Kincia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 dadiii napisał(a):witamy!!!!!! my znowu zawitaly sliczne focie!!!! Ciesze sie bardzo ze znów zawitałyscie :) Dziekujemy :) Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Buhahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może to Ty tam za Jackusiem? :cool3: (ukryte sekrety:evil_lol: ) Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Zaraz ide z Jackym na spacer przyniesc wam jakies fotki :D:D?? Pozniej pojde po mame i przyniose foteczki :D I jeszcze pozniej moze pojedziemy na działke i tez przyniose fotki :D Bedziecie mieli juz disyc tych fotek :D Wczesniej bylo wam malo teraz bedzie za duzo i jak wam tu dogodzic :D:D Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Pati i Daisy']A może to Ty tam za Jackusiem? :cool3: (ukryte sekrety:evil_lol: ) Haha no odkryłas mnie no wiesz :placz::placz::evil_lol::evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Przynieś foty przenieś! :multi: Pinczerek-Jacky napisał(a):Haha no odkryłas mnie no wiesz :placz::placz::evil_lol::evil_lol: Ooo... mam Cię! kłamczucha mówiła, że jest dziewczyną :p Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Przynieś foty przenieś! :multi: Ooo... mam Cię! kłamczucha mówiła, że jest dziewczyną :p Ciiiii..... wszyscy nie musza o tym wiedziec :evil_lol: Ok przyniose :D Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ciiiii..... wszyscy nie musza o tym wiedziec :evil_lol: Kinga podająca się za Pinczerka-Jackiego (swojego psa) na Dogomanii jest CHŁOPAKIEM!!!:laugh2_2: :boom: Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Kinga podająca się za Pinczerka-Jackiego (swojego psa) na Dogomanii jest CHŁOPAKIEM!!!:laugh2_2: :boom: Osz ty !!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 No to fotki ze spacerku....:grins: Koniec :D:D Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ślicze fotki :loveu: a jakie szeleczki :p Pinczerek-Jacky napisał(a):Osz ty !!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: co??? prawda w oczy kole? :diabloti: :eviltong: Quote
Dagusia1992 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 wow ile fotek xD galeria się rozrasta :D śliczne:* Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Pati i Daisy napisał(a):ślicze fotki :loveu: a jakie szeleczki :p co??? prawda w oczy kole? :diabloti: :eviltong: Nie ma co rozowe :D:D Nie!!!! :D:D Dagusia1992 napisał(a):wow ile fotek xD galeria się rozrasta :D śliczne:* Hej Dagus :) Dzieki za odwiedzinki :D A u was kiedy beda wkoncu fotki :angryy:? Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dagusia1992 napisał(a):wow ile fotek xD galeria się rozrasta :D śliczne:* już jest rozrośnięta że hoho :cool3: Gratuluje gustu! różowy jest najlepszy! :D Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Pati i Daisy napisał(a):już jest rozrośnięta że hoho :cool3: Gratuluje gustu! różowy jest najlepszy! :D Własnie juz sie rozrosla :D Rózowy góra !!!!:loveu::evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Własnie juz sie rozrosla :D Rózowy góra !!!!:loveu::evil_lol: chłopak, a lubi różowy kolor...:hmmmm: Kingo! Czyżbyś sie zadawała z Tinkim-Winkim? :cool3: Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Pati i Daisy napisał(a):chłopak, a lubi różowy kolor...:hmmmm: Kingo! Czyżbyś sie zadawała z Tinkim-Winkim? :cool3: Jacky uwielbia rózowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z Tinkim-Winkim nie ale z Lalą owszem :lol: Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Pati i Daisy napisał(a):a ja tam wole Po :p Hehe:evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Zcy ktoś tu coś mówi o różu? Bleee :roll: nienawidze rózu Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Gonitwa napisał(a):Różowy? A fuj! Agata_B napisał(a):Zcy ktoś tu coś mówi o różu? Bleee :roll: nienawidze rózu Róz jest super :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol: Niedługo nowe fotki :) Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Najpierw dam szczekot Jackiego :D http://video.tinypic.com/player.php?v=5xe2xbl I foteczki jak szłam po mame bez Jacka bo bylo za goraco :eviltong: I po drodze widziałam poczaskane autko :shake: I pieska widziałam :) I motylka :D I jarzębine :evil_lol: Moze pozniej dam fotki z spacerku.:eviltong: Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Róz jest super :multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol: Zgadzam się w 100 % :D ładne fotki :) ta z jarzębiną jest fajna :) Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Zgadzam się w 100 % :D ładne fotki :) ta z jarzębiną jest fajna :) :D:DDziekuje :D Quote
Recommended Posts