Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Nerul']Oj sorki maly gaf... przeczytalam Tiger[b]KA]/b] :( Hihi spoko :D [quote name='nane']wpadłam zajrzeć co tu się wyrabia i fotek ślicznego Jackusia nie widzę :shake: Nane zobacz od strony 198-209 :D Pelno fot :) Dzisiaj wieczorkiem cos wstawie :) [quote name='Gonitwa']U nas nowa dostawa, a u Was nie? tak nie wolno! Zaraz do was lece :D:D Ty tak samo obejrzyj wszystko :d [quote name='Acctiually']heh Kinga fajne fotki Tigerka jak je arbuza:PPBono też bardzo arbuzy lubi chyba jego ulubiony owocek:) Hej :d No Jack tez lubi arbuza. Ale jak je jabulko to tak super mlaska :D A Tiger jak mlaska jak je arbuza albo mandarynke :loveu::loveu: Quote
dadiii Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 siemka Tigerek sliczny :) mam nadzieje ze mu smakowialo :p Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 dadiii napisał(a):siemka Tigerek sliczny :) mam nadzieje ze mu smakowialo :p Bardzo mu smakowalo :D Quote
dadiii Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 to dobrze :) nieiwedzialam ze kroliki moga arbuza jesc Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='dadiii']to dobrze :) nieiwedzialam ze kroliki moga arbuza jesc Tiger jest wszystko żerny:evil_lol: Dam moze kilka fot z dzisiejszego zjazdu motocyklistow oczywioscie aparat mialam przy sobie :evil_lol: Nie rozstaje sie z nim :D I wrzuce jedna foteczke Jackiego bo tylko jedna mam swierzutka:oops: Pozniej jade na dzialke to przywioze foteczek :) Nie ma to jak babcia na motorku :evil_lol::evil_lol: I tirek kameleon :D Ooo na tym zdjeciu załapalam kolege z klasy :evil_lol::evil_lol: Ahh jak ja kocham scigacze przejechalabym sie na takim :loveu::loveu: I tiry tez lubie w ogole kocham duze autka :D:D Zaraz bedzie foteczka Jackiego :loveu: Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 I Jacky :D Zeby nie bylo ze zaniedbuje galerie :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Matinka napisał(a):Zuńka te ma szelki ale w nich nie chodzi :D Hihi jacky nie umie chodzic w obrozy nie nauczylam go od malego :roll::evil_lol: Gonitwa napisał(a):Jakiż on jest maleńki... :diabloti: No a co :D Widziałyscie motory na poprzedniej stronie :cool3::cool3:? Quote
Coffee&Nera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Kinga masz fajne szeleczki, sliczny kolor taki fioletowy a ja jeszcze sie z takimi niespodkalam... Gdzies zakupila xDD? Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Nerul napisał(a):Kinga masz fajne szeleczki, sliczny kolor taki fioletowy a ja jeszcze sie z takimi niespodkalam... Gdzies zakupila xDD? One sa rozowe tylko troche brudne i dlatego tak wygladaja :evil_lol::evil_lol: Musze je wyprac:evil_lol::evil_lol: A zakupilam u nas w zoologiku :) Quote
dadiii Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 normalnie juz kocham twojego psiaka (jest cudny :p) Quote
pysiulka86 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 http://img511.imageshack.us/img511/9162/29982106om7.jpg Jak dostojnie kroczy :cool3: Cudny jest :loveu: Quote
dadiii Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 i melduje kapitanie ze nowe zdjatka z dzisiejszego popoludniowego spacerku sa obecne w naszej galerii :p zapraszamy!! Quote
basia bonnie Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Dzieeń Dobry :evil_lol: Wow, ile tu fotkow! :evil_lol::loveu::multi: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Przeniosl sie do 2 pokoju dalej spac. No to idziemy dalej spac.... No, proszę, jaki Super Gość!!! Piekny pysio... Wiesz, co? To dobry pomysł robić fotki wszystkim napotkanym psiakom na spacerze... Nawet o tym nie pomyślałam... Pzdr. Quote
arkana Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Alez z niego spioch :loveu: :loveu: No, fotek duzo, wszystko obejrzalam i jestem pod zachwytem! Dobry pomysl, pochwalam, ale co na to wlasciciele? :eviltong: Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='dadiii']i melduje kapitanie ze nowe zdjatka z dzisiejszego popoludniowego spacerku sa obecne w naszej galerii :p zapraszamy!! Juz zaraz do was lece :) [quote name='pysiulka86']http://img511.imageshack.us/img511/9162/29982106om7.jpg Jak dostojnie kroczy :cool3: Cudny jest :loveu: Dziekujemy :loveu::loveu::loveu: [quote name='dadiii']normalnie juz kocham twojego psiaka (jest cudny :p) Dzieki :oops::oops::oops::loveu: [quote name='flowerteen']Ale ślicznie wygląda :) Hehe ^^ Dzieki :* [quote name='ß@$!@']Dzieeń Dobry :evil_lol: Wow, ile tu fotkow! :evil_lol::loveu::multi: No :D A u ciebie 0 !!! [quote name='Asiaczek']No, proszę, jaki Super Gość!!! Piekny pysio... Wiesz, co? To dobry pomysł robić fotki wszystkim napotkanym psiakom na spacerze... Nawet o tym nie pomyślałam... Pzdr. Dziekujemy :oops: Ja to mam rozne pomysly hihi :evil_lol: To teraz jak juz wiesz o tym to mozesz tak robic :evil_lol: No nie same ohy i ahy :) Niedlugo dam fotki z dzialeczki ale troche to potrwa bo musze was odwiedzic wgrac fotki i pozmniejszac :eviltong: Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 arkana napisał(a):Alez z niego spioch :loveu: :loveu: No, fotek duzo, wszystko obejrzalam i jestem pod zachwytem! Dobry pomysl, pochwalam, ale co na to wlasciciele? :eviltong: Dzieki :) Włascicel nic o tym nie wie :evil_lol::evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Kinga czyzby mnie wzrok niemylil czy gang warzyw sie rozpadl? xP Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Nerul napisał(a):Kinga czyzby mnie wzrok niemylil czy gang warzyw sie rozpadl? xP Wiesz ze ja niewiem ja tam nadal jestem pietrucha :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 A ja szczypiór xD A wogole gdzie Cebula zagineła ;(? Quote
basia bonnie Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): No :D A u ciebie 0 !!! Jakie 0 jak 3 są?! :-x Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Nerul napisał(a):A ja szczypiór xD A wogole gdzie Cebula zagineła ;(? Wyjechala nad morze :eviltong: ß@$!@ napisał(a):Jakie 0 jak 3 są?! :-x :crazyeye: Musze to zobaczyc :D Quote
Recommended Posts