Kincia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='maartucha']Dzień Dobry Dzień dobry :multi: -------- Zaraz jak przejze galerie dam te fotki z wczoraj :eviltong: Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 dadiii napisał(a):a dziendobry dziendobry!!!!! cio u was?? Dzien dobry :) A dobrze tylko pada i z wszystkich moich planow nici :placz::placz: Juz odwiedziłam galerie wiec ide po moja kochana cyfrowke :loveu: i zgram fotki pozmniejszam i wstawie :D Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dzień dobry!!! To szybko wstawiej te foty :mad: Quote
dadiii Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 to to jak chcialas sa 2 fotki u nas jak chcesz to wlaz Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Dzień dobry!!! To szybko wstawiej te foty :mad: [quote name='dadiii']n oto czekamy [quote name='dadiii']to to jak chcialas sa 2 fotki u nas jak chcesz to wlaz Juz wstawiam bez nerwow :D Zaraz wpadne :) Najpierw troche Wielunia :eviltong: Fontanna :evil_lol: Wrona :evil_lol: W tle Jacky :D c.d.n Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Teraz troche Jackiego :D I ja z Jackym wycielam sobie twarz bo beznadziejnie wyszłam :evil_lol::evil_lol: c.d.n. Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 W oczekiwaniu na panicie :) Wracamy do domu. I napotkane psiaki :) c.d.n. Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Dalsze psiaki. I Jacky po kąpieli widac jeszcze troche mokry włos :D Koniec :D Quote
pysiulka86 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Świetne fotki :lol: A na tej jaki marzyciel :evil_lol: http://img392.imageshack.us/img392/4927/20wg9.jpg Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='pysiulka86']Świetne fotki :lol: A na tej jaki marzyciel :evil_lol: http://img392.imageshack.us/img392/4927/20wg9.jpg Dziekujemy za odwiedzinki :) No marzyciel z niego jest :evil_lol::evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ale super foty :multi: i długi jęzorek Jacka:loveu: Wymiziaj przystojniaka! :) Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Ale super foty :multi: i długi jęzorek Jacka:loveu: Wymiziaj przystojniaka! :) Dziekujemy za komplementy :loveu::loveu: Juz sie robi :D Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Kinga.. ciekawe kto głupi Ci uwierzy, że na focie z wyciętą głową jesteś Ty:evil_lol: przecież widać, że to jakas dziewczyna!:diabloti: PS. na jaki basen mialas isc? kryty czy normalny? :cool3: Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Kinga.. ciekawe kto głupi Ci uwierzy, że na focie z wyciętą głową jesteś Ty:evil_lol: przecież widać, że to jakas dziewczyna!:diabloti: PS. na jaki basen mialas isc? kryty czy normalny? :cool3: Hahaha :D:D Na normalny :D Na zakryty bym poszla tak to :eviltong: Quote
dadiii Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 sliczne!!!! a mi rece odpadaja niedosc ze do hipernowej mam niecalego kilosa drogi to musialam isc tam po arbuza bo sa najtajsze (0.79 zl :p) to musialam go tachac przez cala droge a wazyl prawie 7 i pol kg to byl najlrzejszy :/ Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 flowerteen napisał(a):Śliczne zdjęcia :loveu: Dzieki :loveu::loveu: dadiii napisał(a):sliczne!!!! a mi rece odpadaja niedosc ze do hipernowej mam niecalego kilosa drogi to musialam isc tam po arbuza bo sa najtajsze (0.79 zl :p) to musialam go tachac przez cala droge a wazyl prawie 7 i pol kg to byl najlrzejszy :/ Dziekujemy:loveu::loveu: Uuuu współczuje :( Miesnie pocwiczysz chociaz hihi :D (dobra strona targania :evil_lol:) Quote
dadiii Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ale smeszne haha :D tylko pomysl jaki bol przezywam :/ to juz przyjemne nie jest :/ czekamy na nowe foteczki :) Quote
Kincia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='dadiii']ale smeszne haha :D tylko pomysl jaki bol przezywam :/ to juz przyjemne nie jest :/ czekamy na nowe foteczki :) Hihi no nie :D:D Dziendobry wszystkim :) U nas znowu troche ciepło sie zrobiło :) Zaraz powinnam wrzucic tutaj kilka foteczek :) Ale najpierw pedze do was:D Mam dobry humorek :D:D Dziekuje ci Kasiu jeszcze raz :loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Dam foteczki z wczorajszego spacerku wszystkich psiakow jakie spotkalismy :) c.d.n. Quote
Recommended Posts