dadiii Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 a no to czekamy!!!! i dzikeujemy za odwiedzinki :p Quote
Kincia Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='dadiii']a no to czekamy!!!! i dzikeujemy za odwiedzinki :p Ahh nie ma za co :) No to foteczki niewiem czy zdolam dac wszystkie dzis spruboje dac jak najewiecej :D Tutaj jeszcze w domku przed ubraniem szeleczek :) Tutaj jedziemy :D C.D.N. Quote
Kincia Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 C.D. Nadal jedziemy.... Nasz pilot :) Juz na miejscu...... C.D.N. jak pozmniejszam reszte :P:P Quote
Kincia Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Uff C.D :D:D I biedronka :) C.D.N. Fajnie ze ja sobie wklejam tyle fotek a tu nikogo nie ma :( Quote
Kincia Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 C.D. Teraz moja kochana Pusia :loveu: Ktora wisi na łancuchu chociaz to jest taki lagodny piesek :placz::placz::placz: Tak mi jej szkoda :( Zrobili by jej chociaz kojec a nie :(:( Czy ona wygląda na agresywna ? To jest piesek domowy a nie łancuchowy :placz::placz: Czy te oczy moga kłamac ? Ciąg dalszy będzie jak będą tu jakieś komentarze a nie ja sie bede wysilac dla nikogo :(:mad::mad::mad: Quote
Kincia Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 dadiii napisał(a):jak to nikogo nie ma a ja to co :/ Hura wkoncu do nas zawitali :multi::multi::multi: Quote
Kincia Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 dadiii napisał(a):a i zapomnialam czekam na dalszy ciag :P Dalszy ciag bedzie juz jutro ide spac :P dadiii napisał(a):ano ja obecna obowiazkowo :p :):) Dobranoc wszystkim :* Quote
Kincia Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 dadiii napisał(a):milej nocki zycze!!! Nawzajem :) Quote
dadiii Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 a dziekujemy :p chodz jeszcze sie niewyboeramy :D Quote
basia bonnie Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 :crazyeye:iiile foootek :loveu::loveu::loveu: Quote
dadiii Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Dziendobry!!!!!!! z tego co mi sie zdaje to tu powinna byc impra i oblewanie z okazji 200 stronki galerii co?? to moze zaczne pierwsza co ?? :evil_lol: :drink1::drink1::drink1::beerchug::beerchug::cunao::cunao::drinka::drinka::drinking::drinking::chlup::chlup::pepsi::pepsi::popcorn::popcorn::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Kasia_zg Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witaj Kinguś!! Ojej:multi: ile slicznych foteczek cudne :):loveu: :loveu: :loveu: Wkońcu jest co pooglądac :) W wiadomej sprawie bede wiedziała wszystko w środe ale jest warunek to bedzie tylko dla Ciebie i nikogo wiecej ok?? Żal mi tego pieseczka na łancuchu takie niewinne oczka :( ehhh Pozdrowionka dla Was:loveu: Quote
Gonitwa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Jeszcze się załapałam na 200 stronę! Pozdrawiamy- Gośka i Orient! Quote
Kincia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='ß@$!@']:crazyeye:iiile foootek :loveu: No widzisz nie to co u ciebie :D [quote name='dadiii']Dziendobry!!!!!!! z tego co mi sie zdaje to tu powinna byc impra i oblewanie z okazji 200 stronki galerii co?? to moze zaczne pierwsza co ?? Łoo jeje dzieki :multi::multi: Jeju juz 200 strona jak to szybko minelo :) Musialam usunac emotki bo bylo ich za duzo :evil_lol: [quote name='Kasia_zg']Witaj Kinguś!! Ojej:multi: ile slicznych foteczek cudne :):loveu: :loveu: Wkońcu jest co pooglądac :) W wiadomej sprawie bede wiedziała wszystko w środe ale jest warunek to bedzie tylko dla Ciebie i nikogo wiecej ok?? Żal mi tego pieseczka na łancuchu takie niewinne oczka :( ehhh Pozdrowionka dla Was:loveu: OCZYWISCIE ze tylko dla mnie nie bede sobie robic konkurencji :evil_lol::multi::loveu::loveu: No ona jest taka łagodna :(:( Dziekujemy za odwiedzinki i mile słowka :loveu: [quote name='Gonitwa']Jeszcze się załapałam na 200 stronę! Pozdrawiamy- Gośka i Orient! Gratulacje :D ------------ Niedawno wrócilam z baseniku bylam tam od 10 troche sie spieklam :shake: Brzuch mi zbrazowial :multi: Wkoncu kupilam sobie ladowarke do akumulatorkow wiec bedzie znow duzo fotek :D Kilka juz porobilam ale to dam dopiero jak dam reszte z wyjazdu :) Kocham swoj aparat :loveu::loveu: Zaraz zaczne dawac fotki :D Tylko nienawidze tego zmniejszania bleeeee:eviltong: Quote
Kincia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 To daje fotki :) Znowu Pusia :loveu: Jęzorek :loveu::loveu: C.D.N. :) Quote
Kincia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 C.D. :D Ta fotka mi sie podoba :D Uffff C.D.N :D:D Quote
Kincia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 C.D. No fajnie zawsze jak daje fotki to nikogo nie ma :angryy: Troche natury :P Pajączek ^^ c.d.n.... Quote
Kincia Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 C.D. Troche Jackiego :) I słonecznik :D c.d.n..... Quote
Recommended Posts