie napisałam :D Cambel napisał(a):No tak, takie kiełki to nie od parady :cool3: Jakby mnie taki Jackuś up*eprzył to by nie było ciekawie :evil_lol: Jemu to pewnie by wystarczyła ta dla Yorków, co na 1 palec jest, bo ta to ciężka jest, no nie? Cięższa od niego chyba :evil_lol::evil_lol: Hahh żeby moja mama coś kupiła takiego, typu smycz, i to Flexi, to byłabym w szoku hahaha :P No boli :D:D No taka dla yorka by my wystarczyla, ale chociaz nie zerwie smyczy :evil_lol: Haha czemu bys byla w szoku :D:D? Matinka napisał(a):Ładnie wyszłaś, pasujecie do siebie :-) Dzieki :oops::) Quote
Cambel&Megi Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Haha czemu bys byla w szoku :-D:-D? Bo takie zakupy na moje barki zawsze spadają, i będą spadać :cool: Zresztą moja mama się na tym całkiem nie zna, wcisnęliby jej jakiś kit, albo coś cholernie drogiego. :evil_lol: Ja moją Flexi na Allegro kupiłam :cool3: Quote
psiulka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Bry wieczorek :multi: http://img515.imageshack.us/img515/9531/12396347tu8.jpg :loveu: :loveu: Króliś Ale Ty jesteś ładna. Ile masz lat? :razz: :loveu: Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='Cambel']Bo takie zakupy na moje barki zawsze spadają, i będą spadać :cool: Zresztą moja mama się na tym całkiem nie zna, wcisnęliby jej jakiś kit, albo coś cholernie drogiego. :evil_lol: Ja moją Flexi na Allegro kupiłam :cool3: Wlasnie widze efekty kupywania u mojej :evil_lol::evil_lol: [quote name='psiulka']Bry wieczorek :multi: http://img515.imageshack.us/img515/9531/12396347tu8.jpg :loveu: :loveu: Króliś Ale Ty jesteś ładna. Ile masz lat? :razz: :loveu: Dobry :loveu::loveu: Ja i ładna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niedlugo skoncze 15 lat :) Quote
psiulka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 No pewnie i to jak :mdleje: Ze mnie to taka ofiara losu o :D Brak porównania z Tobą :shake: Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='psiulka']No pewnie i to jak :mdleje: Ze mnie to taka ofiara losu o :D Brak porównania z Tobą :shake: Haha dobre :D:D Nie ma osoby brzydszej ode mnie :D Pokaz swoja fotke :) Dam jakies foteczki kwiatuszkow :D Koniec tej natury :D Quote
Recommended Posts